American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • МАРС
Ми направи седемте простотии, а ние глупаците я гледахме. Mr. Green

# 406
  • гр. София
Коя е, че аз пак неразбрала?  ooooh!

# 407
  • МАРС
Скрит текст:
Щерката на Сюприма(кой да им запомни имената за цял сезон). Mr. Green
Оп, внезапно се сетих, Корделия.

# 408
Четиридесет и седем минути! Четиридесет и седем минути, които можех да прекарам по всякакъв друг начин! Даже в стената да се взирах, щеше да е по-смислено! Сценаристите явно са вдигнали ръце от всичко и са решили да се отдадат на маркетинг на мебели и дрехи, това е то. не че не правеха основно това цял сериал, ама за финал се оляха.

Ама моля ви, мили мои, не се поддавайте на илюзията за фантазийност, която миналия сезон ни изяде главите на нас с Цеца. Всичко беше реално! Сара Полсън форевър!!! С все телевизионното интервю, о, йе!  doh doh doh

Не мислех, че някога ще гледам нещо по-семпло от Дневниците, но ето, гледах.

# 409
  • Ænima/Albuquerque
Семпло? Моля ти се, Мърфи не заслужава да си така възпитана към крайния му продукт.  hahaha

# 410
Мисля да изгледам нещо с Ритик Рошан-гръцкият бог на Боливуд, който и да е той!

# 411
Оф, кво да кажа... Tired
Още като я видях тази певица в началото и ми се доплака...По едно време си мислех, че Сюпримата ще излезе онзи перко с куклите  Laughing И щях да съм по-доволна

Нооо, най много ми хареса сцената с кладата и как й беше екранното име, не знам - с червена роклА и слънчеви очила  Mr. Green Стилистът ще да е бил на високо ниво

Имам един въпрос, безсмислен е, де - тези хлапетии, дето чакаха пред входната врата да се влеят в редиците на вещиците, откъде се появиха? Всички ли са някакви бездомни, че Сара П. ги призова да ходят при нея? И, какво беше това - ще купим още къщи? А, пари откъде  newsm78

И, защо Нан остана единствената несъживена  като беше най-много в час

# 412
  • Ænima/Albuquerque
Ем, нали с интервюто ги привика, явно вещиците се чувстват ненужни при родителите си.  Mr. Green
Ай ся па, откъде пари! Те все едно имаха приход и преди много челяд отпред.  hahaha

# 413
  • МАРС
Ми тя предната Сюприм беше по-отракана, ще да е набавяла тя парите със сигурност, тая милата и добра уфсъ не я знам, ама то като гледам ква опашка се беше извила, ако ги преджоби току-виж събрали за още една къща. Mr. Green

# 414
  • Ænima/Albuquerque
Сигур родителите плащат неква такса, за да могат децата им да правят нищо и половина там.  Mr. Green

# 415

Този въпрос и мен ме занима, мимолетно. Ловците на вещици поне разумно си бяха направили инвестиционен фонд.  Mr. Green

Семпло? Моля ти се, Мърфи не заслужава да си така възпитана към крайния му продукт.  hahaha

Бе и аз не знам що съм толко мила, ама карай. Сигурно щото свърши.  hahaha

# 416
  • Ænima/Albuquerque
Нда, не виждам никакво друго разумно обяснение.  hahaha
Оххх, толкова беше тъпо! Почти ще ми липсва.  smile3532

Гласувах с "1- Отврат" за торента на трети сезон, и смъкнах оценката от 4.5 на 4.3. Толкова съм щастлива. Flutter

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 12:17 от Sarcasm™

# 417
  • МАРС

Бе и аз не знам що съм толко мила, ама карай. Сигурно щото свърши.  hahaha

Омекнахме като свърши, ама нъл знаете, за умрял или добро, или нищо, та викам да спрем да го коментираме и да сложим предупредителен знак в началото на темата за трети сезон с големи червени букви - НЕ ГЛЕДАЙ, НЕ ГО ЗАПОЧВАЙ ДОРИ, СПАСЯВАЙ СЕ ДОКАТО МОЖЕШ!!!

# 418
  • гр. София
Скрит текст:
Щерката на Сюприма(кой да им запомни имената за цял сезон). Mr. Green
Оп, внезапно се сетих, Корделия.

Shocked
Стори, моля, тая добрина, та ми припомни кога ги е направила, че не се сещам  Praynig

# 419
  • МАРС
Ъ, в последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт