Първия път...

• 81 924
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Classydreams_ , много си ми сладка наистина и по тази причина ще наруша едно основно мое правило за форумстване и ще ти споделя нещо наистина лично. И аз бях на 18, по-девствена от налъм и попднах в полезрението на университетския Казанова, много секси, много опитен, много безскрпулен. Видяла съм му се мъничка и беззащитна /не винаги съм била жена-канара/ и решил да ме закриля от другите хиени  Wink. Много умело, много елегантно се превърна в мой учител. Така бавно и отпуснато научих какво харесвам, какво не, много неща за себе си в цялостен план и много неща за мъжете, разбира се. За първи и последен път оставих мъж да ме манипулира и си спомням за тези моменти само с хубаво чувство, защото ми дадоха страхотно начало. Нито аз, нито той сме били и за секунда влюбени един в друг.
Добрият любовник има специфично излъчване, стига да имаш сетива да го усетиш. Не  е задължително красавец, умник илинезнамкаквооще. И никак не е задължително да има нещо с други освен хормони на една честота.

# 286
Все пак зависи каква е целта ти - просто да се отървеш от девствеността /тогава и този и всеки друг върши работа/ или поне да имаш спомени, от които да не ти се повдига след време....

Не е задължително да е с чувства и така нататък....Просто за някои хора не е задължително....

В подписа на една съфорумка, не помня коя точно беше, имаше чудесна мисъл, която ще цитирам по памет: Най-много трябва да мислиш за нещата, които можеш да направиш само веднъж. Може да не предавам съвсем точно, но такава беше идеята горе-долу.....

За някои жени това е просто един от многото пъти, за други е специален път и искат да го запомнят такъв.....

Моят първи път беше прекрасен....С момчето /вече мъж/ все още се чуваме и си пишем....НЕ беше селски бек, нито инженер по ядрена физика....Беше много смислено и достойно същество....И не съжалявам за миг от връзката си с него....Подарил ми е невероятни вълнения и спомени....

Здравейте! Първоначалната ми цел винаги е била да изчакам докато срещна някое сериозно момче, да съм влюбена и да се отдам на чувствата си. До преди година не съм си и помисляла да го правя с човек, към когото не изпитвам нищо. Поради високите си критерии към мъжете обаче, постоянно им намирам кусури и все не намирам някой за връзка (а и моментът не е подходящ) Или ще е интелигентен и добър, но без привличане или обратното...

То на 18 наистина не е много подходящо. Аз като се сетя- на 18 още ме вълнуваше
астрономия, фентъзи, ей такива работи, сексът още не ми беше дошъл на дневен ред.

Щом намираш кусури, значи вътрешно не си готова. Явно е защитен механизъм.

То на 18 нито имаш кола, нито терен, това са някакви импровизации, не е нито
връзка, нито секс, като пушенето по градинките.

Е, може да имаш кола и терен де, не знам...имаш ли книжка?

И сега ако кажеш, че нямаш: какъв секс бе? Първо курс и книжка! Поне в кола
да може да го правите.

# 287
Classydreams_ , много си ми сладка наистина и по тази причина ще наруша едно основно мое правило за форумстване и ще ти споделя нещо наистина лично. И аз бях на 18, по-девствена от налъм и попднах в полезрението на университетския Казанова, много секси, много опитен, много безскрпулен. Видяла съм му се мъничка и беззащитна /не винаги съм била жена-канара/ и решил да ме закриля от другите хиени  Wink.

Не знам в кой рицарски век е било това, но ти е направил голяма услуга.

Съвременните играчи в последствие биха те пуснали организирано и на свитата
си от аверчета.

# 288
  • София
Във времето на кринолините и каретите, Мамасита, добрите любовници имаха свои изтънчени начини да си доставят удоволствие.

Пък и аз не винаги съм била жена-канара, но винаги съм била достатъчно умна, за да не може никой никъде и на никого да ме пуска, дори и да му мине през ум подобно нещо.

# 289
Музикална пауза:

Ария на каталога на завоеванията на Дон Жуан:

http://www.youtube.com/watch?v=INF9r5jju0A

# 290
на вас изчезна ли ви предната страница с Настървина?сигурно е била Настървина Галантна

# 291
  • Galaxy 13197853088
Питащата уточни ли типа девственост?

# 292
Май е техническа.  Wink

# 293
  • София
Joy
Май не. Попитай я, но й обясни хубаво какво имаш предвид. Искам и аз да го чуя.  Grinning

# 294
Девствена по всички параметри  Laughing
Момчето каза нещо което ме притесни. Той явно си мисли, че АКО ми е първият ще ме притежава едва ли не.  Започна да ми говори глупости от  рода на: ''Ще си само моя и на никой друг'', ''Ще ми станеш жена'' и т.н

Вече се подразбира, че той е аут!

Имелда Маркос, благодаря за откровеността  Hug

# 295
  • София
Започна да ми говори глупости от  рода на: ''Ще си само моя и на никой друг'', ''Ще ми станеш жена'' и т.н
Е, те мъжете си дрънкат понякога едни и същи тъпотии, не им хващай вяра.  Mr. Green

# 296

Classydreams_  е девствена точно колкото съм и аз СЕГА

# 297
Стига де, аз все още вярвам, че има девици и еднорози.

А като си загуби девствеността, ще си загуби и способността
да укротява еднорози:)

# 298

И вампири Peace

# 299

И вампири Peace

вЕрвайте й тогава! И нека ви развее чаршафа обаче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт