Първия път...

• 81 555
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 185

А в случаите, когато жената не желае секс месеци наред по обективни причини - бременност, след раждане и прочие, май трябва да се постарае и да позволява да я изнасилват от време на време, да не се чуди после - ма това сега откъде ми дойде...

Ей сега само стой и гледай кво ща направят.Ща сдъвчат и изплюят с парцалите.

# 1 186
 tartelette не мога да разбера защо е толкова трудно да се поставиш на мястото на други хора newsm78 Това че сега на теб ти се прави нон стоп, не значи че след няколко години или при други обстоятелства ще бъде така.

Проблемът често е и в двете страни, но "да се оставиш да те изнасилят" не е решение.

# 1 187
Проблемът често е и в двете страни, но "да се оставиш да те изнасилят" не е решение.

По данни , които 95 % от жените няма да си признаят , в топ 10 на сексуалните им фантазии е по груб секс с елементи на изнасилване , т.е. много , много да нея питат иска ли не иска ли.

# 1 188

По данни , които 95 % от жените няма да си признаят , в топ 10 на сексуалните им фантазии е по груб секс с елементи на изнасилване , т.е. много , много да нея питат иска ли не иска ли.

Груб секс е едно, друго е по задължение да легнеш, да гледаш тавана и
да мислиш за Англия...

# 1 189
  • Пловдив
Да се остави да я изнасилят не е точното понятие май.
На мен лично ми се е случвало да се чувствам уморена или тъжна и да съм убедена, че не му е времето за секс, но партньора ми да прояви желание и аз един вид да реша компромисно, а после се оказва, че никак не е лошо и един вид съм си самовнушила, че нямам желание, просто съм имала нужда нещо да ме разпали.

# 1 190
Що да ме дъвчат, истината си е такава и колкото и да не желая, в момента аз съм точно в тази ситуация. И ако искам нещата със съпруга ми да са както винаги ОК, се налага да се постарая да съживя сексуалния ни живот, въпреки стреса и преумората. Всеки мъж, колкото и да обича и да е толерантен с проблемите на жена си, има своите необходимости и правенето на ч**ия в кенефа вероятно ще действа само за известно време (месеци). Аз лично нямам желание да губя съпруга си, затова ще се постарая в семейното ложе, а всеки прави това, което счита за правилно в своето семейство. Добре е обаче да знаем, че незаменими и единствени хора няма, и дори и колкото и деца да са се нароили, естествените нужди при мъжа идва време, когато надделяват над здравия разум...за съжаление.

Ако не мислите като мен, се чувствайте свободни да ме застреляте с бруталната действителност.

# 1 191

Груб секс е едно, друго е по задължение да легнеш, да гледаш тавана и
да мислиш за Англия...

+1

Пухито, ти говориш за събуждане на желание, то е различно от това, някой просто физически да те изконсумира (не е задължително дори да е грубо)

Надежда, чикията можеш и ти да му я правиш, докато отново те споходи желанието - по-добрият компромисен вариант е.

Иначе, естествено, всеки сам решава за себе си.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 11:57 от mariposa de noche

# 1 192
"Мечтите" за изнасилване са по-скоро при хора, които подсъзнателно смятат секса за нещо мръсно и, един вид, по този начин партньорът носи отговорността за това мръсно деяние, той е пожелал, пасивният партньор просто не е могъл да откаже.

# 1 193
Желанието при жената е по-скоро отзивчиво, отколкото пасивно.
Така че не е работа на жената да го разпалва. Ако мъжът има истински
мерак, той ще си я накаца и тя ще откликне, почти сигурно.

Но ако мъжът държи на секса като задължение, чака да му го направят-
тогава и той има вина за хладните отношения. Дали след раждане, дали
в труден период- почти не е работа на жената да се старае.

В случаите, когато сексът не върви, не е толкова че жената е зле в леглото
или не се старае. Явно и мъжът има някакъв проблем с хормони, с умора-
и прехвърля това на жената.

А ние не сме пазителките на ложето, мъжете са.

# 1 194
Mamacita Bandida, това може да е така при другите семейства - нямам никаква представа, затова го приемам за вярно. В нашия случай обаче, мъжа ми е доста настоятелен почти ежедневно, само че аз наистина от преумора и стрес нямам никакво желание, въпреки че безмерно го обичам. Може би през деня бих била по-сговорчива, но пък имаме 3 деца, от които двете са бебета и е почти невъзможно да се открие такава възможност, а и двамата работим.
Вчера като четох темата и някои коментари ме накараха да отрезнея и да се замисля по-сериозно по този въпрос. Вече споделих възгледите си...

# 1 195
А сега де ? Едната вика ще направя всичко възможно в семейството всичко да е мед и масло , другата вика едва ли не "боли ма г*за , той мъжа да се старае само". newsm78

Те много мъже и жени се стараят ама след известно време като видиш че от стената ще намериш по голяма отзивчивост .....кво правим ?

# 1 196
И на мен ми е странно Реми...обаче нали мунчото мъкне и се грижи за семейството...значи това му е достатъчно на семейството.

# 1 197
кой конкретно се има предвид в последните два поста, да знам да се включвам ли с коментар или гузна негонена ще бягам Rolling Eyes

# 1 198
Надежда,аз се възхищавам на това,че с 3 деца и проблемите,все пак не неглижираш проблема и осъзнаваш,че близостта между партньорите е едно от най-важните неща в двойката.
Тъжното е за тези мъже,които с години слушат и търпят ''Не ми се прави мило,ти нали разбираш.Какво си се занатискал,нали не си животно''

# 1 199
кой конкретно се има предвид в последните два поста, да знам да се включвам ли с коментар или гузна негонена ще бягам Rolling Eyes

Надежда, ти имаш семейство и три деца - абсурдно е просто да се връзваш на съвети и критики от хора, които още не са минали и не се знае дали изобщо ще минат по пътя, откъдето ти се връщаш.

Общи условия

Активация на акаунт