Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 29 357
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аз линия негра нямам, но по-силно окосмяване именно по линията на корема. Не съм много привлекателна така, ама мъж ми го преживява.  Laughing

Днес бях на ЖК - 900гр. е нашата мома, но налягането на кръвоснабдяването /или нещо такова/ ми било на горния максимум . Лекарката каза да спра кофеина и да намаля солта, макар да приемам в минимални количества. Някой друг с подобен проблем?!
Лошите резултати  с изследванията се оказаха сгрешени от лабораторията, след като дадох в още други 2 и всичко излезна на ред.
За пъпа се сетих - вашите изпъкнали ли са вече? Моят още не е, но и коремът ми е малък. +4кг за сега.

А вчера  за 1ви път бях на лекция в училище за родители и темата беше за кърменето - изключително ми беше приятно и полезно. Някой друг от Пловдив ходи ли?

# 631
И аз бях на тази лекция Simple Smile

# 632
И аз се също се включвам към групата на хремавите Sad Много неприятно и на мен ми предписаха Биозин мама и капки за нос Куикс, но за сега има съвсем леко подобрение.Явно трябва повече време  да мине, за да има ефект.Пожелавам на всички бързо оздравяване и хубав ден!

# 633
Здравейте и от мен Simple Smile
Килограми -бях 50кг преди да забременея,а сега сам 62 и съм на диета предписана от докито Sad много изведнъж ги качих и съм си поувредила черения дроб, бях писала че имам болка високо в дясно под реброто като претрито го чувствам и се оказа че е черен дроб натоварен от малки масни частици,които го претискат и боли. Затова и диетка.
Хрема - Доки по ЖК ми изписа виброцил гел и съм доволна и аз сега съм на АБ от една  кашлица се подредих Sad ако ви боли гърло аз се оправих от една смес (1 кафяна лъжичка сол, 1к.л.сода и 2-3 капки йод, разтворено в 150-200мл вода и се прави гаргара поне 3-4 пъти на ден, мен ми мина още първия ден)
Контракции - Доки изписа Магнерич при нужда,но последно време поизчезнаха, но още в 4-ти месец започна от време на време да ми се втвърдява корема.
Лек ден на всички и бързо оздравяване на бацилчетата Simple Smile

# 634
Аз да попитам, някоя от вас има/ла ли е проблем с гъбички между пръстите на краката? На мен вече от доста време ми създават дискомфорт (много суха стои кожата там и се лющи, понякога сърби малко но не постоянно). В началото дори не знаех че са гъбички (не съм се сблъсквала с такъв проблем никога до сега, явно е нещо от бременността) и мислех, че просто кожата ми е по-суха и се лющи. Мажех се с един домашен мехлем, който прави майка ми с мас и невен, но той само овлажнява кожата и проблема си стоеше. Сега от 3-4 дни мажа с ламизил (изписан от джипи-то) но за момента не виждам особено подобрение. Ще съм благодарна ако някой знае и сподели изпитана бабина рецепта, която не вреди на бременността....

# 635
Г-жа Гертруда Смехуркова  и другите от Пловдив къде сте, аз искам да се съберем всички от Пловдив, но бях останала с впечатление че само 2-3 са активните. ако не можем да се видим на живо да измислим някакъв общ чат с другите майки от Пловдив, че да обсъдим някои неща - кой къде ще ражда, педиатрите, идеи за разходки с бебоците Simple Smile който има желание да пише Simple Smile

# 636
  • София
Аз да попитам, някоя от вас има/ла ли е проблем с гъбички между пръстите на краката? На мен вече от доста време ми създават дискомфорт (много суха стои кожата там и се лющи, понякога сърби малко но не постоянно). В началото дори не знаех че са гъбички (не съм се сблъсквала с такъв проблем никога до сега, явно е нещо от бременността) и мислех, че просто кожата ми е по-суха и се лющи. Мажех се с един домашен мехлем, който прави майка ми с мас и невен, но той само овлажнява кожата и проблема си стоеше. Сега от 3-4 дни мажа с ламизил (изписан от джипи-то) но за момента не виждам особено подобрение. Ще съм благодарна ако някой знае и сподели изпитана бабина рецепта, която не вреди на бременността....

Промивай проблемните места с чисто памучно тампонче и сребърна вода. След това с Ламизил или какъвто крем предпочиташ. Но промивките действат добре, кожата се успокоява. Simple Smile

# 637
Благодаря много, miss_india! Имам даже вкъщи сребърна вода, но не се бях сетила че може да подейства добре. Още довечера ще приложа.

# 638
Здравейте, бъдещи априлски майки. Бих искала да се присъединя към вас. И аз очаквам моята първа рожбичка през месец април. Включвам се чак сега във форума, понеже до преди няколко дни бях все още на работа и не ми оставаше време да влизам във форумите. Надявам се за в бъдеще да съм на линия доколкото мога. Simple Smile Пожелавам на всички оставащите дни до термина да са спокойни.

# 639
Г-жа Гертруда Смехуркова  и другите от Пловдив къде сте, аз искам да се съберем всички от Пловдив, но бях останала с впечатление че само 2-3 са активните. ако не можем да се видим на живо да измислим някакъв общ чат с другите майки от Пловдив, че да обсъдим някои неща - кой къде ще ражда, педиатрите, идеи за разходки с бебоците Simple Smile който има желание да пише Simple Smile

Преди имаше тема из подфорумите за майки от Пловдив, скоро не съм я търсила, та може там да се ориентираме.

# 640
Момичета от София. Вижте как момичетата от Пловдив се организираха а ние нищо не правим. ))))
 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 641
veselkapetkova, може да им слагаш и по малко оцет по 1-2 пъти на ден

# 642
И аз да се присъединя към мамите от Пловдив. Наистина ще е хубаво да се намерим. Мен лично много ме интересува темата за педиатрите в Пловдив, че педиатъра при който водихме каката вече е извън строя и в момента събирам мнения.

# 643
Здравейте мами от Пловдив, утре (9 януари)в МОЛ Пловдив от 10  до 12 часа ще има безплатна лекция за възстановяване след раждането, организирано от списание 9 месеца. Ако сте свободни елате да се запознаем и да пием по кафенце.

# 644
Аз сигурно няма да мога да присъствам на лекцията, но искрено се надявам тези, който отидат после да разкажат какво се е говорило Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт