Първия път...

• 81 896
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 315
"без излишни"

Но не и с недостатъчни.

# 316
  • Другата България
Нали знаеш, че това, което е "достатъчно" за мен може да е напълно "недостатъчно" за теб, или обратно, това е толкова субективно понятие....не ми се навлиза в подробности кое за мен е достатъчно, поне не и в тази тема, защото все пак това са лични неща.
А и скромния ми опит с мъжете показва, че "сложните думи" не са приоритет по време на секс, още повече здравословен. Wink Peace

# 317
Лично аз не харесвам оралните ласки, даже с мъжа ми не практикуваме орален.
Скрит текст:
Само в началото му духах до 10 пъти май, да си знае, че мога.  Laughing Беше ми гадно, устата ми се схващаше, той се кефеше. Вече сумати години си правим съвсем нормален секс и всичко е ок. Е сега не му разтварям краката и айде, попипвам се тук там и него също. Така да види, че не съм съвсем добрата съпруга и може да има изненади.
Щото има булки дето само мисионерската и ахъ ахъ, няма сега да описвам, те мъжете си казват.

# 318
Значи оралният секс не е нормален.  newsm78

# 319
Откак доказаха, че води до рак за мен не е нормален. Само за това. Ако няма болести всичко е ок.

# 320
Откак доказаха, че води до рак за мен не е нормален. Само за това. Ако няма болести всичко е ок.
1. И "нормалният" секс води до рак.
2. Ако на теб ти доставят орални ласки пак ли води до рак?

# 321
Никой секс не води до рак, това е тъпа спекулация с думи и се ползва умело от тези, които искат да ни продадат ваксини срещу рак на маточната шийка, които обаче не са ваксини срещу рак, ами срещу два щама на чпв, които евентуално могат да причинят рак.

# 322

Лично аз не харесвам оралните ласки, даже с мъжа ми не практикуваме орален.
Скрит текст:
Само в началото му духах до 10 пъти май, да си знае, че мога.  Laughing Беше ми гадно, устата ми се схващаше, той се кефеше. Вече сумати години си правим съвсем нормален секс и всичко е ок. Е сега не му разтварям краката и айде, попипвам се тук там и него също. Така да види, че не съм съвсем добрата съпруга и може да има изненади.
Щото има булки дето само мисионерската и ахъ ахъ, няма сега да описвам, те мъжете си казват.

Maraya not Carey, пак ни хвърли в оркестъра,що за глупости?Откъде това го извади за оправдание
да не правиш свирки ли?Голям майтап си  Joy

# 323
Олелееееее,снощи съм се застрашила от заразяване:)Защо не ме предупредихте по-рано?Чакай да кажа на моя ,че това ми е бил бенефиста Laughing

# 324
Ох, някои от вас звучат толкова страстоубийствено, че... Плюя в пазва, че едно време нямаше форуми, а само "Мъжът и жената интимно", че така и щяхме да си умрем безоргазмени.  Laughing
Но пък като се замисля... Ако същите тези изнасяхте лекции за секса по мое време на ученическите бригади, колко бром в таратора и колко бременности и аборти щяхте да спестите само...  Joy

# 325
Марая нот Кери ако е истинска, а не офисен планктон, я номинирам за Пламтящ чаршаф одма. 

# 326
Стига, бе. Ни анал, ни свирки... Как не я е страх, че ще я зареже мъжът ѝ, не знам...  Cry

# 327
Към авторката, ако не ни пързаля с цел да получи любопитни детайли- давай, в днешно време много рядко се срещат принцове. Бъди уверена в себе си, секса не означава да се жениш за някой. Тези идеализирани представи, в повечето случаи биват разбити по една или друга причина.

# 328
  • Другата България
Към авторката, ако не ни пързаля с цел да получи любопитни детайли

То повече от тези меко казано любопитни детайли накъде?

# 329
Похвали ли се вече девойчето, или го отказахте?страстоубийки такива Laughing

Общи условия

Активация на акаунт