Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 352
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
За количка сме се спрели на  тази: http://bebolino.mymall.bg/products/-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0% … %D1%82%D0%B8.html поне засега.
Кошара си имаме от баткото, за къпането също от баткото имаме подобна ваничка http://moetobebe.bg/%D0%A8%D0%BA%D0%B0%D1%84-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%20Open-6162.
За дрешки трябва да си взема дрешките от село и да прегледам какво подходящо има за момиченца и тогава смятам да пазарувам, което ми се иска вече да го направя, само се оглеждам по магазините къде какво има. И останаха шишенца, биберони и др. дребни неща.

# 691
  • София
И аз още нищо не съм купувала за беборанка, но мисля към края на януари да вземем количката. Спряхме се на тази: http://www.martis93.com/Bebetto/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D … B0-Bebetto-Torino   ---> цвета ще е бежовия Simple Smile

А останалите неща в средата на февруари ще си ги набавяме. Кошарката на която сме се спряли е тази: http://www.hippoland.net/cangaroo-koshara-funny-dreams-s-v-rtele … i-lilava-i-zelena

Peace Peace Peace

# 692
И ние минахме през Комсед още в понеделник вечерта, отдела с бебешки стоки изглеждаше сякаш сме попаднали в КООП магазин в края на 80-те, имаше по 3-4 неща на рафтовете, за неща като шишета и т.н.  пък изобщо да не говорим. Става въпрос за магазина на Т. Каблешков, представям си днес вече за какво е положението  Grinning
Иначе и ние не сме купували още почти нищо, освен 2-3 дреболии, за сега само сме набелязали някои неща, но скоро ще започнем и ние с покупките. Харесали сме една количка на Bebe confort и една на Mamas & papas, мебели от Икеа   и така  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:49 от elibeth

# 693
И аз още нищо не съм купувала за беборанка, но мисля към края на януари да вземем количката. Спряхме се на тази: http://www.martis93.com/Bebetto/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D … B0-Bebetto-Torino   ---> цвета ще е бежовия Simple Smile
Аз също бях харесала тази количка, но съм я виждала само на картинка. В магазините в които сме били до сега я е нямало на живо и не знам реално дали е удобна и как изглежда в действителност. Ти виждала ли си я? Иначе на мен и в ябълково зелено много ми допада. Малко ме притесняват надуваемите гуми. По принцип всички казват, че са по-добри, но не и за България:) Често чувам оплаквания, че много се пукали. Другите колички на марката също изглеждат добре.

elibeth, на мен ми направи впечатление, че нямаше никакви корита, повивалници...По принцип не продават или нещо са ги покрили? Или изчерпали?Simple Smile Чудя се дали има смисъл да ходя до друг техен магазин- например в Парадайз мол?

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:53 от BettyBoop

# 694
Който има опит и наблюдение може ли да каже кои колички са по-удобни:
- тези с три колела
или
-  тези с четири колелета
Искам да са големи и кото че ли с четири ми се вижда по-удобна.

# 695
Аз за втори път ходя на лекция на списание  9 месеца ,но в The Mall ,че ми е по-удобно ,тъй като живеем в Младост 1а,на 5 минути ми е Simple Smile.Лекциите са интересни,даже днес имаше подаръци лигавниче и мостри козметика за бебчетата.Темата беше за третия триместър,козметика за бебчетата и фирма която замразява стволови клетки обясняваха за какво се ползват,кога и т.н.Ако има и други майчета по района,може да се видим, да се запознаем и да разхождаме пупите Simple Smile .Който когато си иска си тръгва от лекциите,които продължават около час и половина макс 2 часа .
Ние сме купили основните неща,когато беше намалението в Чиполино и сега останаха дрешки,спално бельо,общо взето дребните неща,но първо да видим и свекето какво е накупила,че доколкото чувам се е престарала Simple Smile .Относно количките и аз исках с помпещи гуми,но се отказах точно заради честото им пукане.Една позната има такава и или помпа гуми или пък вика " Пътна помощ " (мъжа си) да я прибира Simple Smile.

# 696
Здравейте,момичета.За много години,бъдете живи и здрави,лека бременност и остана още малко и априлчетата идват Simple Smile Много съм затруднена и аз в избора на количка.Моя приятелка има Baby design Lupo много е доволна,с помпещи гуми е но не е имала проблем.Сериозно се замислям за такава,макар че описанието е почти същото като на останалите,но е по-скъпичка.Тук във Варна няма кой знае какъв избор тези по магазините не ми харесват и са почти все над 1000 лв,май ще се поръчва онлайн.Ако някоя мама от Варна знае нещо повече,нека сподели.Желая ви приятен ден Simple Smile .

# 697
И ние минахме през Комсед още в понеделник вечерта, отдела с бебешки стоки изглеждаше сякаш сме попаднали в КООП магазин в края на 80-те, имаше по 3-4 неща на рафтовете, за неща като шишета и т.н.  пък изобщо да не говорим. Става въпрос за магазина на Т. Каблешков, представям си днес вече за какво е положението  Grinning
Иначе и ние не сме купували още почти нищо, освен 2-3 дреболии, за сега само сме набелязали някои неща, но скоро ще започнем и ние с покупките. Харесали сме една количка на Bebe confort и една на Mamas & papas, мебели от Икеа   и така  Simple Smile

В обедната почивка направих една разходка до КОМСЕД на Каблешков и ако не се лъжа май взех набързо всичко ... добре че имаше мами в магазина , които ме ориентираха ,че се носех като кораб в мъгла .
  Почти нямаше избор , но матраци за легълце бяха останали , както и бодита и якенца от онези полараните .

Може ли някоя по-запозната с дрехите мама да сподели има ли значение какви са като материал/марка?
Не можах да се ориентирам изобщо дали цените там са адекватни или не , а ми се иска да знам за в бъдеще .
  Гащеризончета след намаление - 40% излизаха към 17- 20 лв ? Не съм гледала по други места и изобщо не знам как вървят цените . Сега си гледам касовата бележка и вижам ,че като марка пише МЕЛИНА и МИНОТИ и ЛАТОЯ (линията е на ЧИКО )
  Имам спомен само от едно инцидентно влизане в бебешки магазин в Асеновград, където дрешките бяха със сигурност по-евтини , но правени в България .... и не знам кой е по-добрият вариант ... много съм зле   no

# 698
И ние сме на вълна количка, но за сега само разглеждам. Тези, които харесвам не мога да ги намеря на живо по магазините, за да ги видя, а други пък ми идват скъпички. Също не знам какви да са гумите на количката, дали да е 3 в 1.
Аз тези дни имах чуденка за коша за новородено дали няма да държи много горещо през лятото и дали да не мина на вариант на трансформиращ се кош. Вие какво мислите? Но пък знам, че тези колички са по-тежки.
miss_india, количката която показваш, определено ми харесва.
За килограмите - +4 за 2 седмици ги качих, което прави общо 8 килограма  :crazyeye Не знам защо така се получи, сигурно от празниците.
Ботушите ми стискат, особено вечер и затова си купих боти, които се оказа, че също ми стискат вечер като ми се подуят леко краката. Взех си и по- голям номер палто.
За бебето съм купила само една шапка за сега:)

# 699
Тази сутрин се мерих - шок и ужас +10 кг.  Embarassed И предната бременност наддавах значително. Толкова се надявах сега да е по-малко...
Количка гледах само онлайн. Днес случайно загледах едно MUTSY и много ми хареса.
С другите покупки съм готова. Но имам доста дрехи от баткото. По Коледа имаше доста промоции по сайтовете и съм доволна.
Ако знаете какво правя  Party Плета вълнени гащи за над многократните пелени. Така съм се амбицирала. Всяка вечер след работа и вечеря и за няколко дни успях да ги завърша.

# 700
Аз бях също днес на лекция на списание 9 месеца. Може с някоя от вас да сме стояли на една маса. Имаше интересни неща, които повечето се знаят де. Нямаше нещо екстравагантно като съвсем нова информация например. Аз исках да чуя за стволовите клетки основно. Някоя от вас решила ли е да замразява и къде? Чудя се има ли разлики в цените. На тази лекция представиха банка за съхранение в Германия, чиито български представител взима проба и праща в Германия. Всички банки ли са в чужбина или има и български. Ето тази тема не ми е много ясна....

# 701
Мале, много сте организирани  Hug всичко ви е готово...аз още блея гаргите  Joy
С баткото всичко беше на линия 4 месеца по-рано, сега още правя ремонт на детската, тепърва на спалнята... hahaha

Много хубава количка Мис Индия.  Peace
Единственото, което не ми хареса във варианта на Данчето(май и в твоя е така, но не съм 100% сигурна) е основния летен кош. Минах с баткото през нещо подобно - много държа летния кош да има пълно легнало положение.
Почти 100% той се ползва(поне при нас), а тези модели нямат  Rolling Eyes Страшно ми допадат на външен вид, ама бебето да спи с вирнати крака  #2gunfire. Някой успяват да се нагодят, ама на мен не ми е ОК. Споделям го, за да го имате в предвид ако не сте го забелязали  Hug
Май и аз ще взема отново количка с трансформиращ се кош. С баткото ползвахме такава и си я относихме. Желязна, ама малко тежка (10 кг)
Единственото, което вече имам е легло за беба. Много сладко, вчера пристигна  Heart Eyes

# 702
BetyBoop, извинявам се за позабавения отговор, корита имаше, но бяха само 1 вид и не нещо особено, за повивалници не знам, но предполагам, че е имало. Сещам се, че във Вис виталис имаше голямо разнообразие, аз лично съм се спряла на корито  с поставка, защото банята ни е малка и единственият друг вариант е  да я слагаме на пода...

# 703
  • Nova Zagora
alegoria какво точно имаш предвид под трансформиращ се кош. Нашата количка я поръчах от Англия        http://www.mothercare.com/Mothercare-Orb-Pram-and-Pushchair---Cy … 4,default,pd.html
взехме и ето този сет http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html
Скоро мисля да си поръчам и електрическа помпа за кърма на тази марка. Дрешки и взех едно комплектче от H&M просто не се сдържах,а от баткото имам много.. предимно бели. Имам шезлонг,стол за хранене,корито със стойка,кошара.
Остава ми да реша козметиката каква да е. Дали да заложа на бюбхен който ползвах с баткото или да се доверя на някоя друга марка.

# 704
alegoria какво точно имаш предвид под трансформиращ се кош. Нашата количка я поръчах от Англия        http://www.mothercare.com/Mothercare-Orb-Pram-and-Pushchair---Cy … 4,default,pd.html
взехме и ето този сет http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html

Ами кош, който ставя и за лято и за зима. Ляга до долу и има чувал отгоре. Нещо такова
http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B … oo-Victoria-.html
Точно с тази отгледах Теди, няма да взема пак същата, че ми е омръзнала, искам нещо по-хубаво, но подобно....

Общи условия

Активация на акаунт