Първия път...

• 81 551
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 660
Разбира се, че всяко нещо си има последствия, И добри, И лоши. На 27 тепърва да се учиш как да се държиш с партньор не изглежда много добре.

# 661
Ами да, велико е. Особено като се вгледаш в днешните момиченца, които още нямат менструация, но вече практикуват секса.
"Възвишените" винаги сте били най-зли  Sick и обезателно клиширани  Laughing
Девствеността си е нещо съвсем естествено, преходно и въпрос на лично решение и избор.

Ако ме познаваше поне малко, щеше да разбереш че изобщо не съм зла. Даже в някои случаи прекалено добра.  Peace Да, разбира се, въпрос на личен избор е. Аз никого не съдя, всеки да постъпва с тялото си както намери за добре.
Разбира се,всички се радваме за теб.Обаче реално много рядко се случва така като в твоя случай и не се знае дали след 5 години примерно няма да ти прищрака,както е казала Пухи,да търсиш каквото си загубила.
Отделно хубаво,че рискът ти е оправдан,обаче да съдиш и да твърдиш ,че най-добре да се чака принца...до 27,най-много да произведе 80% жени с проблеми в секскуалното общуване и 20 процента като теб.

# 662
  • Пловдив
Не или не знам.
Взаимно свързани са някак.
Забавих се в това отношение, защото нямам (нямах) самочувстиве.
Нямам самочувствие, тъй като се забавих и не бях "харесвана" или "желана" от никого и сега не съм де.
Понякога май се въртя в кръг и виналото твърде много се намесва в настоящето.

# 663
  • Пловдив
Цитат
най-добре да се чака принца...до 27,най-много да произведе 80% жени с проблеми в секскуалното общуване и 20 процента като теб.
Точно това исках да кажа.

# 664
  • София
Не е до секса.
Това, да НЕ общуваш с мъже/хора или да се ограничаваш до минимума, винаги води до лоши последствия в цялостното социално поведение.
М, да. Това, че се чувстваш нехаресвана от мъжете, дава последствие, че не си харесвана от никого и става една...

# 665
Ох, още ли има вярващи в принцове/принцеси?! Ще умра!  ooooh!

poohito, според мен ти трябва да се радваш, че не си заблудена като другите и виждаш нещата в реалната им светлина. И аз мисля подобно на теб, въпреки че съм що-годе красива и харесвана. Реалността просто е такава, каквато ти я виждаш - и за красивите, и за грозните. Според мен повечето жени живеят в огромна илюзия и заслепение, но така по-леко се живее. Ако биха узнали истината, вероятно нямаше да го преживеят. Радвай се, че ти не си заслепена като тях и твоите очи са отворени (за реалността)!  Wink

# 666
Не или не знам.
Нямам самочувствие, тъй като се забавих и не бях "харесвана" или "желана" от никого и сега не съм де.

Ако тук чакаш някакво разрешение на проблемите си.....ще има да чакаш.Груб съм но това си е самата истина.Живота е навън...сред хората.

# 667
Не е до секса.
Това, да НЕ общуваш с мъже/хора или да се ограничаваш до минимума, винаги води до лоши последствия в цялостното социално поведение.
М, да. Това, че се чувстваш нехаресвана от мъжете, дава последствие, че не си харесвана от никого и става една...

Не е баш така , има жени които на нищо не приличат а самочувствието им е до небесата.

# 668
Не или не знам.
Според мен нищо ти няма. Трябва да погледнеш на себе си от друга светлина. За онзи, който писах, че като теб е загубил девствеността си на 27-28, мислеше също като теб - че не е привлекателен и дрън-дрън. АМи съвсем привлекателен си беше, умен, възпитан, интелигентен, одухотворен - качества, които се ценят от жените като цяло. Просто не беше сваляч, а погрешно мислеше, че не е привлекателен. Мисля че при теб проблемът е същият - не че не си привлекателна, мислиш че не си. АЗ бях много непривлекателна и задръстена до едно време, но после се отраках - всичко опира до начин на мислене. На мен ми беше трудно да направя тая крачка, но ако си обърнеш малко внимание на външния вид - ако имаш излишни килограми да ги свалиш, да сложиш малко гримче да не е без хич, да смениш облеклото - да видиш как всичко ще се промени. Аз съм минала по тоя път от най-непривлекателното момиче в класа (не казвам грозно, просто не се грижех за външния си вид) да се превърна в една от най-привлекателните жени по-късно. Всичко е поправимо в този живот, трудното е да вземеш решение за поправяне. Разбира се, ако да се оплакваш, не ти носи по-голяма радост, но не мисля. Опитай и виж дали ще ти допадне с една нова визия.  Wink И мои приятелки (непривлекателни) са минали по тоя път и не се оплакват вече, станали са доста привлекателни.  Както се казваше в една книга - "Няма грозни жени, има само мързелани. "Wink

А колкото до моя приятел, вярно, изби го от комплекси на наваксване - натрупа повече бройки (в сексуално отношение) и от най-големите плейбои и разби много женски сърца - въпрос на вътрешно решение.  Wink Вярвам, че и ти го можеш, но трябва и да го повярваш, все пак. Казвам ти го и от мой опит, и от опита на мои близки, минали по подобен на твоя път и отървали се от негативните усещания.  Wink

# 669
  • София
Не е до секса.

Не е баш така , има жени които на нищо не приличат а самочувствието им е до небесата.

А, това е другия полюс. Това тяхното не е самочувствие, а защитна реакция, надуване. "Вие не ме харесвате - и аз няма да ви харесвам пък и ще се правя на велика." Но и тези хора имат проблем с общуването, несъмнено.

Сетих се още нещо. Много момичета се хвърлят да го правят с първия срещнат, не толкова да се харесат на мъжете, колкото да се харесат на жените - техните приятелки. Странно, но истина.

# 670
  • София - Рим и обратно

Има хиляди примери за смотани момичета, които стават страхотни мацки - за това говорех.

О, естествено, това да. Но това са момичета, които все още не са развили женската си същност. Тогава може на 13 да си смотан, а на 19 да разцъфнеш.
Но ми се струва, че тук става дума за развити, възрастни индивиди.

# 671

Има хиляди примери за смотани момичета, които стават страхотни мацки - за това говорех.

О, естествено, това да. Но това са момичета, които все още не са развили женската си същност. Тогава може на 13 да си смотан, а на 19 да разцъфнеш.
Но ми се струва, че тук става дума за развити, възрастни индивиди.
Да, така е, изграден човек много по-трудно разцъфва и се променя от 15-16 годишна девойка.

# 672
Да, така е, изграден човек много по-трудно разцъфва и се променя от 15-16 годишна девойка.

Изграден индивид по скоро се трансформира отколкото да разцъфва.. Simple Smile

Не е невъзможно , но не е и сега и веднага. Чел съм за един йога който до 80+ г събирал знания и след това преподавал над 40 г това което е научил.

# 673
Специално за Марая нот Кери и другите хубавици, които не лапат пикала: по-добре да преосмислите тактиката си, защото може милото ви да бъде окепазено от някое прасе. Какво ли не прави човек за малко нежност  Sad

# 674
  • Kопенхаген
Гледам поредната тема за девственици. Това мода ли е или нашествие?

Аааа... гледам издигна ли се лозунги: Не на Оралната Любов!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт