Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хексе,   bouquet Оправи се стрелката без скобата.  Hug

# 541
  • Абсурдистан
Момичета, писах за фирма от Англия, не от Германия.

Казвай я тази фирма. Аз и за Англия бих сменила Гъбите. Загубените пратки са точно за английския им адрес.

# 542
  • София
От Англия с две ръце съм за uktobg. Никакви забележки нямам за около година ползване на услугите им.

# 543
  • София
Всъщност отдавна има инфо, че това, което се раздаде сега ще е последното, за тази година раздаване. Имаше и съобщения, че ще тръгнат още 3 курса, но ще се дават януари. Бяха само за англия(всъщност по-късно добавиха и нещо подобно за ДЕ, не са обявявали, че ще се раздава курс, който в момента да пътува към бг), но след като няма да има раздавания от англия, беше съвсем логично, че и от германия няма да има раздавания, защото явно тук няма да работят складове/офиси или там както им се водят....Трябвало е да го напишат по-ясно, може би.

За Получаването на пратки също от известно време има обявление, НО беше само за английския адрес, както са и сега датите с почивните дни, за Германскя, до преди дни нищичко не пишеше, което си е голям техен пропуск, след като там ще важат други "правила"

За масажорче, никой ли нищо не знае??? Такъв тип си търся http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_1?rh=n%3A65801031%2Cn%3A3360 … mp;qid=1387784493

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:42 от Angel_Dust

# 544
  • софия
Аз съм за ggbg.bg. Не, че не съм доволна от uktobg , но джиджибиджи ми носят за символична сума нещата до мен и винаги са много отзивчиви и любезни. Никога не са си позволили лошо отношение или показване на досада, че ги занимавам с "глупости". Знам къде са ми пратките, бързо обработват курс след пристигане. Само веднъж имаше закъснение на курс, но имаше своевременна информация.
Г съм принудена да ползвам за доставки от Германия, поради липса на алтернатива. Иначе спрях да се разправям с тях още преди 2 г. Не харесвам отношението им и като има по-добри, няма причина да си ги причинявам.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 09:53 от zvanche

# 545

За Получаването на пратки също от известно време има обявление, НО беше само за английския адрес, както са и сега датите с почивните дни, за Германскя, до преди дни нищичко не пишеше, което си е голям техен пропуск, след като там ще важат други "правила"

Не е точно така. Имаше съобщение (естествено не мога да го намеря на страницата им във фейсбук, защото ги трият) в което пишеше, че и на двата адреса ще се приемат пратки по време на празниците (цитирам по спомен). За Англия няма проблем - обявените дати на които няма да работят са официални неработни дни и куриерите също няма да доставят. Проблема е за Германия, където официални неработни дни са 24,25,26, и 1-ви. А Габко няма да работят от 23-ти до след Нова Година. И това го обявиха вчера късно през деня. Аз как да успея да пренасоча пратка, която вчера беше в куриер и днес трябваше да бъде доставена на адреса?
Нямам спомен миналата година как беше, но имам усещане че пак имаше драми. И ме дразнят, че вместо да отговорят на коментарите във фейсбук, трият всичко и си мълчат като д..... ци.

П.С. Имам тракинг и ако се загуби пратката ще държа тях отговорни.

# 546
  • София
Bliss - приемам поправката, защото фейсбук нямам и не знам какво публикуват ТАМ, казвам каквото съм видяла публикувано в сайта им, през последните 2 седмици.

# 547
Bliss - приемам поправката, защото фейсбук нямам и не знам какво публикуват ТАМ, казвам каквото съм видяла публикувано в сайта им, през последните 2 седмици.

Съобщението беше от преди повече от 2 седмици и аз се успокоих, че няма да има драми. Същата информация я пуснаха и на сайта. После естествено я махнаха. Много съм стриктна по това време, защото знам колко е натоварено и какви драми стават.

# 548
Търсех по-скъпа и много намалена четка за зъби   bouquet Rolling Eyes

# 549
  • София

Съобщението беше от преди повече от 2 седмици и аз се успокоих, че няма да има драми. Същата информация я пуснаха и на сайта. После естествено я махнаха. Много съм стриктна по това време, защото знам колко е натоварено и какви драми стават.

Както и да е... аз последните седмици следях, заради едни приятели, чудещи се  дали ще си получат подаръците за Коледа. Сега дали 2 или 3 седмици е било, но ги четях доста подробно, от както се появиха изобщо съобщенията им... Не ги защитавам, с тези почивни дни в Германия и толкова късно обявление си е голям гаф, само за раздаванията казвам, че си беше обявено и очаквано.

# 550
Аз съм за ggbg.bg. Не, че не съм доволна от uktobg , но джиджибиджи ми носят за символична сума нещата до мен и винаги са много отзивчиви и любезни. Никога не са си позволили лошо отношение или показване на досада, че ги занимавам с "глупости". Знам къде са ми пратките, бързо обработват курс след пристигане. Само веднъж имаше закъснение на курс, но имаше своевременна информация.
Г съм принудена да ползвам за доставки от Германия, поради липса на алтернатива. Иначе спрях да се разправям с тях още преди 2 г. Не харесвам отношението им и като има по-добри, няма причина да си ги причинявам.
Абсолютно съгласна. И аз ги ползвам и към момента съм предоволна от тях (дано продължат така).

# 551
  • Абсурдистан
Всъщност отдавна има инфо, че това, което се раздаде сега ще е последното, за тази година раздаване. Имаше и съобщения, че ще тръгнат още 3 курса, но ще се дават януари. Бяха само за англия(всъщност по-късно добавиха и нещо подобно за ДЕ, не са обявявали, че ще се раздава курс, който в момента да пътува към бг), но след като няма да има раздавания от англия, беше съвсем логично, че и от германия няма да има раздавания, защото явно тук няма да работят складове/офиси или там както им се водят....Трябвало е да го напишат по-ясно, може би.

Точно така беше. Само дето обявиха, че последният курс от Германия, който ще се раздава преди празниците в последствие го промениха, че няма да се раздава - К55. Всъщност, аз не чакам нищо от него, но го запомних, защото се зачудих как ще успят. Освен това им наблюдавам действията, за да си затвърдя мнението че трябва час по-скоро да се разкарвам от тях  Mr. Green

# 552
  • София
Габко ако бяха обявили навреме и коректно, че ще почиват 10 дни, нямаше да има недоволство, защото хората щяха да си направят сметката. Специално за немските курсове информацията се менеше постоянно. Примерно курсът, който потегли на 16-ти, първо беше насрочен за 14-ти, после го отложиха и накрая се оказа, че няма и да го раздават тази година.
Фейсбук нямам и са длъжни да поддържат актуална информация на сайта си. Това, че обявиха чак в последния момент, че последните два DE курса ще се раздават догодина се надявам да е гаф, а не умишлена недобросъвестност.
И аз се присъединявам към търсещите друг превозвач, много съм разочарована.

Ред. Сега си погледнах последната доставка, която трябваше да пристигне днес на немския им адрес и излиза доставена в 8,38 днес. Значи все пак има някой там  newsm78

# 553
  • на село
Момичета помагайте Hug
 тези ботушки р-р UK 4 Youth http://www.amazon.co.uk/Miss-Sixty-Deacarro-Leather-M313/dp/B008 … ywords=miss+sixty на кой номер по БГ отговарят newsm78

# 554
  • София
Според таблиците трябва да е 37

Общи условия

Активация на акаунт