American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ние пак сме гледали друг мач. hahaha  http://www.huffingtonpost.ca/2014/02/04/ryan-murphy-american-hor … ew_n_4725662.html
Скрит текст:
"Can you tease Season 4 of "AHS"? How are you going to top yourself this time?
Jessica will be back. She says it's her last [season] but I'm going to do everything I can to convince her to continue with the series because I see "AHS" running for decades. She'll be playing a Marlene Dietrich-type, which has always been one of her dreams. Season 4 will take place in the 1950s ... that's all I can say." I see "AHS" running for decades , въхпазибожепупу! ooooh!

# 496
  • Ænima/Albuquerque
Quick, someone arrest Ryan Murphy -- because nothing this good is legal... witch masterpiece was so deliciously sinful...

WTF, бе??? WTF, Хъфингтън поуст? I don't want to live on this planet anymore.

# 497
 smile3532 smile3532 smile3532 Няма емот, който да изрази воя, който нададох, ама тоя е най-големия, та затуй с него се изразявам.

How are gonna top yourself! rotfImbo Всичките се top-нахте направо неусетно! Ама в другия смисъл. Не мога! Не!

She'll be playing a Marlene Dietrich-type, which has always been one of her dreams.

A dream come true таман три пъти до момента, ако не и пойче. Неееее! Сбогом, отивам в друга вселена.  Joy Joy Joy

Бийно, наздраве, братче.  cheers

# 498
  • София
Ай, стига бе! Фрийкове.....бляк!
Да дойдат да снимат около работата, точно днес коментирах, че абсолютно фрийк шоу! hahaha
И са кво....панаири, как са се пръкнали.....уф, бе!

"Герои" беше къде, къде по състоятелен, почти всички сезони им покриваше в един епизод, пък и Закари.....о, Сайлър! Heart Eyes

О, Боже, прочетох!
 smile3532

# 499
  • London
Викам да взема да се разпиша на финала, защото изгледах, даже и не разбрах че това била последна серия.
Безличен, скучен, празен, еднообразен, и т.н. сезон.
Знам че ще разбуня духовете, но не знам какво толкова се хвали в Джесила Ланг.

Няма духове за разбунване. Всички сме на това мнение.  hahaha
Знам ли? Смея ли?  Crazy
В този сезон писах май след първи епизод и после стана толкова зле, че нито писах, нито четох.  Mr. Green Има още няколко такива "популярни" сериала, дето нещата от зле на по-зле.
Току обаче се навъди някоя самоизбрала се "модераторка" и не дава дума да се издума.

# 500
  • Ænima/Albuquerque
Тука нямаше как да е по-зле. Положението беше стържещо...  ooooh!

# 501
  • МАРС
Пиши си спокойно и прочети ние как сме плюли по назад, никой не ни ,модерира, (все още). Peace

# 502
  • Ænima/Albuquerque
Направо не знам как Мърфи не се задави, само от нашта жлъч.  hahaha

# 503
Току обаче се навъди някоя самоизбрала се "модераторка" и не дава дума да се издума.

Joy Тука просто няма начин, единодушни сме.

# 504
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532

# 505
  • London
Пуцооооо, моля ти са мъъъъъъъ! Хаиде ела да коментираме в Дневниците на Вампира.  Praynig
Направо ме сърбят пръстенцата ама няма кой да мъ пУткрепи.  Mr. Green

# 506
  • гр. София
Може да се е задавил и сега да ни го върне със сезон 4. Макар че явно ни го върна предварително със сезон 3.  Laughing

# 507
Майко божия!

"Why do you think gay men have this unique knack and skill for writing fierce roles for divine actresses like Jessica Lange?
I don't know if it's necessarily about writing for women ... but writing for underdogs. People who are misunderstood I can, somehow, naturally, relate to that. Go figure! "

Puh-leeeease! Шсе фрасна така, че шсе отвея!  doh

Бийно, човече, затаковала съм сички сериали, само АХС измъчих и ся зомбитата шси гледам. Няам време, шмусеневиди. Дерзай, ше дойда да кимам в съгласие.

Чувствам се омърсена, а даже не съм преполовила интервюто още...

ПП Прочех. Сбогом му казвам аз на Мърфи и на неговите грандиозни идеи.

# 508
  • София
Може да се е задавил и сега да ни го върне със сезон 4. Макар че явно ни го върна предварително със сезон 3.  Laughing
Империята отвръща на удара! Ние пък ще се правим на Непобедимите! hahaha
Що държалива психика е тука, малейййй.....

# 509
  • Ænima/Albuquerque

Да бе! Той ако се беше задавил от нашата жлъч, гарантирано щеше да пукне още към трета серия.

Общи условия

Активация на акаунт