American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Псолютен! На леля да беше взела обаянието поне, тя грозотата ясна.

Скрит текст:

# 361
 smile3532

Без сутиен, никога!

# 362
Ох, изкъртиха ме коментарите ви по последния епизод, само заради вас гледам. hahaha hahaha

Относно серията ко да кажа... Имаше си доволно гнусотии. Лалорито се оказа, че е пристрастена към кръв и рязане на крайници? Rolling Eyes

Сполдинг не разбрах как и защо стана дух като тези от 1-ви сезон и въобще каква му е играта на него, просто е искал бебе? newsm78

Тая Мъртъл съвсем изпушила и тя, Куинито се върна ама и нея не я разбрах за какво се бори, Кордилия пък да е толкоз тъпа, може ли една смислена постъпка да няма... ooooh!

Да се свършва тая мъка! Praynig

# 363
Оу, бе, днес имало нова серия. Събраха ми се три епизода. Ще си направя хорър маратон, че да се разтреперя от страх и смях  Party

# 364
  • Ænima/Albuquerque
Най-много плочки да направиш...

# 365
Ха! Ха! Хаааа!  Joy Joy Joy

Не подобава да прилагаш към бутафорната кръв отношението на Родригес, не подобава, Мърфооо!

Изкълчих челюст от прозяване, инак. Айде да се свършва вече.

# 366
  • Ænima/Albuquerque
Оф, колко серии са? Тринаесе?  Close

# 367
Най-много плочки да направиш...

или да налепя  Party

О, Пуце, гледала си Wink

# 368
Глееех. Това инерцията е ужасно нещо.  ooooh!

# 369
Идеята за маратон с последните 3 еп-а ми допада  Grinning   bouquet (че предният забравих да го гледам Crazy  ooooh! ), ... тоз' път може и подсказките да изловА Crazy

# 370
  • Ænima/Albuquerque
Ми, аз не могааа!  smile3532 smile3532 smile3532

Скрит текст:
Баси, колко ми е мъчно, че Кати се е подложила на това нечовешко мъчение...  Tired

# 371
  • МАРС
Сега получих прозрение.
Ами че те може и да не знаят, че сезона им не се харесва, ако всички верни фенове като нас продължават да гледат с отвращение без да се отказват, съответно рейтинга на сериала си седи на същото ниво. ooooh!

# 372
  • Ænima/Albuquerque
Със сигурност знаят, в официалната страница на глупавия им сериал във фейса, яко храна отнасят. Аз ако бях, щях да си я закрия.  hahaha

Боже, защо продължавам да гледам?!  smile3532

# 373
Айде, бе, не остана, една серия само.  hahaha
Божкее.  ooooh!
Скрит текст:
Самото начало с идеята за ням филм ме покърти, тайба оригиналния.  Crossing Arms

# 374
  • Ænima/Albuquerque

smile3532 smile3532 smile3532

Суууупер злето!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт