Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 322
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Бг
Пак да попитам. На зебрата пише това: Is delivered in Certified Frustration-Free Packaging. Какво имат в предвид?
 Някой има ли код за английския амазон?

Веселото, имат предвид, че зебрата може да пристигне само в нейната си опаковка, без да е в амазонски кашон. Това е някаква тяхна сертифицирана програма за опаковките.
Повече за тази програма може да прочетеш тук.

# 61
Имаше някакъв код за дрехи в немския, мисля 15Е от 40. Не го намирам, изтекъл ли е?

Заповядай: MODE2013  до 15 декември е. Peace
http://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_413811_42051621_pe_10/?node=3502016031

Благодаря за кода   bouquet
Пуснах едни дънки и една тениска, че дънките бяха с 2 цента под 40 евро
тези и  това

# 62
Alexa, благодаря ти!  Hug

# 63
  • ВАРНА
За зебрата на Фишър Прайз някой да даде инфо за каква възраст е подходяща,как се прикрепя към пода,стабилн али е,колко тежи да преценя транспорта до БГ  Mr. Green

Има ли някакъв код за намаление и струва ли си,имаме играчки за Коледа,да оставя ли дебненето на по-добра цена  newsm78 ?

# 64
  • Абсурдистан
За зебрата на Фишър Прайз някой да даде инфо за каква възраст е подходяща,как се прикрепя към пода,стабилн али е,колко тежи да преценя транспорта до БГ  Mr. Green

Има ли някакъв код за намаление и струва ли си,имаме играчки за Коледа,да оставя ли дебненето на по-добра цена  newsm78 ?

С директна доставка до БГ, с ДНЛ ми излезе 8,60 паунда. Поръчана в събота, ще ми я доставят утре в къщи - сега говорих с тях.

# 65
Записвам се и аз! Peace
Подаръците ги получих вече - за дребните таблетите и за мъжо телефон. Тази година пуснах всичко с директна доставка до Бг.

# 66
http://www.amazon.co.uk/Lindt-Lindor-Chocolate-Truffles-Melting/ … iid=I4D6LW1G17AWV намален lindt на 6паунда, 2опаковки от по 200гр всяка

# 67
аз получих няколко неща с DHL и с Български пощи, но на 2 пратки ми излиза само това в ДХЛ , а посочения срок за доставка е днес!
Datum/Uhrzeit   Ort   Status
Mo, 09.12.2013 11:10 Uhr    Staufenberg, Deutschland    Die Auslands-Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.
Mo, 09.12.2013 23:36 Uhr    Feucht, Deutschland    Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: )
Mo, 09.12.2013 23:36 Uhr    Feucht, Deutschland    Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.

Има ли друг сайт, където мога да продължа следенето. В българския DHL ми излиза, че няма такъв номер

# 68
  • Варна
Моята в немския сайт си стои в Германия от 6ти. Вчера следобед обаче се появи в dhl.bg/при проверка по референтен номер на продавача/ и сутринта ми я донесоха.

# 69
  • София
Аз пък искам да купя електронен четец и се чудя дали Киндъл е най-доброто или да поразгледам и за други марки.Лошото е,че амазон не доставя Киндъли до БГ, което ще рече че не мога да го взема за Коледен подарък и се ядосвам,че толкова късно установих,че мъжа ми би искал такова устройство. Sad

# 70
  • София-Лагера
Може ли някой да ми помогне ,имам този номер  État d'avancement :    En cours d'expédition
Transporteur :    DHL
ID de suivi:    429710013670
Нещо не успявам да видя къде е. Tired

# 71
Аз пък искам да купя електронен четец и се чудя дали Киндъл е най-доброто или да поразгледам и за други марки.Лошото е,че амазон не доставя Киндъли до БГ, което ще рече че не мога да го взема за Коледен подарък и се ядосвам,че толкова късно установих,че мъжа ми би искал такова устройство. Sad
Аз доста се чудих и от прочетеното разбрах, че киндълите са с най-добър "екран" и поръчах Киндъл. Може да обиколиш магазините за техника, продават и Киндъл и други и да ги разгледаш. Няма да сколасаш за Коледа от Амазоня обаче, факт, а тук четците са доста по-скъпи от това което може да се намери в Амазон.

# 72
  • София, Манастирски ливади
Може ли някой да ми помогне ,имам този номер  État d'avancement :    En cours d'expédition

Заповядай

# 73
  • София
Днес си получи детето ботушките http://www.amazon.de/Timberland-Mukluk-FTC_8-M%C3%A4dchen-Schnee … p;keywords=MUKLUK на пръв поглед са супер, каза, че са му и удобни, има малко място и да расте крачето... дано са и сухи и здрави(така изглеждат Simple Smile)

# 74
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true
Германия...
След няколко дни търси по референция на изпращача тук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт