Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
приятелка си търси еспресо кафе машина за до към 100 лв.моля ако попаднете някъде на нещо интересно да покажете.

еи, новия изглед е отвратителен, имам чувството ,че съм със шизофрения и се разтроявам къде да гледам..изобщо не се ориентирам как върви разговора.. Crossing Arms

# 361
РАЗМЕНЯМ код за 10е от немския амазон, за код за отстъпка от английския амазон! Simple Smile

# 362
  • София
еи, новия изглед е отвратителен, имам чувството ,че съм със шизофрения и се разтроявам къде да гледам..изобщо не се ориентирам как върви разговора.. Crossing Arms
+ 1 и мен много ме дразни направо не ми се влиза  ooooh!                                                                                                                                                                                                             
Пресата на  Remington пак са я понамалили и се чудя дали да не си поръчам една.Четох мненията в сайта,но ще се радвам,ако някой я има да сподели дали си заслужава.

РАЗМЕНЯМ код за 10е от немския амазон, за код за отстъпка от английския амазон! Simple Smile
Трудна работа  Wink  Кодовете от английският 10/50 са персонални и няма как да се ползват на друг акаунт(пробвах ги).

# 363
Изгледа в отврат! Има и тема за него - ако успеете да се ориентирате къде да търсите нови теми може и да я намерите - не съм я изчела но е всеобщо  негодуванието!

Когато трябва да ви върнат пощенските разходи фактурата от куриерите я слагате в пакета или посля им я пращате? Ако е второто: от кое меню влизате за да я прикрепите?

# 364
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DPJ8H8K/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE
таблета е супер намален,сигурно пак за няколко часа,тук в бг е 299-300 на промо,а в амазон с доставката излиза към 245 лв. Peace
Този таблет Самсунг Галакси 3 за под 325 не можах да го намеря.
Благодаря!   bouquet

# 365
  • Абсурдистан
Изгледа в отврат! Има и тема за него - ако успеете да се ориентирате къде да търсите нови теми може и да я намерите - не съм я изчела но е всеобщо  негодуванието!

Когато трябва да ви върнат пощенските разходи фактурата от куриерите я слагате в пакета или посля им я пращате? Ако е второто: от кое меню влизате за да я прикрепите?

Сега, ако съм се справила правилно с цитата, че този нов изглед е  Sick , ще ти отговоря.
Аз им писах в чата, че имам документи за извършени транспортни разходи. Те ми пратиха е-майл на който аз трябваше да направя препращане със сканираните документи. После пак им писах в чата, че съм го направила и парите ми бяха наредени по сметката веднага. На следващия ден - вечерта разполагах с тях. Направи го обаче сега, за да хванеш тяхното работно време на банките. Иначе оставаш за следващия ден.

# 366
+ 1 и мен много ме дразни направо не ми се влиза  ooooh!                                                                                                                                                                                                             
Пресата на  Remington пак са я понамалили и се чудя дали да не си поръчам една.Четох мненията в сайта,но ще се радвам,ако някой я има да сподели дали си заслужава.

Трудна работа  Wink  Кодовете от английският 10/50 са персонални и няма как да се ползват на друг акаунт(пробвах ги).

Аз я имам от пролетта,ползвам я много,страшно съм доволна.Миналата седмица поръчах още една и за сестра ми.Много лесно се ползва,буклите също стават хубави,изправянето е трайно.

# 367
Аз днес ги пратих нещата обратно, така че утре няма да е късно да им пиша/
Сега изчезвам, че заболя главата от  целулитния задник, който мига и от двете стани на ситния текст, който се опитвам да прочета

# 368
Здравейте, момичета!
Днес пуснах поръчка на празна карта - проблем ли ще е утре към обяд, ако внеса парите и после как ги тегля - автоматично ли или има някаква опция.
Благодаря предварително!

# 369
За Remington, погледнете и по нашите магазини, че цените тук са май по-ниски. Вчера си взех сушоар на марката-за 60лв от Метро, като добавя и пътните на превозвача и от амазон щеше да ми излезе около 92лв. Peace

Имам код за италианския амазон, за отдела дом и кухня. Не мисля, че ще го ползвам за сега, така че ако на някой ще му трябва, да ми пише. Peace

# 370
  • насън...
намалени пюрета на хип.....общо 6 вида са...дано пристигнат цели само... Mr. Green
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y7576I/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 371
  • Абсурдистан
Пюренцата наистина са наистина на добра цена. Някой има ли опит с поръчката им. в какъв вид пристигат?

# 372
За Remington, погледнете и по нашите магазини, че цените тук са май по-ниски. Вчера си взех сушоар на марката-за 60лв от Метро, като добавя и пътните на превозвача и от амазон щеше да ми излезе около 92лв. Peace

Имам код за италианския амазон, за отдела дом и кухня. Не мисля, че ще го ползвам за сега, така че ако на някой ще му трябва, да ми пише. Peace

Има и такива,да,но конкретно тази преса тук е 100-110 лв,което е повече от двойно на Амазонската цена  Grinning

# 373
 Като заговорихте за пюрета, гледам, че млякото на Хип излиза много по-изгодно от тук. Ако поръчам дали ще става за пиене. Притеснява ме да не се развали нещо при транспорта. С кой ли куриер ще пристигне?
 Вчера получих Бритите, блендера на Авент и една играчка на Втеч. Пристигнаха за 4 дни с DHL. Остана и другата част от поръчката, която е с UPS.

# 374
 Оф, видях, че млякото не могат да го доставят директно до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт