Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ето и от мен - последните книжки за 3мата юнаци за Коледа и нова година

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 17:53 от .Ели.

# 226
# 227
Така е - две глави на една страница е минус. Този проблем стои още по-сериозно за втората книга. От вдигането на печатния обем двойно и заплащането за двойно повече илюстрации, цената сериозно ще се завиши. Знам че има родители, за които това не е проблем и биха се радвали да получат, колкото се може по-луксозен продукт, но се опитвах да постигна някакъв компромис между цена и обем.
Може да се помисли за компромисен вариант. На мен ми харесва как са ситуирани илюстрациите във "Вълшебният свят на приказките", които показват няколко момента от приказката.
Възможно е да се помисли и за разумна цена чрез включването на художник, който би се радвал творбите му да видят бял свят. Работих преди време по един проект с млада художничка, направи страхотни картини, свързани с българската история. Ако търсите алтернативи в тази посока, пишете ми ЛС, мога да потърся някакви координати за връзка.
http://www.fiut.bg/book/Parvo+zabche
а също и тази за плетене на зайче, защото като ме гледа да плета и и е много интересно и искаше да се научи:
http://www.fiut.bg/book/lice-opaki
Зайчето е изпробвано, става страхотно!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:53 от Лъки

# 228
Румцайс - прекрасна книжка от моите първи ученически години Simple Smile

# 229
# 230

тази му я подариха лелите. зарадва се много, че имало "писма" лично за него! Hug Laughing

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 10:00 от .Ели.

# 231
Момичета, изчетох всичко и инициативата много ми хареса, затова направих нова тема, специално за Наградата "Бисерче вълшебно" 2014 за най-добра детска книга
 В това състезание децата трябва да четат книжките и сами да си избират любимата книга, после гласуват и може да спечелят награди.
Могат да участват деца от 6 - 14 год /моят специално ще стане на 6 точно за гласуването и не може да чете сам все още - така че ще чете мама, а той ще казва коя книжка му е харесала най-много от списъка!
Все пак заради възрастовата граница, пуснах темата в "Деца в училищна възраст"
Заповядайте!
Ето и линк към темата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758343.msg27097948#msg27097948

# 232
Може да се помисли за компромисен вариант. На мен ми харесва как са ситуирани илюстрациите във "Вълшебният свят на приказките", които показват няколко момента от приказката.
Възможно е да се помисли и за разумна цена чрез включването на художник, който би се радвал творбите му да видят бял свят. Работих преди време по един проект с млада художничка, направи страхотни картини, свързани с българската история. Ако търсите алтернативи в тази посока, пишете ми ЛС, мога да потърся някакви координати за връзка.
Да, и аз съм се спрял на подобно оформление, като компромисен вариант.
А за художниците ми се иска всеки да получи адекватно заплащане за труда си. Благодаря за предложенията!  Simple Smile

# 233
  • София
Здравейте Simple Smile
Честита Нова Година, да бъде здрава щастлива и много успешна!

Синът ми е на 5, все още не чете сам, но четем доста заедно. Последните месеци вървим с доста бързи темпове и започнахме да борим по-дълги книжки.
От два дни четем Фантастичният господин Фокс на Роалд Дал.
Имам следното питане - според вас кои други книги на Роалд Дал са подобни като сложност на сюжета и стават за 5-годишни?

# 234
Честно казано, Роалд Дал толкова се харесва от повечето деца, че бих оставила книгите му за времето, когато детето започне да чете само - това е един от авторите, които голяма част от децата четат с удоволствие и им се създава добър навик към четене на интересни книги.

# 235
  • Sofia
Аз нямам преки впечатления от Р. Дал за сега (само филма "Чарли и шоколадовата фабрика" съм гледала преди време), предстои да придобия такива покрай малката щерка (6г.). Оставила съм го за по нататък, защото има по-подходящи книги, които да прочетем сега, неговите могат да изчакат.  Simple Smile
SZA, мнението ти само затвърждава моето, благодаря, че сподели!  Hug

# 236
За Коледа си поръча "Осмели се да мечтаеш"автобиография на One Direction ,любимата и група.Даже каза,че била влюбена в Хари:)За пръв път използва думата "влюбена"Обясних и,че това,че го харесва как пее,не е баш любов.Тя каза,че нищо не разбирам от тези неща:))Започва сеее;)

# 237
В Комсед има 40% намаление на всичко тази седмица. Аз си взех няколко енциклопедии на Хермес от поредицата "Знание" за подаръци и за нас това:

# 238
В кой Комсед е намалението? Обикновено не правят навсякъде, а само в определени магазини.

# 239
  • sofia
Този път е във всичките....сутринта го натъртиха по радиото  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт