Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • StZ
Момичета, трябва ми лека прахосмукачка и си избрах тази, но никъде не виждам нищо за гаранция..... що така? newsm78
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DQR5L4Y/ref=ox_sc_act_titl … roductDescription

# 451
  • София
10%-ната отстъпка от немския Warehouse вече важи и за категория Körperpflege  Grinning

http://www.amazon.de/gp/feature.html/ref=amb_link_179142887_2?ie … pf_rd_i=303000031

# 452
  • Сливен
Момичета, пристигнаха и моите ЧП покупки. Вчера беше празника на малкия в ДГ и си получи коледния подарък. Междувременно ММ поставил ХВОХ Кинект към телевизора и като се върнал малкия захвърлил подаръците и залепнал за конзолата  Joy. Снощи само подскачаше и си тананикаше колко е хубава конзолата. Изобщо не се зарадва на своите подаръци, така както на XBOX-а. Излезе ми 460 лв с 250gb диск, кинект и игра Фифа14. Играта хит в момента при нас е Кунг-фу панда 2. Не мога се вредя с моя фитнес Crossing Arms, а я взех предимно за мен Blush. Днес е станал в 5,45 за да си доиграе снощното ниво, направо сън не спа. Ако знаех че ще е такъв фурор хич нямаше да му купувам другите подаръци Mr. Green

# 453
От два дена ви чета за някаква нова визия която не харесвате и се чудя за какво говорите, а то било за бгмама, ама аз като влизам само от таблета и телефона не се вижда нова визия. Сега от компютъра едва намерих от къде да вляза. Доста несполучливо.
Някой беше препоръчал тези пастели http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000ET7F8C/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 въпросът ми е винаги ли ги е получавал цели, че аз поръчах 2бр. сега, да пусна в торбичките за Коледа на децата и двата дойдоха вътре счупени. Писах им и ми предложиха нови да ми пратят или да ми възтановят парите.

Аз ги поръчвах тези пастели в 2 различни поръчки общо 4 комплекта. Първите бяха 1 комплект и дойдоха опаковани отделно в картонена опаковка подобна на плик за писмо, залепен за големия кашон с основната ми поръчка, напълно здрави. Вторите бяха 3 комплекта, които бяха сложени в кашон на Амазон свободно без никаква допълнителна опаковка, заедно с машината за сладолед на Playdoh като в кашона имаше само онези кафявите хартии които са за уплътняване и 3-те комплекта пастели са здрави.  Доставиха ми ги от Габко до БГ .

# 454
  • София

Всички ли си получиха поръчките от Черния петък?

Имам една поръчка с играчки за подарък (не беше от офертите на черния петък), която е изпратена на 04.12. и пишеше, че на 11.12. ще е тук, но я няма. Поръчката беше разделена и другата част я получих по-рано от посочената в сайта дата, а тази ....  Cry 

И моята я няма. Незнам защо я разделиха и едната част дойде още миналата седмица, но другата и най-важната (подаръка на детето) я няма.   Sad В паника съм, защото  ще купя друг подарък, но трява да обяснявам и защо дядо Коледа не е донесъл това което искаше.Мъчно ми е ,че детето ще е разочаровано   Cry А уж исках всичко да е планирано по-рано и поръчката е пусната още ноември. По план трябваше да е тук на 10.12.

# 455
Върнах една пратка към немският вип на 4.12 с бългаски пощи , не е пристигнала в Германия .За колко дни трябва да е в Германия ?

# 456
  • Бургас
Коледните подаръци дойдоха newsm44. Браво и на Амазон и Кд-то

# 457
  • ВАРНА
В предната тема имаше имаше препоръка за сет на Тефал - тигани и тенджери,а нещо само тенджери да препоръчате?

# 458
Върнах една пратка към немският вип на 4.12 с бългаски пощи , не е пристигнала в Германия .За колко дни трябва да е в Германия ?
аз имам пратени от началото на ноември до DE и още не са ги намерили. Понеже сложих бележката за платена услуга впратката  сега нямам доказателство и се разправям с продавачите, които упорито твърдят, че нямат такава пратка.
Чакам Български пощи от 2 седмици да ми издадат дубликат за да им го изпратя и още нищо - верно ефтино, ама и некачествено. После върнах 4-5 неща със Спиди -  скъпо, но пък бързо сумичките вече са ми по сметката ... ooooh!

# 459
здравейте, искам да си поръчам един диск от АМАЗОН,но може ли да ми помогнете защото въобще не знам как се случват нещата, някой ако може да ми каже стъпките или да ми пише направо на лично ?

# 460
здравейте, искам да си поръчам един диск от АМАЗОН,но може ли да ми помогнете защото въобще не знам как се случват нещата, някой ако може да ми каже стъпките или да ми пише направо на лично ?

Информацията я има из темите за амазон за да не се повтаряме на кратко. Правиш си регистрация примерно в  Amazon.co.uk. След това цъкаш примерно на музика http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dclot … 229816%2Ck%3Adisc. Има поле за търсене, въвеждаш име на албум или автор, ако намериш това, което търсиш слагаш го в кошницата, след това Check Out. Ще те пита за начин на плащане въвеждаш си данните за карта и адрес... просто следваш стъпките. Ако не разбираш езика ползвай google Chrome браузър, там има превод за всеки език. Peace

# 461
Днес пристигна чернопетъчно: .  Не мога да кажа нищо все още. Виндос 8 е пила за нерви, а в комбинация с това, че е на немски език ... Ще се звъни на местните майкрософт, дано лицензът има обратна съвместимост със седмицата и дано има драйвери за него. На компютъра няма продуктов код за операционната система. Определено съм доволна, че го взех 17 инча. Беше 699е. Транспортът излезе 27лв, като 9 си взеха Спиди Sad

От дневните сделки пристигна:
този епилатор. Беше 49 паунда. Изглежда добре.

Пристигнаха и няколко чифта работни обувки от склада. Особено съм очарована от тези, но най вероятно си отговарят на номера и ще са големи. Перфектни са вместо зимна бота.

# 462
  • Русе, София
Момичета, някой пазарувал ли е от американския амазон. Имам познат в щатите, който се прибира след месец и искам да поръчам нещо да ми донесе. Приема ли български карти и дали мога да платя оттук?

Благодаря.

# 463
Никаква разлика с европейските амазони - приема български карти, даже може да доставя (някои неща) на български или друг евро-адрес.
Поръчвай смело.

# 464
  • Burgas
Pate аз съм пускала поръчка от американския амазон, с Бг карта до  адрес там. Мина без проблем:) Можеш да пазаруваш спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт