Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви момичета, за споделеното. Моя мъж е с HTC и вчера ми зареди таблета с неговот зарядно  Peace добре, че се прибра от работа, та да зареди батерията, че иначе щях да си чакам докато купя ново зарядно.
Таблета вади много яка картинка, бърз нет и въобще- доволна съм засега. Аз съм имала един китайски преди време и един престихио- за детето, та с тях сравнявам  Peace
На машата Ремингтън й се чудя да я оставям ли и ли да я държа за подарък...нещо се колебая заради начина на ползване, имам чуството, че яко ще се горя.
Чакам парфюмче и якета и блузи за децата.
Моля, препоръчайте ми евтино калъфче за Киндълчо  Praynig

# 286
Имам на марката и обувки и сандали и боти,за мен са страхотни....Ще реша.....

# 287
  • Варна
Аз вдругиден чакам четката за зъби Sonicare.
Търся готина пушка или пистолет за 3 годишен, ако някой се сети за нещо ще съм много благодарна.

# 288
Здравейте, имам едно питане към ползващите каните Брита. Каква е разликата между филтрите Макстра и тези филтри http://www.amazon.co.uk/BRITA-Classic-Filter-Cartridges-Pack/dp/ … rita+water+filter (освен формата и предполагам различния вид кани, за които се използват)?

# 289
  • Където е сърцето
В английския амазон има ли Бд до Англия или аз съм се заблудила нещо? ooooh!

# 290
Здравейте, имам едно питане към ползващите каните Брита. Каква е разликата между филтрите Макстра и тези филтри http://www.amazon.co.uk/BRITA-Classic-Filter-Cartridges-Pack/dp/ … rita+water+filter (освен формата и предполагам различния вид кани, за които се използват)?

Макстра са за по-новите модели кани. На каната си пише с какъв филтър е.

# 291
  • Софето
Привет Амазонки Simple Smile, от амазон.де искам да поръчам играчки за децата на обща стойност 53Е. Има ли някакъв код за отстъпка?

# 292
  • Пловдив
Досега не съм връщала нищо освен Киндъл и то поради повреда в периода на гаранцията.
А сега се чудя по принцип за 30-дневния период за връщане на закупени стоки кой плаща пощенските  newsm78
Например поръчах едни обувки за колежка, но се оказаха големи. Поръчани са с доставка до БГ. Ако тръгна да ги връщам в рамките на 30-дневния период, Амазон ли поема пощенските или аз, защото обувките не са скъпи и пощенските излизат на половина на платената цена newsm78

# 293
  • София
моля я кажете за кои стоки е валиден този код в английския?...да знам дали да се ядосвам че не съм получила... Mr. Green
На всичко с продавач Амазон обувки,дрехи,ел. уреди,играчки и т.н(пробвах го)                                                                                                                                                                      
Ето това ми пише
Still looking for Christmas gifts? If you spend at least £50, we're offering you a promotional code for £10 off selected products. Your code is valid until 24 December, 2013 on qualifying products dispatched from and sold by Amazon (products sold by third-party sellers are excluded).

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 01:07 от Dzuls

# 294
Досега не съм връщала нищо освен Киндъл и то поради повреда в периода на гаранцията.
А сега се чудя по принцип за 30-дневния период за връщане на закупени стоки кой плаща пощенските  newsm78
Например поръчах едни обувки за колежка, но се оказаха големи. Поръчани са с доставка до БГ. Ако тръгна да ги връщам в рамките на 30-дневния период, Амазон ли поема пощенските или аз, защото обувките не са скъпи и пощенските излизат на половина на платената цена newsm78
Сега ще връщам доста неща от ЧП, които не ми харесаха. Просто не ме кефят, не че са дефектни, но са в 30 дневния срок и Амазон гарантираха, че ще върнат парите за всичко.
Аз имах проблем с печатането на етикетите от сайта. Все ми даваше опция върни лично или събери от адрес. Писах да обесня, че ще пращам от друга държава, пратих списък на поръчките, които ще връщам и те ми пратиха линкове с етикети за всяка една поърчка и уверение, че ще ми върнат всикчики пари за пощенските.
Ето затова обичам Амазон  Heart Eyes
Днес получих това
- комплект за олио и оцет http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001DXK6CU/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1
Още не съм го вкарала в употреба, но изглежда много добре

Това за дъщеря ми - не ще да се завива, не ще да влиза в спалния чувал и е пълна мъка сега през зимата как си спи отвита и мръзне с дупето нагоре  Tired
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008E3KLX6/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1
Само дето това чудо е огромно, имам чувството, че мога аз да се навра вътре, е ще ми стигне до колената, ама иначе от колената нагоре си е моя размер  Mr. Green
Сега умувам дали да го връщам или да го пазя с надежда след 2-3 години да се навие да спи с него, защото сега на 3- г и близо 96 см това чудо й е голямо  Crazy

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001WOMHG8/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1
Това пак за дъщеря ми, след време като спре да лапа такива дреболии  Mr. Green Купувах същото за по-голямо дете и много се хареса.

# 295
  • насън...
моля я кажете за кои стоки е валиден този код в английския?...да знам дали да се ядосвам че не съм получила... Mr. Green
На всичко с продавач Амазон обувки,дрехи,ел. уреди,играчки и т.н(пробвах го)                                                                                                                                                                      
Ето това ми пише
Still looking for Christmas gifts? If you spend at least £50, we're offering you a promotional code for £10 off selected products. Your code is valid until 24 December, 2013 on qualifying products dispatched from and sold by Amazon (products sold by third-party sellers are excluded).

мерси за инфото....на мен не са ми пратили, а имам няколко акаунта...само за немския ,ама го изтървах...не е честно... Cry

# 296
Пристигна ми роботчето от немския амазон. Повече от доволна съм. Чоки мерси за темата   bouquet

# 297
  • ВАРНА
Моля за помощ - купих зебрата и ми пише,че ще я доставят между  и 19 и 21.12,обаче на 21.12 точно в събота склада не превозвача не работи.Пратката още не е диспачната,къде мога да им пиша да се получи на адрес или на 19,20 или чак  на 23?Има ли такава практика?

# 298
  • Бг
Моля за помощ - купих зебрата и ми пише,че ще я доставят между  и 19 и 21.12,обаче на 21.12 точно в събота склада не превозвача не работи.Пратката още не е диспачната,къде мога да им пиша да се получи на адрес или на 19,20 или чак  на 23?Има ли такава практика?

Morgana, до като не е изпратена пратката няма как да знаеш кога точно ще я получат в склада на превозвача. Датите, които ти дават са ти ориентировъчни, след като я изпратят ще ти дадат друга дата, която е крайна дата за доставка, но може и по-рано да я получат на адреса на превозвача.

# 299
...Моля, препоръчайте ми евтино калъфче за Киндълчо  Praynig
Цъфс, аз съм много доволна от официалния, който предлагаха лятото от Амазон. Сега гледам, че са ги сменили с нов модел.
Този е стария модел, който ползвам аз:  
http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Amazon-Kindle-Fire-HD-7-Stan … sh=item565f20af38.

И тогава го купих от ибей, чисто новичък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт