НВ-ВМХ, част 70

• 43 908
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Jana Ina, напиши я в темата с рецептите, моля  bouquet

Рейн, наистина много добре изглеждат бонбоните Wink

Момичета, ако работите през тези вмъкнати между празниците работни дни, да ви е леко! Hug Аз имам малко работа Rolling Eyes А ако почивате, се възползвайте максимално от времето. Аз имах едно малко премеждие по празниците, но мисля, че се справих успешно (благодарение на д-р Гугъл, разбира се) и вече ще си имам едно наум, за пореден път, защото наистина вече неколкократно допускам сходна грешка през последните години Rolling Eyes (не говоря за храненето, а за друго мое проблемче). Още е рано за новогодишните пожелания, но дано все пак наистина и посрещането да е леко и приятно, и годината да е хубава за всички! Hug

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 09:48 от Cioccolata

# 541
  • София
Мили момичета, честита Коледа и от мен  Hug
Желая ви Здраве, щастие, смях и пари!   bouquet
Нека идващата година е по-добра от отминаващата.

Кам, настръхнах докато те четох, слава Богу, че си добре! Ужасно преживяване  Sad
 Hug Да е жив и здрав човека, който ти е помогнал.

Асос, жалко, и аз изпуснах снимката ... много бързаш  Wink

Рейнчо, уникални бонбони  Heart Eyes

# 542
Честита Коледа на всички!    Simple Smile

Скрит текст:
Четейки по диагонал последните 10-на страници, за пореден път разбирам, че съм на прав път по отношение начина ми на хранене.Храната ми е храна, изкушенията не са прегрешения, а удоволствие от празника.....няма режими, няма позволено/забранено, няма вина.
Повече догодина, когато ще имам достатъчно  време да обоснова мнението си.

Сега ви пожелавам весело посрещане на Нова година, много усмивки и хубаво вино, фойерверки и наздравици!    Wine Glass

# 543
Момичета честито Рождество Христово! Hug
На вас и семействата ви пожелавам здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!  bouquet

Асос, да ти е честита малката принцеса ! Hug

Кам, и аз изтръпнах като те четох. Ужасно преживяване наистина! Слава Богу, че си добре !:hug:

Връщам се да чета, че цяла седмица не съм влизала.

# 544
  • Vildbjerg,DK
Здравейте момичета  bouquet

Асос страхотна малка принцеса си имаш. Вчера успях да видя Simple Smile
Момичета аз идвам при вас с въпрос - днес мисля да правя агнешки котлети в тенджерата под налягане, та за тях ми е въпросът. Не ми изглеждат мазни като, че ли - как да им добавя повече мазнина? Ще правя пюре от цветно зеле към тях с масло ( една малка глава с цветно зеле и около 50 грама масло ). Дали е достатъчно или и към агнешкото трябва да добавя? Това ми е чуденката и ще се радвам ако някой има опит в готвенето на котлети.

# 545
Краси, благодаря и да ти се връща
Скрит текст:
Относно скрития ти текст, повечето тук сме на същото мнение
Тези, които все още използват тези думи, ще свикнат и те
Не е лесно обаче, когато са ти се набили в главата, особено от някои догматични теми
Даже дЕдо Дюкан не ги използва така, както правят в темата му тук
Човекът съвсем друго е написал, ама някои си го тълкуват по свой си начин

Шоки, дано този път си вземеш поука  Laughing
 Hug

Аз нещо грам нямам кулинарно вдъхновение и освен разни сладкиши май няма да експериментирам много  Embarassed

Наскоро минахме през МакДоналдс за коледното ни кафе, че навсякъде другаде е затворено тогава
Оказа се, че имат безглутенов сандвич, хлебчето бе от ориз и царевица, половинът си хапна доволен и после не е имал стомашни проблеми
Аз се задоволих с пилешка салата с песто и моцарела

# 546
Моето кулинарно вдъхновение за Нова година май ще се сведе до леден шоколад или фъч Laughing С тахан не мисля да правя нищо този път.

Аз си продължавам с Wheat Belly и ми е много интересно Embarassed Наистина не очаквах да съм така впечатлена и заинтригувана, а и също не очаквах д-р Дейвис да пише толкова увлекателно. И много ме е яд, че българското издание на книгата е на практика опропастено заради тъпото заглавие и идиотската корица ooooh!

# 547
Кам,  bouquetмерси.Ще се успокоя на първо време.

Jana Ina,пуснах всички възможни изследвания.Ама какво е фсх,лх  Blush? От 8 години не съм имала проблем с цикъла/едно време,заради диети, го прецаках ,но после всичко се нормализира/ .

Хомеопатия-не...Ще почета повече по въпроса,благодаря ти.

За нова година десерти не съм мислила.Вероятно ще си правя тахан и какао,както винаги, с някакви ядки..Няма да мине и без салати,меса,яйца...Дано не ме тресне само емоционалното хранене  Tired. Смятам да го потуша с вино baby_neutral Grinning

Много ме бъзикат вкъщи с тия яйца и меса и ме гледат съжалително,все едно се тровя Laughing

# 548
# 549
Ioanna82, а приемаш ли достатъчно храна? Да не би там да е проблемът? newsm78 И дали са ти достатъчно мазнините?

# 550
  • Vildbjerg,DK
Опитвам се да прочета историите от линковете на W'A'S'P' , но честно казано явно от датски до шведски има известни разлики. Харесах  си една рецепта Simple Smile, но малко ми е трудно с продуктите - västerbottenost какъв вид сирене е точно и  vispgrädde обикновенна сметана 38 - 40 % ли е?

# 551
Хехе ани, разлика има, да
Сметаната е 40% piskeflöde
Кашкавалът е подобен на пармезан

# 552
  • Vildbjerg,DK
Благодаря  W'A'S'P'  Simple Smile Тукашното piskefløde  е мах. 38 % ( поне в наше село де ), но мисля че във Føtex  имаше някакви сирена от шведско, ако не ще взема пармезан. Ама много апетитно изглежда  chef

# 553
Шоки,хапвам си...И от мазнини не се лишавам.Може би просто стрес,това е.Ще видим идния месец как ще е.

: W'A'S'P' ,уаууу,наистина са впечатляващи

# 554
Спокойно може да е стрес Peace Ти най-добре знаеш какво си преживяла напоследък, как си се чувствала. Ако има наистина обстоятелства, които да са те стресирали, тогава може да спре цикълът. Но дано скоро да се нормализира всичко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт