Отговори
# 660
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
Аз пък цял ден съм на сухи тренировки за равняване вляво. Засега съм му намерила цаката как пак да съм с аватар от лявата страна. Остана да си наместя текстовете. Grinning
Лошото е, че трябва всеки път да не забравям да си вземам този шаблон и после да пиша. Mr. Green

Даниииии,  Hug то и мен ме няма в цитираните балкони, пък съм си тук. Laughing
Хайде, лека нощ миличка!  Hug

П.П. Хареса ми как стана смушването на досегашния вид на авчето ми. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не е идеално, но пък достатъчно ще се навира в очи точно там, където според мен си му е мястото. Grinning

Ще е трудно със снимките, видеото и коментарното студио, но съм готова на жертви в името запазването на досегашния вид. Laughing

ееее  Профи  Hug не съм се съмнявала във това че ще намериш решение Hug

Вече мога спокойно да си лягам, заключих мазетУ докатУ все ощИ имаме таквоз  Mr. Green  Лека

# 661
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
добро утро

# 662
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен на всички  Hug Hug Hug
Кафенце
Скрит текст:
и се връщам да ви прочета

# 663
  • на вълнолома
  bouquetЗдравейте, къзларки Hug, имам питане-как свършва последният епизод на Пътя на Емир? Стигнах до момента , в който Емир отива при брата на Гюнеш и край. Това ли е финала?

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug
Пейкова  Hug аз не съм го гледала и не мога да помогна,ама ако си на 8еп.Да това е края,и сега си го пуснах накрая ,и казва на Явуз ,има неща за които трябва да поговорим и до там,то поне до някакъв край на серията да бяха го докарали ,Аксой Тъпойска работа  ooooh! ooooh!

# 665
  • на вълнолома
Ирка Hug, благодаря ти.  bouquet На същото мнение съм и аз, няма финал Embarassed

# 666
  • София
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug
Пейкова  Hug аз не съм го гледала и не мога да помогна,ама ако си на 8еп.Да това е края,и сега си го пуснах накрая ,и казва на Явуз ,има неща за които трябва да поговорим и до там,то поне до някакъв край на серията да бяха го докарали ,Аксой Тъпойска работа  ooooh! ooooh!

Не ми говори, че съм му набрала от снощи  Crossing Arms Гледах пак финалните серии на АФК. Няма такава свещена тъпота  Crossing Arms Вместо да използва потенциала на Хазал и Чаатай, той сътвори една глупост на финала  ooooh!

Хората от супер неподходящи двойка правят хит, той от взрив направи едно нищо за финал  Tired

Добро утро,

вземам си кафе  kaffeetrmker_2

# 667
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aлоха Hug Hug Hug Hug Hug

Всички констатирани и установени Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

След малко ще ремонтирам крилотУ, пишете си спокойно. Grinning

# 668
Привет Вииии. Hug
Момичета, писах там и дано някой ми отговори, но се съмнявам и, ще е наложително като Зиз многократно да пита за балкона, който вече, ще е партер отдолу.
Та знаете ли дали в новата версия, ще трябва да влизаме като за първи път във форума с изписване на ника ни и паролата ни като при първична регистрация или, ще си влизаме както досега без да ги пишем отново всеки както го е правил? newsm78

# 669
  • У дома :)
Лелче Hug Heart Eyes добро утро, много съм объркана, нищо не ми е ясно ,не съм я тествала новата версия,щот съм от простолюдието, повчето от нещата които чета за новия облик не мога и да си ги представя даже,щот съм си тъпичка Mr. Green и затуй ще чакам пондрелника да видя аджеба ко ше е туй чудо ,наречено Информационна платформа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро и на останалите Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизулия Hug Heart EyesБебе Hug Heart Eyes Пепи Hug Heart EyesПейкова Hug Heart EyesИрчик Hug Heart EyesМише Hug Heart Eyes

# 670
Ели лелче, Hug стигнах до извода, че са пращали тест версията на избирателен принцип. Rolling Eyes
Отговориха ми в онази тема, че тези нови пароли били само за тестовата версия.

# 671
добро утро,мили моми4ета Hug Hug Hug
благодаря за кафенцата Heart Eyes
Ирко Hug колажа е newsm10
Ели Hug Наде Hug Зизун4е Hug Пейкова Hug Пепи Hug Бебе Hug
Йо, Heart Eyes приеми моите големи извинения за снощи Embarassed даже не разбрах как се слу4и да те объркам с Габи newsm78 Ще ти купувам ризка,кво да прая Hug Зизуно, що ми се смееш цяла ве4ер и ми гледаш сеира, а не ме сръ4каш да са поправя та да не се излагам Whistling Whistling Joy
Слагам кафенце и за поспаливите сладурки и ви пожелавам хубав и усмихнат ден Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 672
Ели лелче, Hug стигнах до извода, че са пращали тест версията на избирателен принцип. Rolling Eyes
Отговориха ми в онази тема, че тези нови пароли били само за тестовата версия.
Лелче, Hug в този форум винаги е било така...поне от както аз съм тук. Цари шуробанавщина, за едни има, за други няма. Едни могат да минат по тъча, други гризат дръвцето за нищо. Едни получават рангове, ние сме тъпи и не заслужаваме такива защото не даваме полезно инфо на драгия нерегистриран гост който толкова се уважава незнайно защо. Какви сме ние...? Някакви тъпи пръчки дето цял ден седят и обсъждат некви простотии по некви сериали които са субкултура. Shocked
Ние публикуваме постоянно, също даваме инфо на гостите, четат преводи, новини и тн. но ние не заслужаваме бройка мнения...какви сме ние...само рИклами за нас и да ни пратят у лево...ама с рИклами...защото "богоизбраните" ще имат друга платформа...без рИклами.

Та за това предлагам...преброяването на най-тъпите...да започне веднага...че ще ни пропуснат и в този ранг. Mr. Green

# 673
Зизунче леля, Hug ти си във форума преди мен и си наясно как стоят нещата, затова не подлагам на съмнение казаното от теб.
Не им искам ранговете, ни титлите им, единственото, което искам е в Понеделник да мога да Ви открия. Rolling Eyes
Мими. Hug

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 10:57 от Neidjal

# 674
Ооо, Миче... Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт