Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 345
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Много благодаря  Hug
Мисля да ги подкарам от другия вторник и аз, пък няма да стоя съвсем до края. Много интересни теми има, особено на 21 и 28.

# 676
  • София
Аз имам впредвид за Мол София - този които е на Стамболийски ( най-стария мол ), за Цариградско ми е супер неудобно за транспорт и за това ще ходя на Стамболииски. Много хубави теми предлагат, наистина. Раздават всеки път и някакви мострички, листовки.. интересно е  Peace
Monadirs  спокойно ще ти е досатъчно и само до към 11 да стоиш, доколкото знам лекциите са на 2 части като първата е темата ( винаги по-актуална и интересна) , а втората част пак тема, но по-скоро обвързана с рекламна цел. На мен 2рата част не ми е много интересна, защото си рекламират фирмите продуктите и не мога да извадя за себе си кой знае колко полезна информация....  Blush първата част е от 10 до 11 часа, а втората от 11 до 12 ч.
Надявам се да съм била полезна, аз лично вторник ще съм там  smile3521

# 677
  • Sofia
И аз, може да се разберем преди това да се чакаме някъде, че аз 11 без 15 ще трябва да бягам от час, а после ще преписвам от теб записки  Laughing Joy

# 678
   И моя корем е доста по-голям от първия път.Не е виснал,но определено  го нося по-долу.Бебето в момента е седалищно и  я усещам ниско долу,сякаш ще излезе всеки момент.
   Аз посещавам от време на време едни лекции в Лабиринт.Всяка сряда са от 11 до 13ч.,има доста интересни теми,особено за мами с първо детенце.

# 679
pisiana -  Peace същата работа. По-ниско стои корема и ме рита направо толкова ниско  Rolling Eyes Даже ми казаха,че съм имала "ниска плацента", но го следят и за сега не е проблем  Praynig

А, да уточня, по-скоро се шегувах за пола и линия негра, разбира се че са бабини девитини, от сорта, че ако те наръсят със сол и се пипнеш не помня къде, ще е момче  Mr. Green

# 680
  • сто акровата гора
За много години момичета Hug
Завърнахме се от село ние, направо не ми се идваше, ама нали ученичка имаме Simple Smile Едно слънчево, не твърде зимно, но пък идеално за разходки из околните гори, и ние доволни, и кучето доволно Simple Smile Въпреки разходките обаче съм +3кг , явно дойде момента с качването, стават +6 общо от началото. И пупата вече и ясно изпъкнала напред  Heart Eyes
За линия негра коментирате - тъкмо онзи ден си мислех, че с дъщеря ми беше ясно изразена по това време вече, пък сега трябва да се взирам за да я видя.
И да питам, на Рефан помирисах едно ново кремче, за тяло, йогурт - много ми хареса, някой да е ползвал? Сухичка ми е кожата видя ми се подходящо, ама се чудя още докато ми свърши крема Simple Smile

# 681
Ако съм вече добре във вторник, може и аз да отида нa тази лекция Simple Smile
Забелязах, че при преминаване от легнало в седнало положение коремните ми мускули сякаш се разделят и корема от заоблен, придобива заострена форма, не знам дали обясних добре. Мисля, че това се нарича коремна диастаза, някоя от мамите с предишна бременност сблъсквала ли се е с този проблем?

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 09:31 от elibeth

# 682
  • Сидни
Ние днес бяхме на преглед, месец след ФМ, всичко е наред. Нашичкия вече е 1 кило точно. Всичко си му беше наред Heart Eyes След 2 седмици е първият запис на тонове  Party И вече е надолу с главата!
Относно останалите теми- аз нямам запушен нос, противно на небременното ми ежедневие ( синузит), нямам лениви черва- къкам си всеки ден и даже съм леко разстроена ( от желязото ), киселини си имам, но вече пия по 1 Фамотидин вечер ( предписан от АГ ) и съм ОК. Линия Негра нямам. Днес се измерих на ЖК, защото нямам кантар вкъщи и о изненада +10  #Crazy , а като се гледам , а и на дрехи нищо не ми е отесняло  newsm78, изобщо не се чувствам по-тежка.
За бебето за сега сме купили ЗАБЕЛЕЖЕТЕ уникалните покупки ( много рационални хахаха ) везна и бебефон...и това е, още нямаме дрехи, колички и т.н. Joy
На мен ми е адски некомфортно да си обувам и събувам ботушите и моля половинката, ако е под  ръка.

# 683
Aloof_8, ясно, сега разбрах Simple Smile Дано вече е минало подуването, какво ти казаха?

И при мен движението е дефицит....Уж правя пилатес за бременни вкъщи, но веднъж седмично я се сетя, я не. Покрай празниците изобщо. Йогата от утре я подновявам, че смених студиото. Разходките....в тази мъгла изобщо не ми е минавало през ума, навсякъде с колата. Дано се изясни времето скоро, да тръгна из парка.

