Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 238
  • 758
  •   1
Отговори
# 555

бях прикачила снимка, но я махнах Simple Smile съжалявам за спама

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 19:12 от molina_bohemi

# 556
V V  Hug на всичко ще се радваме!

molina_bohemi , много ти беше хубава снимчицата   bouquet

Момичета, всички сте страхотни, надявам се да си избутаме всички до края.

# 557
Мари-Я, щом наистина си под 4 седмици, по-добре изчакай още 1 и отиди пак на преглед, ама някъде с добра апаратура Simple Smile аз не съм запозната с ПКЯ и връзката с ЧХГ, най-добре лекар да ти каже какво се случва. Успех  Praynig

# 558
Мари-Я, щом наистина си под 4 седмици, по-добре изчакай още 1 и отиди пак на преглед, ама някъде с добра апаратура Simple Smile аз не съм запозната с ПКЯ и връзката с ЧХГ, най-добре лекар да ти каже какво се случва. Успех  Praynig

ПКЯ няма връзка с ЧХГ. Със сигурност ще ида на още едно място, даже се чудя дали да не са две. Въпреки че би трябвало на апаратурата в Майчин дом да се вярва. Чакам само малко да пооздравея и тогава.

# 559
  • ГО
Ами...ще си имаме бебе!
Преди малко бях на преглед и видяхме и чухме сърчицето!  Heart Eyes
"Нещото" (както го нарече док.) от миналата седмица, днес има сърчице, което тупти!
Като го чухме, с таткото, вече знаехме, че ще си го задържим!
Много съм развълнувана!
Желая на всички подобни положителни емоции!

# 560
  • София
ех, че хубаво, ние в понеделник сме на преглед и тогава трябва да чуем сърчице! Дано всичко да е наред, че като започне да наближава датата и започва да ми става малко притеснено дали всичко е нормално! Hug Hug Hug

# 561
  • ул. "Мечтание"
kama4e, радвам се за вас!  Hug

# 562
Добра вечер, дами!
НБ, Мари-Я, Elora_D, V V, добре дошли! Честито и лека бременност.
kama4e, добре дошла и честито! Много се радвам за вас Hug
4efito, как си днес, смъкна ли температурата?
Мари-Я, наиситна е загадъчно това със седмиците и на мен ми изглежда най-вероятно овулацията да ти е била близо до цикъла, но каквото и да е станало точно, силно ти стискам палци съвсем скоро да чуете сърчице или две
Mulberry, Нели и е малкото име. Как е Явор днес, още ли е с температура?
lucky14, и другите мами, които имате дилема къде да раждате и следите бременността. От моя гледна точка, бих ви посъветвала да изберете болница, в която бихте получили раждане, най-близо до представите ви и най-вече където няма да отделят бебето от вас след това. Последното е особено важно, ако сте решили да кърмите. Защото първите дни са много важни за количеството кърма, което ще изградите и за това нещата да потръгнат. Не, че не е възможно и след това нещата да се оправят, но изискват усилия които бихте могли да си спестите. Личният ми опит и опита ми на бивш консултант по кърмене еднозначно говорят колко положително и благотворно се отразява това
molina_bohemi, Antoaneta_y, силно стискам палци
Относно училището за родители и всякакви курсове и литератури и аз смятам, че много положително могат да се отразят. Бременността е идеално време за трупане на информация и за самото раждане и за след това
За казването за бременността, мисля че не остана човек на който не съм казала Mr. Green

Продължава да ми е ужасяващо зле, за капак даже нямам на кой да си помрънкам, защото мъж ми го взеха в болница за изследвания.

Лека нощ     bouquet

P.S. до сега говорих с една приятелка, която ми препоръча нейната лекарка за фетална морфология, била завършила в Англия и имала сертификат за пренатална образна диагностика. Утре ще допроуча въпроса, но най-вероятно ще се откажа от часа ми за Марков. Ако някой не е успял да запише час и иска да отиде при него,  и ще е в 12-та седмица в периода 17-21 февруари, нека ми пише на лични, може да опитаме да презапишем часа на негово име. Иначе ще се обадя да го откажа, поне някой който иска от темата може да го ползва

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 23:26 от Espa

# 563
Tака е,Tedi772.Май повечето чакаме момиченца.Аз съм със син на 14 Simple Smile
Браво бе, Нелка! Как се реши след толкова време на тази стъпка?Супер! Сега ще се подмладиш! Simple Smile
Хаха.И аз така казвам с подмладяването Grinning Синчето го родих на 20 и дълго време си мислих,че ще си остана с него.Но с времето майчинското започна да говори в мен,пък и си казах ако не сега-кога!? Simple Smile

# 564
Привет и от мен  Blush Записвам се плахо при вас, въпреки, че от седмица хвърлям по едно око на темичката.На 31 г. съм и това ми е втора бременност, евт. термин 19.09.2014г.Казвам плахо, защото днес към обяд почувствах режеща болка..след което последва леко кафеникаво зацапване. Изплаших се и макар да планувах посещение при док поне след 10 дни, хукнах нататък.Преглежда ме сигурно около 20 мин и накрая само ми каза: подготви се и за двете неща!Не съм сигурен, май виждам някакво малко плодно сакче, но не съм сигурен.(Как така в 5 г.с. не вижда поне сакчето?) Ела след седмица пак...Изписа ми Дуфастон и ме остави с хиляди неотговорени въпроси.Моля се, малкото ми плодно сакче да се бори...Стиснете и вие по едно палче  Two Hearts

# 565
  • София
P.S. до сега говорих с една приятелка, която ми препоръча нейната лекарка за фетална морфология, била завършила в Англия и имала сертификат за пренатална образна диагностика. Утре ще допроуча въпроса, но най-вероятно ще се откажа от часа ми за Марков.

100% става въпрос за д-р Стратиева, нали в началото още споделих, че смятам да отида този път при нея. Wink В Борово (МЦ Св.Петка) прави фетални морфологии, нали? Иначе работи в Патологична бременност в "Тина Киркова". Simple Smile Само още не съм решила дали ще правя ранна фетална /вместо БХС/, в петък ще се посъветвам с докторката ми и ще помисля....

Чета ви, момичета, и ви стискам палци, но до края на месеца няма да имам възможност да пиша- на работа съм по цял ден. Надявам се по- нататък да се включа по всички обсъждани въпроси.

# 566
  • София
feRity - добре дошла и стискам палци всичко да е наред, при мен в 5 седмица трудно се видя сакче, но пък след 10 дни като отидох видяхме и сърчице, така че не се притеснявай всичко ще е наред.
 Ако е доктор Стратиева, аз съм много доволна от нея, предния път ходих при нея на фетална, но ми е много далече и не мие удобно за тази бременност и още се чудя къде да ходя

# 567
Здравейте!  Simple Smile
Espa, сподели повече информация за тази докторка. Другите момичета предположиха, че е д-р Стратиева, която преглежда в Борово. Ако е тя, на мен ми е много удобно.

# 568
Здравейте, момичета!

feRity, добре дошла! Силно стискам палци
megi_zdr, Juleto, да, доктор Виолета Стратиева, преглежда в Св Петка, в сградата на 20 п-ка. http://mc-svetapetka.com/site/?page_id=4 Вчера приятелката ми не успя да ми каже името, а децата и спяха и днес се обади да каже, вече разровила документацията, за това и не писах вчера името
Juleto, аз съм пропуснала като си я споменала, пфууу заспала работа съм

Хубав ден, аз бягам на работа   bouquet

# 569
  • София
Добро утро мамчета, как се предпазвате от този грип, за който тръбят навсякъде? Вчера си взех предпазна маска за дишане, поне като ходя в магзина, градския транспорт да не ми кашлят в ухото, както обичат да правят някои! И превантивно си взех осцилококцинум!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И нещо, което не е много по темата, но да знаете от къде в София, мога да си взема чорапогащник за бременни, че вчера се побърках с един нормален!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт