Първия път...

• 81 349
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 30
Точно това е най-важното! Достатъчно голяма си, за да знаеш, че няма да е най-прекрасното изживяване. И не мисля, че пишеш във форума, защото не си сигурна, а просто, защото искаш да споделиш. Каквото и да кажем или напишем тук, сигурна съм, че няма да промени мнението ти.

# 31
  • София
Искам да попитам дамите, които са толкова оригинални с изказа си.
Ако бяхте на 18 или пък ваша близка е на 18 и има нужда от отговор на някои въпроси, как бихте се почувствали прочитайки собствените си дълбокомислени писаници?

Вие на 30 ли се родихте? Първият ви секс беше мечтата на жената? След всички изследвания, разбира се. Взимате резултатите и отивате в прекрасната квартира със завършилия 3 висши?

В кой точно момент забравяте, че сте жени и би трябвало поне към едно младо момиче да сте по- снизходителни?

# 32
Абет, не виждам момичето да иска отговор на въпроси, тя ЗНАЕ, се оказва. Peace

# 33
" Достатъчно голяма си, за да знаеш, че няма да е най-прекрасното изживяване."

Да, но да се надявам, че е достатъчно голяма да си го направи мъничко по-добро.

Снизходителни ще сме, ако става въпрос за безобидни неща. Не бих пуснала младо
момиче да почне така механично сексуалния си живот. Напротив, с младите на 18
би трябвало да сме малко категорични.

Не мечтата на живота, но имаше емоция, топлота, тръпка- не само между краката,
но и в сърдечната област.

Не знам, на мен ми е цинично.

На 30 вече мога да сравня механичния секс с тръпка между краката с този, в
който има симпатия, емоции, връзка.

Та е смешно девственица на 18 да ме учи на акъл и да тропа с краче, че няма какво
да й кажа.

# 34
Ще ме извинявате много, скъпа г-жо, но къде видяхте в постовете ми да се опитвам да ви уча на акъл. Мисля, че се отнесох много добре спрямо вашето отношение...                                     

# 35
Айде стига ти толкова, отивай да си губиш девствеността и да си трошиш
главата.

На отношението не обръщай внимание- опитай да разбереш какво ти се казва.

А то е, че щом питаш да го направя ли- отговорът е по-скоро не.

Това е от нещата, дето на 30 са пределно ясни, на 18- мистерия.

# 36
Авторката, не се шашкай от тва, дето ще ти напишем тук! Simple Smile
Аз мисля, че тези неща са на късмет, съдба,/ нема да казвам думичката с к... Confused Grinning/
''Когато хората мислят логично, ангелите се превиват от смях.''
Така чеее, съветите тук едва ли са от полза.
Сега да дам и аз неколко съвета. Laughing
''Ако човек се колебае за нещо, по добре да не го прави.''
Аз ти извадих 3 карти Таро и според тях едва ли ще съжаляваш, ако го направиш с футболиста.
двойка чаши, тройка пентакли, седмица мечове
Квото и да решиш, късмет ти желая! Peace

# 37
  • София
Авторката, не се шашкай от тва, дето ще ти напишем тук! Simple Smile
Аз мисля, че тези неща са на късмет, съдба,/ нема да казвам думичката с к... Confused Grinning/
''Когато хората мислят логично, ангелите се превиват от смях.''
Така чеее, съветите тук едва ли са от полза.
Сега да дам и аз неколко съвета. Laughing
''Ако човек се колебае за нещо, по добре да не го прави.''
Аз ти извадих 3 карти Таро и според тях едва ли ще съжаляваш, ако го направиш с футболиста.
двойка чаши, тройка пентакли, седмица мечове
Квото и да решиш, късмет ти желая! Peace

Пънки  Joy Joy Joy

Hug голям си сладур.

# 38
# 39
Е, какво има толкоз за чудене тук? На 18 човек е хубаво вече да знае кое как става в това отношение (още преди 20 години 18 си беше късничко, молим ви се).

Правилата са прости, мило девойче: първият секс се прави с някой, който е ужасно сексапилен. Първата любов е с някого, в когото си силно влюбен. Първото сериозно съжителство се отпочва с ужасно сексапилен индивид, в когото си силно влюбен. Следвай съвета на чинка си Чик и няма да съжаляваш  Mr. Green

# 40

Ха, че ти не твърдеше ли, че на тая възраст жената е готова за деца?

По темата - аз съм против футболиста. Първо, виждате се рядко, второ - сексуалното привличане добре, обаче може  и е вероятно да спи и с други. А това не е безопасно. Огледай се за някой по- приемлив субект.

# 41
  • София
Аз подходих съвсем прагматично по въпроса с първия път.
Имах голям мерак за секс, набелязах си сексапилен обект и действах.
Съвсем целенасочено и без да се треса от любов, а само от хормони.
И до ден днешен сме си приятели с първия ми.  Grinning

Не разбирам какво има да му се мисли толкова, освен за въпроса с контрацепцията.

# 42
Ами чакала съм до сега, защото като всички заблудени момичета, очаквах принца на бял кон. Но взех да се замислям дали съществува такъв субект.

Iris04, и аз имам такива опасения.

# 43

Iris04, и аз имам такива опасения.

Нали... По добре се придължай към класическата процедура - намери някой привлекателен момък, който е на разположение постоянно,  а не на скайпа и няма рискови контакти.

Колкото до рицаря на бял кон, има такъв субект за всеки, но можеш да го дочакаш и  не  девствена.

# 44
  • София
И по- добре да не си девствена  Wink чакайки принца. Как ще разбереш инак, добър ли е тоя принц във всичко  Laughing
И аз го направих от мерак, като Тонка. Нямах кой знае какви чувства или очаквания от въпросния. Пък ние взехме, че се гаджосахме, после оженихме, после дете................... а бе никакъв опит, ама никакъв с друг мъж. Чак след години трябваше да правя сравнения  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт