American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Мен ми се струва обратното - кат' ш'ни горите роклята (а тя беше страхотна  Heart Eyes, лично мнение  Peace ), поне ни кажете (изкрещете) марката, не е ясно кой на кой за к'во е плащал. А и вещицата, к'ват' и да беше, умрЕ със стил, аз с тая сцена нямах проблем  Blush, ... с целия сезон ми е проблемата  Joy

# 436
 hahaha

(а толкоз хлЕб има У Ню Орлиънс)

Даже Плековица с Ди ЪриджинълЗ го експлоатира тоя леб по-добре, бе! И това е страшно.  ooooh!

# 437
Ама Ориджинълите са страхотни, поне за момента! Heart Eyes Мърфиту само може да лиже подметките на Клаус. Mr. Green

# 438
  • София
Клаус и аз ще го лижа Mr. Green

Аз смятам, че в ОрлийнЗ хляб няма Crossing Arms

# 439
 hahaha Лизачки!

Ама Ориджинълите са страхотни, поне за момента! Heart Eyes

Верно е, свежеят, нищо, че ги зарязах. Аз всичко зарязах. ooooh!

# 440
  • гр. София

# 441
  • Ænima/Albuquerque
Е, не!

# 442
  • София
Не викай не, а вади там....някоя дреха да се кълнем.

# 443
  • Ænima/Albuquerque
Що дреха? Не мое ли да викаме "Конвъъъъъъъърс!".  Mr. Green

# 444
Не злорадтвай, Сарк  Wink Бъди жива, здрава и все тъй луда!  Ч.И.Д.! И метни нещо за пиене в някоя тема, аз щъ намеря  Hug

# 445
  • гр. София
Такааааа. Моля, запознайте се с една голяма бяла птица. Т.е. с моя милост. Оня ден нали разпитвах как пък е станало ясно коя ще е новата Кралица? И ми беше отговорено, че Корделия била извършила седемтекаквотобешетам. Е разсипах се да се чудя чак толкова ли не съм разбрала какво е станало. Вяро, че и позадрямах, но не проспах целия епизод. Чета ви как дискутирате някакви интервюта на вещици и си мисля как докато съм дрямала са били тези неща. А то какво се оказа?!!! Ма божеееее! Ма аз съм гледала предпоследния епизод с мисълта, че е последен.  ooooh! Banghead Чак снощи изгледах последния.
Е, може ли да има по-голяма зАспа от мен?  Crossing Arms

Саркът, честит имен ден! Само хубавини и интересности да те спохождат!   bouquet  bouquet  bouquet

# 446
  • МАРС
Боже, и аз се чудя защо не ме разбираш. Grinning
Я, не знаех, че имало Сарказмовден. newsm78

# 447
Има Розе, има! Седим на една пейка и категорично отказваме да догледаме сезона   Stop

# 448
  • гр. София
Боже, и аз се чудя защо не ме разбираш. Grinning
Остави се, знеш ли колко ме досрамя снощи като разбрах, че не съм гледала последния епизод, пък съм се тръшкала тук как не съм разбрала какво е станало  Embarassed Embarassed Embarassed

ЛатеLaughing

# 449
  • Ænima/Albuquerque
Я, не знаех, че имало Сарказмовден. newsm78

Има, има. Няколко са, ама два са ми официалните.  hahaha

Благодаря ви, и наздраве, хора!  cheers Drunk

Общи условия

Активация на акаунт