Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Моят корем също е по-голям от първия път, но малко, а бебето го нося високо. За сега не ми пречи въобще, всичко си правя сама. С предната бременност до края нямах проблеми да се обувам сама, дано и сега да е така.

Аз също съм в отбора на запушените носове. Ако се събудя нощем и не мога да дишам, си правя голям слаб чай от лайка с малко мед и лимон и си чета книжка в леглото. За около час обикновено носът ми се отпушва и пак заспивам. Лошото е, че на следващия ден съм като пребита на работа, но това да ми е проблемът:)

Да споделя нещо за киселините. Имах свирепа кашлица, която лекувах с много чай, мед и лимон и като резултат получих много силни киселини. За първи път гърлото ми буквално пламна, много гадно. Минах на алкална диета за 2 дни и проблемът се реши. Вярно, че аз по принцип проблем с киселини нямам, но реших да споделя, може на някой информацията да му свърши работа. Инфо за киселинността на храните взех от тук: http://daoin.com/feeding.php

Хубав ден на всички!

# 661
С предната бременност до последно на мен ми беше много леко, никак не ми тежеше дори... корема ми беше много компактен и си правех всичко сама до последно... Но тогава малко преди да забременея бях много отслабнала - с около 10 кг. и предполагам, че това имаше значение. Облечена с палто ако ме гледаш отпред можеше и да не забележиш че съм бременна Simple Smile пък излезе 4 килограмова госпожица и всички ме питаха къде съм я крила Simple Smile
Сега също си правя всичко сама, за момента не ми представлява дискомфорт по-ниско разположеното коремче, единствено ми е странно да усещам движенията толкова ниско долу, понякога от по-здрав ритник ми се допикава Simple Smile

# 662
понякога от по-здрав ритник ми се допикава Simple Smile
  а аз до скоро го правех. Като кихнех, кашлях.....и опа... ooooh! ние все още сме със седалищно предлежание и за това ме рита долу в пикочния мехур Simple Smile Но какво да се прави....да сме живи и здрави ....пък този проблем ще отшуми след раждането.
А иначе с първата бременност бях толкова гъвкава и подвижна, никакви проблеми..все обикалях. А сега с тази се чувствам много по-различно - не ми  е много лека, но не е и чак толкова зле Simple Smile

# 663
И аз да попиша малко  Grinning
Момичета от София. Вижте как момичетата от Пловдив се организираха а ние нищо не правим. ))))
 Laughing Laughing Laughing Laughing
И аз мисля така:)
Линия негра-имам съвсем лека.
Лениви черва/запек - няма оправяне,какво и да пия,каквото и да ям все си е тая .
За пъпа - почнал е да излиза ,много е смешен Simple Smile
bi-bi-to - Добре ,че са ти обърнали внимание и аз май на там съм тръгнала ,че за 2 дни съм +1 кг. а не съм сменила начина си на хранене.Общо съм вече +8 .И даааааааа много разходки трябват ,но на това време хич не ми е до разходки,на всякъде съм с колата  Embarassed  Blush.
Хубав ден момичета  Hug

# 664
Здравейте, аз не съм съгласна много с това че ако е момиче няма линия негра, аз имам от скоро, а уж чакаме момиченце.
Корема ми определено върви по-голям от предната бременност /те и килограмите  Embarassed първата бременност влязох да раждам на килограмите на които съм сега/ и определено вече започва да ми създава затруднения при някои движения.

# 665
  • София
И аз мисля че няма общо с пола на бебето - линия негра... И аз чакам момиченце ( второ мнение не е имало), а имам линия негра  Peace
Момичета от София, къде посещавате / ще посещавате училище за родители? Аз мисля да ходя в Мол София - лекциите са всеки вторник от 10:00 часа. Ходила съм веднъж и много ми хареса. Мисля от другата седмица да ходя да се образовам  newsm03

# 666
  • София
И аз смятам, че линия негра, не е свързана с пола. С дъщеря ми имах, а сега със синът няма изглед да се появи.Simple Smile

# 667
  • Sofia
И аз мисля да посещавам тези в Мол-а, но като изляза в болнични, че сега съм на работа и няма как. На 18-ти се записах и в Надежда, дано да има и след това още.
Такава линия нямам още, дано и да не ми се появи Sad

# 668
  • в 1001-та нощ
А този Ламизил подходящ ли е сега при берменност? Нещо ме съмнява да си призная.

Изписван е на малкия, като бебе, не мисля, че е опасен  Peace

Момичета, ако имате предложения за заглавия на новата тема - пишете ми на лични - да не пропусна някое   bouquet

ако не, аз ще измисля няколко довечера и ще пусна анкетата  Peace

# 669
За т.нар. линия негра нека и аз се включа - момченце чакам, а нямам. Така че явно този мит кога се появява не е верен.

# 670
Мм и аз мисля да отида другата седмица в Мола, темата ще е  "Раждане (първа част): дишане по време на раждане, масажи и позиции на тялото за лесно раждане, водно раждане", което за мен като за първи път сигурно ще бъде интересно Simple Smile

# 671
Здравейте и от мен за днес!
И аз нямам линия негра, също чакам момченце, а и с предишните две момчета не съм имала.
И моят корем си е доста голям, аз още от началото се оплаквам, но той и бебо си върви доста едричък, та ще видим.Марти го родих 3400 гр 10 дни преди термин и сега ми е малко притеснено за размера на третия юнак.Сутрин се чувствам доста добре, почти не си усещам корема, но за следобедните и вечерни часове, може би от храненията, а и от умората в края на работния ден доста си ми тежи, особено ми перчат клякания , когато ми се налага да ги правя/например да вдигна нещо от пода/.

# 672
И аз мисля че няма общо с пола на бебето - линия негра... И аз чакам момиченце ( второ мнение не е имало), а имам линия негра  Peace
Момичета от София, къде посещавате / ще посещавате училище за родители? Аз мисля да ходя в Мол София - лекциите са всеки вторник от 10:00 часа. Ходила съм веднъж и много ми хареса. Мисля от другата седмица да ходя да се образовам  newsm03

miss_india , гледах в програмата,която е публикувана в темата на списание 9 месеца  ,че има и утре от 10 пак в Мола на Цариградско ,нали за същите лекции става дума ?

# 673
  • Sofia
А къде да видя програмата на лекциите в Мола на Стамболийски? Ако са от 10, мога да стоя до към 11 без нещо? Намерих програма само за Цариградско, а знам че има и на Стамболийски.

# 674
А къде да видя програмата на лекциите в Мола на Стамболийски? Ако са от 10, мога да стоя до към 11 без нещо? Намерих програма само за Цариградско, а знам че има и на Стамболийски.

http://www.bebeto.org/ аз гледах този сайт

Общи условия

Активация на акаунт