Хайде, юнско мъниче, очакваме първото ритниче - тема 5

• 25 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Alokaziq , Billy_ana,
 съжалявам за загубата ви!:(
Искрени съболезнования!
 Sad

# 106
Merlinatsts твоите сладкиши еднояйчни ли са?Моите са двуяйчни и силно се надявам да са момче и момиче.За сега знаем със сигурност че едото е момченце.На твое място бих си сменила следящата ме лекарка.Как така неможе да види че са 2 бебета.Не бих разчитала на нея и пол да ми каже.
Относно коремчето намен не ми личи много все едно е едно бебе,сигурно защото едното е с предна а другото със задна плацента.

Днес моя съпруг има Рожден Ден.Да ми е жив и здрав.
Ето и една почерпка от мен https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437272509631385&set= … ype=3&theater
П.С. Незнам как се качват снимки

# 107
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, редовно ви чета, но все не ми остава време да седна да пиша.

На преживелите загуба  пожелавам да намерят сили да се справят с болката в името на новия живот, който носят.

При мен от няколко дни започна да намалява постоянното гадене и главоболие, вече се чувствам почти човек:) Вчера ходихме с ММ на генетична консултация, риска ми е 1:4800, но това било само заради възрастта ми -37г , като риска за тази възраст бил 1:220. Генетичката каза, че била доволна от резултатите ми...Аз както винаги исках да получа подробна информация за референтни граници и прочее, но на всеки въпрос ми отговаряше, че резултата е прекрасен и ако и вторият БХС след месец е така добър, няма да се налага да правя амниоцентеза.

За коремите - моят сутрин го няма, аз  винаги съм била ходещ скелет, дълга и тънка, но вечер съм като буре, приличам на бременна в 8 месец. Не мога да си го обясня, уж почти нищо не ям, само сокове и чай пия, пък така се надувам. Може би е защото ми е трето детенце. С първото ми пролича в 6 месец, с второто в 4-5 месец  и вероятно мускулатурата се отпуска след всяка бременност, знам ли newsm78.

За пола - гледахме го в края на 12 седмица - докторката каза 96% момче. Аз пък вътрешно усещах че е момиче, сега съвсем се обърках, милото ми, аз му говорех в женски род, то било мъж...Макар че аз още не съм убедена, че толкова рано могат да се различат половете. На 7 януари пак ще го гледаме, тогава вероятно ще определят по-точно пола.
При нас всички искат момиче - родата на мъжа ми, моите родители, дъщеря ми, само синът ми иска братче. Аз искам само да е живо и здраво:)

# 108
При мен близнаците са еднояйчни, искрено се надявам да са момчета, тъй като го правихме за момче след едни писмени калкулации кога се сменя кръвта на мъжа и жената Simple Smile Но каквито и да са искам да са здрави.
Аз ходя само на проверка при тази гинеколожка, з-то ми е по-близо, пък така или иначе ще си ходя до София всеки месец на прегледи.
Честито на рожденика, да е жив и здрав и да се радва много на малките сладурчета.

# 109
Много ще съм благодарна ако някой ми обясни как да си сложа календара с г.с. в подписа си, з-то къде ли не четох и не успях да разбера.

# 110
Didi_happy няма защо Wink Да, това определено са сериозни интервенции и от тях шийката се скъсява. Имаш голяма вероятност да си остане същата. но трябва да се следи внимателно - стискам много палци.
А БХС-то явно си е много относително и според мен няма много голямо значение.... Затова първия път направих направо амнио, да съм сигурна, че всичко е ок... Ама си е кофти процедура.

Честито на всички узнали пола, дано няма изненади Simple Smile  Peace

Merlinatsts отиваш горе в менюто на свободно време -> лентички и следваш стъпките Wink

А аз съм на лекар чаааак след нова година - на 08.01... Дано всичко е наред до тогава, че като се заточат тия празници не можеш никой да намериш Sad

# 111
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Merlinatsts отиваш горе в менюто на свободно време -> лентички и следваш стъпките Wink
след това просто копираш съдържанието на адресната лента /[url=http:..../ и го поставяш в полето за подпис

# 112
Благодаря Ви много момичета, страхотни сте. Най - накрая успях Simple Smile
Искам да ви попитам някой има ли проблем с акнето? От както забременях все едно влязох в пубертета. Една след друга излизат и не знам вече какво да правя и какви методи да използвам. Ако някой има подобен проблем ще се радвам да сподели решението му. Нито ми ставаше лошо, нито повръщах, нищо само едни пъпки се появяват постоянно.

# 113
Никого не съм била толкова доволна от кожата си,косата и ноктите  Mr. Green От както съм бременна са ми излезли точно 2 пъпки и то бяха 2 малки червени точици.Косата започна да ми расте много бързо,а ноктите са ми толкова здрави направо немога да им се нарадвам.Аз винаги съм имала проблемна кожа и сега немога да повярвам колко  се е променила.

# 114
Здравейте на всички бъдещи мами и от мен!

Днес като по чудо се събудих в отлично състояние и за щастие гаденето почна да си отива и апетита почна да се завръща. Аз съм в 12 г.с. и живеем в Лондон. В началото на седмицата бях на първия ни ехограф  с мъжа ми и видяхме нашето малко слънчице. Толкоз мъничко.. и махаше с ръце и краченца, много трогателен момент. Родителите ни още не знаят но ние ще се прибираме за Коледа и смятаме да запазим голяма новина за тогава.

Може би е още рано да се мисли за това , но аз мисля да си раждам в България, защото нямам доверие много на английските лекари и сега като се прибера по Коледа ще разузнавам и как стоят нещата в България. Леко бременост на всички мами.

# 115
Не знам моята кожа стана точно обратно, само пъпки и това е.

Относно къде ще раждаш- препоръчвам да е в БГ, аз също бях до скоро в Англия, но след като разбрах, че съм бременна с мъжа ми решихме да си се приберем и да останем в БГ до раждането. Прекъснахме работа там и сега сме на борсата. След като свърши борсата ще се запиша фиктивно на робата до раждането, за да мога да взема майчинство 2 години.
Не знам при вас как стоят нещата в Англия. Там осигурявана ли сте?

# 116
Мики ,
Благодаря за разяснението!  Hug

The same myself ,
Да, казаха, че всичко е наред, но аз наистина се вкарах във филми, защото както по-рано казах, в Италия направих изследванията, а почти не разбирам езика и моя приятел ми превеждаше... и така е кофти, те говорят, говорят, аз нищо не разбирам. После го питах сигурен ли е, че няма никакъв проблем... все пак друго е да го чуеш на разбираем език и да зададеш въпросите, които те тормозят. Не, че прителя ми не го правеше, но все пак... Пък и сега съм още по-емоционална и няма-няма ми влезе някоя муха в главата. Rolling Eyes

Имам и едно друго питане - след 1 седмица като се прибера в България, дали ще е късно да се запиша на ЖК? А, също искам и на частно да се следя. Мислех да си платя пакет някъде, но отново не знам късно ли е за това и къде е най-добре. Ако може да дадете мнение, изобщо не съм наясно... Confused

# 117
  • София
Orhideq,
на ЖК можеш да се запишеш, когато поискаш. Няма значение в коя седмица си. Просто трябва да се ориентираш къде искаш да ти следят бременността.  Wink

mama_galka,
Добре дошла в клуба на бъдещите многодетни мами.   bouquet

Относно за големината на корема ... е, моят е голям. Искаше ми се да не е чак толкова,но явно наистина има значение за кой път си бременна.
Видях някои от момичетата бяха пускали снимки на шкембаците си и направо им завидях.  Crazy Аз така изглеждах преди да забременея, след обилно хранене.  Mr. Green

# 118
  • Варна
Никого не съм била толкова доволна от кожата си,косата и ноктите  Mr. Green От както съм бременна са ми излезли точно 2 пъпки и то бяха 2 малки червени точици.Косата започна да ми расте много бързо,а ноктите са ми толкова здрави направо немога да им се нарадвам.Аз винаги съм имала проблемна кожа и сега немога да повярвам колко  се е променила.

Това все едно аз съм го писала  Peace  Дано така да си продължи през цялата бременност  Wink

# 119

Това все едно аз съм го писала  Peace  Дано така да си продължи през цялата бременност  Wink
Е дано да си останат така,но съм чувала  че след като родиш и всичко е по старо му.Въпреки че моята кума си остана така с хубава коса кожа и нокти.Тъй че не се знае  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт