НВ-ВМХ, част 70

• 43 907
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Честито Рождество Христово! Здраве, щастие, късмет, любов...  bouquet
Асос, честита дъщеричка! Да расте здрава, умна и красива, малки бели да прави, голям човек да стане  Hug Не успях да я видя, но съм сигурна, че е невероятно бебе  Peace
Кам, искрено съжалявам за "изпитанието", на което си била подложена  Hug Слава Богу, че всичко се е разминало  Praynig
Аз си отпуснах душицата тия дни и като един истински представител на зодия телец се насладих на храната, на домашния уют и на прекараните мигове с любимите хора!  Flutter Днес, въпреки, че е работен ден, все още съм в празнично настроение, което се надявам да се задържи поне до Ивановден. На всички празнували миналите дни, както и на всички именици днес, пожелавам да са здрави, да си носят имената с гордост и да жънат с лекота успехи във всички начинания!   bouquet

# 556
 Шоки,:hug:

# 557
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО   bouquet
Много здраве, любов и мир Ви желая  Hug Нека света бъде по-добър Simple Smile

Аз съм режимна....долу-горе. Почвам да усещам сякъш, че съм се адаптирала но....с тия нережимни вечери  Rolling Eyes и тук ми изкача един въпрос ???

След като имаме нережимни вечери и си хапнем въглехидрати, какво се случва после с мазнините за енергия....прецаква ли се всичко ? Имам предвид, пак на ново организма трябва да се нагоди да гори мазнините за енергия или....не забравя толкова бързо Rolling Eyes

# 558
Веси, ако имаш едно нережимно хранене от време на време, тогава няма да провалиш всички усилия до момента. Ако обаче влезеш в по-дълъг период на безразборно хранене (според мен ако става въпрос за поне седмица с изцепки всеки ден), вероятно ще трябва след това отново да се адаптираш.

# 559
Веси, ако имаш едно нережимно хранене от време на време, тогава няма да провалиш всички усилия до момента. Ако обаче влезеш в по-дълъг период на безразборно хранене (според мен ако става въпрос за поне седмица с изцепки всеки ден), вероятно ще трябва след това отново да се адаптираш.

Разбрах Шоки, благодаря  Hug

# 560
Между другото като вляза в темата и виждам форума по стария начин  Rolling Eyes но само като съм в темата....

# 561

Да,така е. Изпитах го. Поне месец се храних супер-тъпо /ако мога така да се изразя/.

Vessi,аз също  виждам темата  по стария начин.

# 562
Благодаря  W'A'S'P'  Simple Smile Тукашното piskefløde  е мах. 38 % ( поне в наше село де ), но мисля че във Føtex  имаше някакви сирена от шведско, ако не ще взема пармезан. Ама много апетитно изглежда  chef

Явно има промяна, преди се намираше във всеки супер
Нали все пак датчаните бяха първи с данъка върху маслото, явно активно се работи в тази насока

Аз лично датските кашкавали много ги мразех, ужасен аромат имаха
Тук се родих обаче, шведските са много вкусни, особено т.нар. "твърди", зрели повече от година

Видяхте ли темата в клюто, поредната за лошите трупоядци и добрите тревопасни
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756852.0
 Joy

# 563
Видях темата аз, писах, но не мисля повече да пиша. Видимо постовете стават нападателни и агресивни, а мен изобщо не ме вълнува другите как се хранят и кое смятат за полезно, здравословно и т.н.
Да се спасяват, както се казва.  Simple Smile

# 564
Аз не можах да се сдържа и оставих моите 10 цента  Mr. Green

# 565
  • Vildbjerg,DK
W'A'S'P' в момента не ми е лесно да си купя cremefraiche 38 % - не във всички магазини се намира и ако има е малка опаковка. Преди около 5 години като дойдох тук си спомням , че имаше нормални 500 гр. опаковки във всеки магазин ( не че купувах тогава... ) За сметка на това вече има 5 % - по спомен преди 9% беше най- ниското.

А за кашкавалите и щерката не ги харесва - с извинение на немити крачета и миришат. Аз като че ли свикнах. Купуваме от средно миризливите, но веднъж опитахме един от “ силните “ - след отваряне замина в кофата на двора директно. То се не траеше просто Sick И досега ако отида някъде на гости и домакините имат в хладилника такъв, усещам още на влизане.

# 566
  • SA

Видяхте ли темата в клюто, поредната за лошите трупоядци и добрите тревопасни
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756852.0
 Joy

W'A'S'P', забавни са ми подобни теми.  Simple Smile
Обикновено се пускат от дечица, дето както се казва са трьгнали за там, откьдето аз се врьщам.  hahaha
Пиша основно за забавление. Много ме интересува кой бил за , или против месото.  Simple Smile Аз моята истина сьм си я разбрала отдавна.  Simple Smile

# 567
  • Варна
здравейте дами, моля да се присъединя към вашата уютна темичка! Започнах режима,от няколко дни, и ще ми е много приятно да обсъждаме,да разменяме рецепти, и да се мотивираме една друга. Дано не съм досадна,да разкажа малко за себе си,да придобиете представа- тегло за сваляне - 7,8кг. имам заболяване на щит.жлеза,автоимунно,приемам хормонални таблетки,и с големи усилия свалям кг,да не кажа ,че тъпча на едно място,заради това реших-без въглехидрати,изключвам ги напълно, спортувам в зала 5 пъти седмично, в зала, шейпинг,тае бо,аеробика и т.н. Колко дни е добре да зиключа напълно въглехидрати,и зеленчуци,и плодове? После нещо като захранване ли има ,или просто по-малко се хапват плодове и зеленчуци? Имам и др въпроси,но по-нататък,да не досаждам Simple Smile Лека вечер на всички Simple Smile

# 568
  • Бургас
Весели празници на всички и от мен     bouquet
kameloth , радвам се ,че всичко с теб е наред  Hug

# 569
Здравейте,с малки изключения празниците са режимни Simple Smile Кам,радвам се,че е било малкият дявол,а също така и че все още има хора.
Искаше ми се да ви попитам,забелязали ли сте зимно време покачване на теглото? И нормално ли е ( говоря за килограм/два) ?

Общи условия

Активация на акаунт