Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Камиче, Strawberry  Hug Hug Hug МНОГО ви благодаря, момичета!   bouquet  bouquet

# 436
The ant has..., благодаря  Hug, там ми излезе тракингът.

Пише че е пристигнала в УК, значи има вероятност да я получа, но това вече ще стане през новата година, тъй като може да е в курс на превозвача, който ще се раздава тогава  Thinking
Ще почакам още малко явно, щом имам 90 дни за диспут.

# 437
какво ще кажете за това грам не ги разбирам newsm78

# 438
 В английския амазон има ли опция за безплатна доставка до БГ за над определена сума. Купувам от Амазон.

# 439
В английския амазон има ли опция за безплатна доставка до БГ за над определена сума. Купувам от Амазон.

Ето тук си чети:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=footer … amp;nodeId=492868

# 440
Момичета, трябва да върна играчка, тежаща около килограм на амазон. С пощата или с Интерлогистика ще ми препоръчате?

# 441
  • Бг
Момичета, трябва да върна играчка, тежаща около килограм на амазон. С пощата или с Интерлогистика ще ми препоръчате?

Щом е около килограм по-евтино ще ти е по пощата.

# 442
# 443
  • Luxemburg
От два дена ви чета за някаква нова визия която не харесвате и се чудя за какво говорите, а то било за бгмама, ама аз като влизам само от таблета и телефона не се вижда нова визия. Сега от компютъра едва намерих от къде да вляза. Доста несполучливо.
Някой беше препоръчал тези пастели http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000ET7F8C/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 въпросът ми е винаги ли ги е получавал цели, че аз поръчах 2бр. сега, да пусна в торбичките за Коледа на децата и двата дойдоха вътре счупени. Писах им и ми предложиха нови да ми пратят или да ми възтановят парите.

# 444

Всички ли си получиха поръчките от Черния петък?

Имам една поръчка с играчки за подарък (не беше от офертите на черния петък), която е изпратена на 04.12. и пишеше, че на 11.12. ще е тук, но я няма. Поръчката беше разделена и другата част я получих по-рано от посочената в сайта дата, а тази ....  Cry 

# 445
Някой питаше за инхалатор преди време, може ли да посъветвате за модел и евентуално от тук или от амазон е по изгодно?

# 446
Moга ли да поръчам стока, която ще е налична на 25.12? Ако я поръчам с други налични в момента неща как ще изпратят пратката? Ще я разделят или ще пратят след 25.12 всичко на куп?

# 447
  • София
Moга ли да поръчам стока, която ще е налична на 25.12? Ако я поръчам с други налични в момента неща как ще изпратят пратката? Ще я разделят или ще пратят след 25.12 всичко на куп?
накрая има да цъкнеш дали да изпратя всичко наведнъж или кое когато е налично, май преди плащането беше  newsm78
макар че пак ги разделят както си решат.

# 448
Цената на доставката ще е една нали?

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 12:04 от Веселото

# 449
sis Пресата ми струваше 41,99 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт