Първия път...

• 81 485
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 260
Имаше преди време една тема, за такова семейство, в което съпругата отказваше секс, като че ли напук на царящата семейна хармония и любов.
Тогава една потребителка зададе въпрос, който доста ме накара да се замисля (цитирам по памет): "А някой пита ли се изобщо какво може да се случило, та да накара една жена да не желае съпруга си и да му отказва близост?"
Не че някой обърна внимание на въпроса Wink

# 1 261
В първия си брак съм отказвала секс. Просто в един момент
вътрешният ти глас казва- не! не и с този човек!

После се оказа, че е имало основателни причини. Просто пораснах
и несъвместимостта на личностните качества изтри и еротичния потенциал
от брака. Скоро след това се стигна и до развод. Ако имаше поне пълноценен
секс, нямаше да се стигне- но беше невъзможно.

А като почнеш да се отвращаваш сексуално от някого, време
е човек да си върви...

# 1 262
Понякога си мисля,че една от причините за загуба на желание в брака,е липсата на опит.
В един момент ти идва на главата,че всъщност това не ти харесва,което прави благоверният и единствен. Като онази женица от темата за болезнения секс.

# 1 263
Laughing досега не ми се е случвало да откажа или "от мен да мине" да се съглася
аз съм си по секса
Но след раждането това с липсата на желание е при всички жени-то си е хормонално,природата
го е измислила,да си отдаден на малкото човече изцяло.Пък и с това недоспиване,какъв секс 4-5 месеца   Confused
Аз пък след раждането направо откачих... това бяха месеците с най-хубав секс! Оргазмите бяха лесни като... ИдЯЯЯяяяялно ми беше! После след второто нещата поулегнаха и сега сме в "изморен" но все пак доволен период Wink

# 1 264
Имаше преди време една тема, за такова семейство, в което съпругата отказваше секс, като че ли напук на царящата семейна хармония и любов.
Тогава една потребителка зададе въпрос, който доста ме накара да се замисля (цитирам по памет): "А някой пита ли се изобщо какво може да се случило, та да накара една жена да не желае съпруга си и да му отказва близост?"
Не че някой обърна внимание на въпроса Wink
Анджи, аз си мисля, че нещата са свързани... и когато - аз лично - казвам "значи жената има някакъв проблем" товаобхваща всичко вкл. проблеми в общуването в семейството. Нещата са много дебело свързани. Няма как да ти върви секса, ко не ти върви емоциолно... и обратното...
Simple Smile

# 1 265
Авторката на темата не е влизала от 26 декември, направи ли го, не ли - може само да гадаем, докато се отплесваме по разни други житейски въпроси...

# 1 266
Нещата са много дебело свързани. Няма как да ти върви секса, ко не ти върви емоциолно... и обратното...
Simple Smile
Аде ама хак... Laughing Сега ще ти скочат,че сексът въобще не бил важен за семесйтвото  Laughing мъжът трябвало да търпи и да чака

# 1 267
Аз така и не видях нито една да влиза с подобни твърдения Rolling Eyes ма нищо де - да видим кой ще скача, че да стане интересно Laughing

# 1 268
Те само четат засега Simple Smile
В предишната ми тема ме бяха изяли ,защото един мъж се разбирало колко е свестен,колкото по-малко иска секс  Laughing

# 1 269
  • Пловдив
 Shocked
До сега да не съм знаела, че това е критерий за свястност.

# 1 270
Те само четат засега Simple Smile
В предишната ми тема ме бяха изяли ,защото един мъж се разбирало колко е свестен,колкото по-малко иска секс  Laughing
е нееее rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 271
Ето тука имаше sugar baby ,обаче спря да пише ...сигурно се е усетила какво пише  Laughing
Иначе ето тука http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731430.0 много от мненията са,че най-стойностен е този мъж,който хич не пита за секс  Laughing

# 1 272
  • Пловдив
Мислех, че е критерий за импотентност това мъжа да не иска секс.

# 1 273
Еми и аз така си мисля или да си знае че е много зле в леглото  Laughing ама на...критерии за стойностен мъж...иначе бил свиня .

# 1 274
Всъщност има проучвания, че здравите връзки се градят там,
където и двамата са чакали 3-6 месеца, преди да вкарат секс
във връзката. В този смисъл в началото чакането и търпението
са добър знак от страна на мъжа.

След това вече няма нужда, но е добре в началото да се види
дали не се търси само консумация и чао.

Добър знак е новият партньор да не притиска за секс.

Общи условия

Активация на акаунт