Днес казаха, че бебето пак ще е едричко. Първото беше 3800.....Сегашното наближава 1кг. Еми..честито, поне няма да е за сефте Simple Smile Иначе коремът ми е с няколко см по-голям от предишния път по същото време, но не е ниско, бих казала че средно положение.

# 684
  • в 1001-та нощ
Линия негра, потъмняването по ареолите ... както по лицето не зависи от бебето, а от естрогените, те стимулират синтеза на мелалнина и съответно  потъмняванете в тези области, появата на пигментни петна ... направо сме големи късметлийки, че бременеем зимата и не сме подложени на силно слънце  Peace

# 685
Аз са ботушите все още успявам да ги обувам и събувам без проблем, но за чорапогащника  no    чудя се как и накъде да си вдигна крака  Sad.

# 686
Здравейте, момичета! Честита Нова година! Много здраве за всички, късмет и леко раждане със здрави, пухкави бебчета.
Виждам, че обсъждате линеа негра и пола на бебето. Аз имам- много бледа, а чакам момиче. Ареолите не са ми потъмнели кой знае колко, по-скоро са близо до нормалния си цвят. Наистина имаме късмет, че бременнем зимата. По лицето си не виждам особени проблеми.
Вие спряхте ли се вече на количка? Страшен проблем се оказа изборът и. Определено нямам желание да дам над 1000 лв за количка, но все такива ми харесват Embarassed Иска ни се някакъв модел с по-големи гуми и задължително алуминиева рамка, за да не тежи. Вчера си купих стъклени шишета и ръчна помпа за кърма на Авент. Изобщо не знам дали ще стигна до нея, но не успях да се въздържа- имаше 40% намаление в Комсет.
Вчера бях на ЖК- беба още си е седалищно:( Док казва, че до 34 седмица има време, но до кога реално трябва са обърне?

# 687
BettyBoop, на каква цена бяха стъклените шишета на Авент? Аз също мисля да взема 2 малки стъклени като за начало, но се бях спряла на НУК като че ли. Помпа - мисля да взема електрическа на Медела, но не от Бг.  Peace
За бебето - моето си е все главично разположено, но наистина може да се обърне до последния момент на раждането. Ако искаш потърси из нета упражнения за обръщане на бебето, чела съм, че в голям процент са помогнали.
За покупките - готова съм с гардероба ѝ до 3мес., преносимата кошара, а днес поръчах и шезлонга. Дрешките за изписването също са на лице /не от типичните комплекти, ужасни са ми/, само още една плетена пеленка мисля да взема, даже съм я набелязала в Маталан, ако някой иска нещо друго може да се комбинираме, че само за една пелена не ми се плаща доставка. И чаршафчета съм взела 2 комплекта , чакам ги да пристигнат последните на Verbaudet.
Остават дреболиите, но те са доста ангажиращи - шишета, кърпички, памперси, термометри, нокторезачки, аспиратори....  Crazy

А да и количката- спрели сме се на 2 модела, аз на единия, баща ѝ на другия и всеки дърпа към себе си, та за сега сме на изходна позиция, но и там ще отидат 1000лв. поне.  Crazy

# 688
Аз си взех малко шише, което е с биберон за 0м+ и голямо с биберон 1м+. Цените бяха 19.90 и 23.90, но с намалението са 40% надолу от тази цена(11.94 и 14.34). Намалението е между другото до днес. За упражненията- прочетох, но мисля да я изчакам беба още малко:) Аз съм много назад с покупките. Не сме взели почти нищо, освен вчерашните 3 покупки. И аз не мога да си харесам готов комплект за изписване. Освен, че са скъпи са ми и малко кичозни. Какво реално ще ми трябва като дрешки за изписването? И аз май ще ги събирам поотделно. Пеленки си имам- плетени, от мен и таткото:))) Много са хубави и запазени и не виждам смисъл да купувам нови.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 13:02 от BettyBoop

# 689
  • София
Хаха.Аз пък не съм купувала абсолютно нищо още за беба.
Имам си количка и шезлонг от каката, дървена кошара ще ни дадат.
Остава да се наканя да разгледам какво ми е останало от кака от дрешките й, че си спомням, че повечето ги дарих на дечица от Ст.Загора. Обаче кашоните ми са в едно мазе и ми се струва, че ще ми е студено да слезна сега там. А и не ми остава време де.
Гледам разни намаления по магазините, но нещо не ме влече да купувам още....
Явно като излезна в майчинство ще почна с обикалянето и покупките.То и без това за начало не ми трябва кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт