Първия път...

• 81 355
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм старомодна и си мисля, че поне първия път трябва да е влюбена. Може да не и хареса секса, но поне няма да се чувства прецакана. Хубаво е жената да познава тялото си и мъжа да има опит, но емоцията е най-важна.

# 91
Моят съвет е да говориш с приятелки на твоята възраст, а не с майки и баби, те вече не помнят какво е тръпката на 18-годишните.
Радвай се на младостта си.

# 92
Извинявам се на авторката,но искам да кажа на Мамасита нещо: Баси,ти си мегавсезнаец ooooh! Как пък нещо не разбираш и не си запозната?!Луда работа!

То пък баш това да не е бог знае каква философия...

То това е поредната тема,в която философстваш много.

И да-всъщност си е философия точно това Wink Проблем?  Thinking Не е само лашкане( извинете ме за думата) Peace Някои даже и изкуство го наричат Wink

# 93
Мило момиче, щом изпитваш влечение не се нуждаеш от друго  Peace
Най-малко съвети от недоклатени лелки  Confused
Пратиха те да четеш, взеха да ти избират любовник... бегай да си живееш живота, докато не са те превърнали в объркана, депресирана девственица.

# 94
Е това се опитвам да обясня, че не е само лашкане. Едно време си е имало
школи за тия неща, на младите момичета са им обяснявали.

А сега- оставете я, бъдете снизходителни, тя е млада и знае какво прави.

Ама е по-хубаво някой да ти даде малко акъл. Накрая пак сам ще откриваш
нещата, ама нека да има и знания. Че иначе за какво сме се е*али, освен ако
после не може да дадем по някой акъл, за да може следващото поколение
да има по-добри резултати  Laughing

"Най-марко съвети от недоклатени лелки"

Моля, не съм недоклатена лелка, а съм расова млада жена в задоволяваща връзка.

Не обиждайте на личностни качества. Ако не сте съгласни, кажете с кое и защо
не сте съгласни.

Че как ще давам акъл за секс, ако самата аз не знам как става...

# 95
  • София
Аз съм старомодна и си мисля, че поне първия път трябва да е влюбена. Може да не и хареса секса, но поне няма да се чувства прецакана. Хубаво е жената да познава тялото си и мъжа да има опит, но емоцията е най-важна.
Подкрепям с две ръце.
Наистина, ако ще е само механика - вибраторът ще свърши същата работа.

# 96
Прочетох няколко отговора по темата и ми се зави свят. Много изпилени мозъци има- става страшно чак.
Към авторката- млада си, хормоните ти бушуват, наясно си с предпазните средства, потенциалния партньор те привлича сексуално- ами действай тогава. Не очаквай чудеса- няма да е приятно. Дали си влюбена или не, няма никакво значение, защото удоволствието идва в по- късен етап. Пожелавам ти след време да си лудо влюбена и да правиш невероятен секс . Сега и без това няма да е такъв, така че не го мисли и използвай презерватив. Ако имаш някакви въпроси, които те притесняват можеш да ми пишеш ЛС, защото както виждат темата се е превърнала в безсмислени съвети и закостенели размисли.

# 97
Ама момичето си има емоция, нарича я сексуално привличане към въпросния, какво повече искате?
Прави и се секс с него,  не иска да се обвързва, ама не, да чака да прави с друг, някога, когато и се прииска да е обвързана, защото този, с който и се прави секс е неподходящ за правене на секс?

# 98
Мило момиче, щом изпитваш влечение не се нуждаеш от друго  Peace
Най-малко съвети от недоклатени лелки  Confused
Пратиха те да четеш, взеха да ти избират любовник... бегай да си живееш живота, докато не са те превърнали в объркана, депресирана девственица.

Peace Sunglasses

# 99
Не е ли чудесно да ти дават съвети от рода на, "ах, ти си млада- бързай,
посредственият секс те чака!"

Искам да питам тия с посредствени първи изживявания:

Защо всъщност бяха посредствени? Какво бихте променили,
за да са по-хубави, от сегашната си гледна точка?

Защото е жестоко да имаш опит и знания, и да не ги споделиш,
очаквайки и новото поколение да почне с кофти секс и да стигне
до хубавия. Ми що да не почне от хубавото?

# 100
С интерес чета всички мнения и попивам полезна информация  Grinning

П.П - Като сме почнали със сексуалното образование, кажете коя поза е най-подходяща за първия път. Мисионерската ли?

# 101
Не е ли чудесно да ти дават съвети от рода на, "ах, ти си млада- бързай,
посредственият секс те чака!"

О, да! Чудесно е! Аз едва ли ще ги чуя отново някога  Tired

Като сме почнали със сексуалното образование, кажете коя поза е най-подходяща за първия път. Мисионерската ли?

М? И аз искам да видя добър съвет  hahaha
Според мен - да. Но сега ще ме засрамят.

# 102
След тая тема, авторката ако се прежали да мине под ножа, мисля че ще и се мержелее само един аватар пред очите, нищо чудно и да се развика по някое време: "Ох, Мамасита, Мамасита....! Ах!"

# 103
С интерес чета всички мнения и попивам полезна информация  Grinning

П.П - Като сме почнали със сексуалното образование, кажете коя поза е най-подходяща за първия път. Мисионерската ли?

Изненадващо, да.

# 104
Здравейте! Извинявам се, ако темата не е подходяща за тук, но исках да се посъветвам с някой с повече опит и по-компетентно мнение във въпросната област. Simple Smile

Ще започна от това, че съм девствена и съм на 18  (И да, все още съществуваме). Работата е там, че имам желание да го направя, но с бившия ми приятел към когото не изпитвам никакви чувства, освен сексуално привличане... Още от началото на връзката  ни бях много предубедена към въпросния. За моя изненада той не беше толкова лош, както го изкарваха (футболист е). Като цяло за цялата ни връзка, която продължи четири месеца и  нещо, сме се виждали около 6 пъти поради разстоянието. Аз никога не съм приемала отношенията ни на сериозно, докато той очевидно имаше някакви чувства. Да отбележа, че поддържаме често контакт откакто сме разделени.

Да си дойда на въпроса. Мислите ли, че ще е голяма глупост първият ми път да е с него и задължително ли е да е с човек към когото имаме чувства?
Мили мами, благодаря ви предварително  Hug
Момиче, първият път е важен за една жена. Аз изчаках човек, с когото се обичахме.

Общи условия

Активация на акаунт