Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • на земята
 Цъфс,а кодирани ли са или не?

# 151
И аз снощи получих Филипс Airfryer, ще пробваме утре и ще пиша отзиви. Днес ще си взема Румбата. Дано всичко да е наред!
Мисля да поръчам Iphone 5s от амазон, има ли някой купувал смартфон да сподели, моля! Струват ми се по- изгодни цените!

# 152
И мен ме интересува дали таблетите са кодирани особено евтините като този. Ако сега го поръчам ще дойде ли преди Коледа?

# 153
И мен ме интересува дали таблетите са кодирани особено евтините като този. Ако сега го поръчам ще дойде ли преди Коледа?

Какво да му е кодирано,няма сим карта.Разбира се,че не е.А и продавачът е китаец,дано си обърнала внимание   Wink А и от Китай трудно ще дойде за тази Коледа,по-вероятно за следващата  Laughing

# 154
  • Варна
Аз писах преди няколко дни, че купих в средата на октомври Самсунг Галакси Таб 3, не е кодиран (то и не виждам защо да е, таблетите не са обвързани с телефонен номер или определен оператор, че да се кодират).

# 155
Нямам идея дали са кодирани, поръчах го с идеята да мога веднага да го ползвам без да се налага да разкодирам. За кодиране чувам за първи път, не съм много в час честно казано. Надявам се всичко да е ОК. За съжаление с препоръки не мога да помогна, този който аз поръчах мъжо го прецени и каза- поръчвай го. Ще споделя отзиви после.

# 156
  • в тристайна гарсониера :)
Изпуснах ви нещо.
Чоколина,   bouquet за темата. Гледам за хлебопекарна...

# 157
  • София
Момичета, доста често сте писали за каните Брита, но досега не се бях заглеждала в тях. Сега ви моля за съвет коя да избера? Какви са плюсовете и минусите на двата двата модела? тази http://www.amazon.de/gp/product/B000B4SD7M/ref=ox_sc_sfl_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF и тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFO/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE Предварително ви благодаря!

# 158
Получих и от трите вида парфюми на Плейбой. Не са лоши като за 5лири стават. Най-много ми хареса Playboy Holywood Him Eau De Toilette Spray 100ml от трите.
Взех си и автомата за бонбони, който беше много добре опакован и прозрачната му горна част е здрава, въпреки че е стъклена. Купих го за 19 лири от дневните сделки. Има два пакета бонбони към него по 300гр всеки.  Пазя го за под елхата и не сме го пробвали още. 
Тази игра за 5 лири изглежда интересна за 7-8 годишно дете. Не става за по-малки деца според мен и дори и по-големите трябва да работят под надзор на възрастен заради трите шишенца с прахообразен материал от който се правят топчетата.
Следващата седмица ще взема този сет и лего за момичета.

# 159
  • София
Момичета, доста често сте писали за каните Брита, но досега не се бях заглеждала в тях. Сега ви моля за съвет коя да избера? Какви са плюсовете и минусите на двата двата модела? тази http://www.amazon.de/gp/product/B000B4SD7M/ref=ox_sc_sfl_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF и тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFO/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE Предварително ви благодаря!
Освен дизайна, който е несъществен, разликата е в индикатора на капака. Втората е с някакъв модерен, който ти измерва твърдостта на водата и на тази база ти показва кога е за смяна филтърчето. На първата просто се отчита период от четири седмици, щом изтекат, започва да мига. Аз лично ползвам един филтър 2 месеца.
Иначе принципно няма разлика, сипваш водата и чакаш да се филтрира. Чак плюсове и минуси, едва ли някой е правил такива анализи.

# 160
Получих и от трите вида парфюми на Плейбой. Не са лоши като за 5лири стават. Най-много ми хареса Playboy Holywood Him Eau De Toilette Spray 100ml от трите.
Взех си и автомата за бонбони, който беше много добре опакован и прозрачната му горна част е здрава, въпреки че е стъклена. Купих го за 19 лири от дневните сделки. Има два пакета бонбони към него по 300гр всеки.  Пазя го за под елхата и не сме го пробвали още. 
Тази игра за 5 лири изглежда интересна за 7-8 годишно дете. Не става за по-малки деца според мен и дори и по-големите трябва да работят под надзор на възрастен заради трите шишенца с прахообразен материал от който се правят топчетата.

Следващата седмица ще взема този сет и лего за момичета.

Сетът и легото изглеждат много подходящи. Благодаря за информацията!

# 161
да следя   bouquet

# 162
Имам код за намаление 10/50 евро от немския BuyVip, който няма да ползвам. Ако някой го иска - да пише!

# 163
  • София
Получих тези дънки http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A225HTM7RCXGSD&asin=B0 … 097OMZJO&fc=1 - размер 30W от хубав плътен и еластичен деним.Поръчах ги за приятелка,но се оказаха големи,ако някой си ги познае на ЛС.

# 164
  • Майничка
...Тази игра за 5 лири изглежда интересна за 7-8 годишно дете. Не става за по-малки деца според мен и дори и по-големите трябва да работят под надзор на възрастен заради трите шишенца с прахообразен материал от който се правят топчетата.
...
Играта я дават 8-12г.

Общи условия

Активация на акаунт