Първия път...

• 81 495
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 290
Да, наистина търпи развитие и промяна. И това всъщност е много хубаво, просто ако човек се въздържи да реагира първосигнално се случва. Но пък в други случаи да се постъпи първосигнално е правилното.   bouquet

Така че няма смисъл да се опитваме да натикаме толкова сложни и разнообразни явления в нашите тесни рамки.

# 1 291
Да, наистина търпи развитие и промяна. И това всъщност е много хубаво, просто ако човек се въздържи да реагира първосигнално се случва. Но пък в други случаи да се постъпи първосигнално е правилното.   bouquet

Така че няма смисъл да се опитваме да натикаме толкова сложни и разнообразни явления в нашите тесни рамки.

Ай да прочета нещо смислено и аз днес Grinning

# 1 292
Е, явленията може да са сложни, ама айде да турим една
рамка, в която е добре жените все пак да постигнат хармонична
и дългосрочна връзка, преди да са навъртяли повече от 15-20
сексуални партньора.

# 1 293
Мамасита,аз съм съгласна с теб да се излиза с мъже,да се вижда какви са и що са.Така се трупа опит.За мен лично границата е 4-5 срещи,като междувременно си говорим и по социалните мрежи.
Да видим как сме и на това ниво.В никакъв случай ако сексът е зле,няма да си губя времето с този човек.

# 1 294
  bouquet Аз съм за рамката  Simple Smile
Макар че всяко правило има изключения, но те по-скоро го потвърждават.  Simple Smile
Гледната точка и потребностите обаче се променят много с годините.

# 1 295
"Рамката" е в крайна сметка да се постигне дългосрочна връзка,
брак и деца- и никоя жена да не лъже, че това не е приоритет
в живота, защото е от нещата, които могат да оправят или да
развалят живота.

Ако някой много иска да излезе извън рамката- може, но все пак
трябва да знае, че има последствия.

Тия правила не са да се правим на интересни. Имат си цел.
И са донякъде заявяване не на пуританство, а на самоуважение-
колкото и Реми да не одобрява.

# 1 296
В първия си брак съм отказвала секс. Просто в един момент
вътрешният ти глас казва- не! не и с този човек!

После се оказа, че е имало основателни причини. Просто пораснах
и несъвместимостта на личностните качества изтри и еротичния потенциал
от брака. Скоро след това се стигна и до развод. Ако имаше поне пълноценен
секс, нямаше да се стигне- но беше невъзможно.

А като почнеш да се отвращаваш сексуално от някого, време
е човек да си върви...

Тук не мога да не се съглася с теб. И аз имам такъв вътрешен глас. Заради него съм прекратявала доста връзки с уж много перспективни за брак партньори. Той ми помогна и да се спра на мъжа си. За 14 години веднъж не се обади.  Laughing

# 1 297
Мамасита, аз те разбирам за какво говориш и съм съгласна. Обаче очевидно хора с различна насоченост и мислене, в друга възраст, с други приоритети, няма да искат да се вместят в такава рамка, защото не разбират каква е идеята.
Не зная доколко всичко това е за добро, за зло и доколко е безопасно.  Confused

Но пожелавам всеки да намери своя път и той да е успешен.

# 1 298
Хубаво ще е тия хора да не разберат от първа ръка
каква е идеята. И аз като бях млада, направо се смеех
как ми даваха съвети, че бракът е най-важното. Струваше
ми се супер старомодно.

Докато не си дерайлирах живота с неоптимален брак.

Добре че бързо се измъкнах.

# 1 299
Аз съм съгласна,че трябва да се търсят определни качества в другия пол.Обаче не мога да си представя нормален човек да се ожени за друг,с когото сексът е зле и не се получава...с идеята,че ''сексът търпи развитие и можело пък един ден да се оправи''

# 1 300
Мамасита,аз съм съгласна с теб да се излиза с мъже,да се вижда какви са и що са.Така се трупа опит.За мен лично границата е 4-5 срещи,като междувременно си говорим и по социалните мрежи.
Да видим как сме и на това ниво.В никакъв случай ако сексът е зле,няма да си губя времето с този човек.

Оффф, Тарти, ама ги четеш, че и ги интерпретираш като дявола евангелието чуждите мнения и в тая, и оная тема. Mr. Green
След 4-5 срещи и онлайн комуникация, си наясно дали има тръпка и химия между вас и ако са налице, първият път е въпрос на време (кой колкото си прецени). А когато си сексуално привлечен от някого, първият път обичайно е такъв адреналин, че не знам що за фал трябва да се случи, че да обявиш секса за кофти и да не повториш  Whistling
(а, и дай да се не лъжем, обичайно при първия път с нов партньор жените по-рядко достигат до оргазъм. И причината далеч не е способностите на партньора, а по-скоро притеснението и емоционалното пренатягане на жената.  Wink )

# 1 301
  • Пловдив
Рамки, рамки.
Не мисля, че трябва да се вменява на момичетата от 15-20 г. , че във всеки партньор трябва да търсят качествата на съпруг и баща и ако ги откриват едва тогава да се впуснат във връзка.
Не мисля, че връстниците им изобщо са способни да демонстрират подобни качества или характер предполагащ, че ще ги развият в бъдеще.

# 1 302
Рамки, рамки.
Не мисля, че трябва да се вменява на момичетата от 15-20 г. , че във всеки партньор трябва да търсят качествата на съпруг и баща и ако ги откриват едва тогава да се впуснат във връзка.
Не мисля, че връстниците им изобщо са способни да демонстрират подобни качества или характер предполагащ, че ще ги развият в бъдеще.

Кажи ми една добра причина, поради която е хубаво младите жени
да излизат с мъже БЕЗ данни за съпруг.

Човек е много способно същество, едно време на 15-20 доста добре са
знаели как и какви качества да показват.

Но обясни защо е полезно момичетата да излизат с безотговорни и
неразумни мъже. Или с използвачи, и изобщо неставащи. Освен с цел
горчив опит- но защо да им го причиняваме?

# 1 303
  • Пловдив
Не е добре, но се случва.
В едно 18 - 20 годишно момче е трудно да се разпознае съпруг и баща.
Имаш връзки (аз не съм имала), докато един ден не разпознаеш в себе си съпруга и майка и в партньора си съпруг и баща и създавате семейство.
Понякога дори зрели жени разпознават в зрели мъже съпруг и баща, създават семейство и се оказва, че много са сбъркали.

# 1 304
Не е добре, но се случва.
В едно 18 - 20 годишно момче е трудно да се разпознае съпруг и баща.

На тази възраст е важно поне да не е психо, да няма опасно поведение,
агресия, или кола с конски сили над шофьорските способности. Все пак е
хубаво да има критерии. Да не е двойкаджията на класа например. Бе изобщо-
жената да свикне да търси солидно качество, не просто лъскавина.

Общи условия

Активация на акаунт