Първия път...

• 81 352
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 15

Как закъде да бърза, ами да натрупа малко опит. Колкото по-неопитна и наивна е една жена, толкова вероятността да се метне на врата на първия срещнат селски бек, да му роди дете и да започне да му пере чорапите е по-голяма.
Сега му е времето на момичето да поживее, не като се усети на около 30+ години, че се е дала млада и зелена, че си е почернила младостта, че е дондуркала деца, докато хората са купонясвали и дай сега, Пенке, да наваксваме...

+1 !

Девствеността е силно надценявана.
А относно пазене за правилния мъж, ами той може да е красавец, да предразположи, да ухажва, да осигури атмосфера, свещи, чаша шампанско, дори и пълнолуние и храст от ухаещ жасмин под прозореца, но да е пълно разочарование.
Моят случай. Нямах търпение да се отърва от него, ужасен първи, втори и трети път.

И мило момиче ! Не забравяй предпазните средства.

# 16
Това е тест, ако не се обиди- значи е поумняла и може да се бъцка.

Ако скочи като ощипана мома- да си стои мома.

Кратка и необходима лекция: пуснете по един тест за СПИН, хепатити,
хламидии и трихомоназа. Много, много болести от невидимите се въдят.
Не искаш да си отнесеш "незабравим спомен", повярвай ми.

А ако не ще да влезе в лаборатория мъжкарят- и в теб няма да влиза.

# 17
Не е ли по-лесно просто да използват презерватив.... Ти всички сексуални парньори ли си ги водиш на първа среща в лаборатория?

# 18
Mamacita Bandida, достатъчно зряла съм за да не стигам до подобен тип прояви  Wink
И все пак благодаря и на теб. Всякакви мнения са добре дошли!

# 19
Последните двенки, плюс HPV, се ловят и с презерватив.

Дори ако не броим инцидентите.

Бих искала всички да бяха минали през лабораторията...едно
време може да е било лесно, но сега положението е страшно.

На 18...зряла... Joy Joy Joy

# 20
Ех, очаквах поне тук поведението на хората да отговаря на възрастта им...

# 21
Щом се е стигнало до там да се пуска тема с въпроса - да се прави или не, значи няма смисъл. Ако искаш нещо, го правиш.  Тръгнеш ли да се самонавиваш и търсиш оправдания, значи не ти се иска много.
И наистина първият път е надценявам - същото е като всички останали пъти - или искаш да го правиш с някого, или не искаш.

П.П ако му предложи на въпросния първо да минат през лабораторията, нищо чудно дилемата да отпадне - докато се влачат по изследвания, ще му мине мерака. Още повече, че ако се задържат заедно, той може да пипне нещо и след изследванията. Всеки път преди секс в лабораторията ли да ходят  Laughing

# 22
  • София
Ти пък какви очаквания имаш  Joy

Особено развихрилата се дама. Тя се опиянява от себе си с всяко следващо изречение  Joy Сигурно много са я обиждали, като е била на 18. С всеки пост се стреми да те убеди колко си проста за секс, тъпа, че въобще ще го правиш, а току що си и не зряла  Joy

Само моля те, Classydreams_ ,  не взимай пример и помни, има и добри хора  Hug

# 23
Ех, очаквах поне тук поведението на хората да отговаря на възрастта им...

И аз по принцип обичам, но в някои ситуации, когато залозите са високи-
ето, ти си младо момиче, твърдоглаво, предпочитам да съм директна и брутална.

Па може и да ти просветне нещо.

Не, няма нужда всеки път на лаборатория. Ако си преценила правилно човека.
А това става с разговори и изграждане на близост.

Но не знам каква е тая твоята зрялост, та смяташ, че на 18 е късно и трябва
незабавно да се "отвориш". Досега от девственост никой не е умрял, нито от
изчакване едно 6 месеца.

Не те агитираме да влизаш в манастир, но мисленето също не пречи.

# 24
Ти пък какви очаквания имаш  Joy

Особено развихрилата се дама. Тя се опиянява от себе си с всяко следващо изречение  Joy Сигурно много са я обиждали, като е била на 18. С всеки пост се стреми да те убеди колко си проста за секс, тъпа, че въобще ще го правиш, а току що си и не зряла  Joy

Само моля те, Classydreams_ ,  не взимай пример и помни, има и добри хора  Hug

Добре, направи точно обратното на съветите ми и разправяй как е минало.

Аз съм самовлюбена, нищо ценно не казвам, само си говоря, щото ти завиждам,
че си на 18. И съм комплексарка.

Ти си млада, динамична, секси, смела, невероятна- отивай и е*и!

# 25
  • Galaxy 13197853088
Вземи си ти един презерватив, че той може и да няма.
а защо не и 3 ...

# 26
Той ша я пази, споко!

# 27
Ако и двете страни в секса са прости, най-вероятно ще им се получи споре мен Laughing Защото ще са толкова ентусиазирани от това, че са овладели изкуството на "моята чушка в твоята черешка" и че "трупат опит", че всякакви други неща ще са им второстепенни.

Цитат
Как закъде да бърза, ами да натрупа малко опит. Колкото по-неопитна и наивна е една жена, толкова вероятността да се метне на врата на първия срещнат селски бек, да му роди дете и да започне да му пере чорапите е по-голяма.
Е, понеже не може на 18 да хвърли на врата на първия селски бек, нали:) Да не говорим, че и ако смени 20 селски бека един след друг(дори без да им пере чорапите), колкото и опит да е натрупала, все ще е лош:)

Аха, ще изтанцува танца на дъжда и ще е ял храни, които възпрепятстват забременяването преди това? Laughing

# 28
Защо да чакам, при положение, че искам да го направя и знам, че момчето ще ме предразположи. Не е ли това най-важното?! А не, че не е ядрен физик...

# 29
Дам, парадоксален съвет: скочи на врата на първия срещнат, за да не се научиш
да скачаш на врата на първия срещнат.

Не е това най-важното.

Чакането е нещо много ценно. Ей така, от тишината и бездействието, може да дойде
ценно прозрение.

На 18 със сигурност разполагаш с 3-6 месеца. А и лятоска е по-романтично. Къде си
тръгнала в люта зима...

Не, не е това най-важното. Ако си мислиш, че е- значи имаш особена нужда да чакаш,
за да си отговориш на въпроса "кое е най-важното".

Общи условия

Активация на акаунт