American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • гр. София
Пфу! Мен пък що ми се стори, че нейната кратунка показаха? Явно толкова съм видяла. Ще взема пак да погледна.

# 46
  • Ænima/Albuquerque
Пак? Аз едвам един път си го причиних!  hahaha

# 47
  • гр. София
А, не, аз ще превърта само да тази сцена  Laughing

# 48
  • МАРС
Значи не разбрахте, че в тоя сезон смъртност няма, следващият епизод Мистито ще ги ремонтира набързо.
Никой не коментира, че Сюприма оправи чаркалаците на Прешъса, за да има с кого да играе на война и от пълен идиот, стана полуидиот. hahaha

# 49
  • Ænima/Albuquerque
Никой не коментира, че Сюприма оправи чаркалаците на Прешъса, за да има с кого да играе на война и от пълен идиот, стана полуидиот. hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

# 50
Още не съм гледала   
.....и съм щастливааа

# 51
То какво да му коментираш на това? Че и зловещо го изкара баба ти Фани.

Виж, пеещата Кати Бейтс ми дойде добре.  hahaha

Снощи сънувах Ема, ей тва не е живот мойто, аз ви казвам. Внимателно бях вампирясала, убождайки си пръстчето на кучешкия зъб в отрязаната глава на една вампирка (която, впрочем имаше и минотавърски рога), с Ема/Мадисън бяхме приятелки и тя ми се разсърди, че не съм дала зъб и на нея. Мърша, да ме беше помолила, щях аз да я боцна.

# 52
  • гр. София
Пуцът, какво друсаш напоследък? Все едни работи сънуваш... Нощес не те ли обраха пак?  Mr. Green

# 53
Подозирам, че някой ме обгазява, да ти кажа, тва на нищо не прилича вече.  Close Тоя път ми се размина обира. Абе Мърфи е виновен за всичко, сега се сетих. Да!

# 54
Абе Мърфи е виновен за всичко, сега се сетих. Да!
hahaha

Ъъ, ловци? Не помня някога да съм била толкова щастлива, че сериал има коледна ваканция.  Joy

# 55
# 56
  • Mars Hotel
За догодина да не ни стане тясна пейката?  Thinking

# 57
  • МАРС
Ъ, ама то и догодина ли ще има?  Shocked

# 58
  • Ænima/Albuquerque
Ъхъ!  hahaha

# 59
Духове, луди, вещици. Какво ли ще следва? Ох, развълнувах се  Crazy