Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните послания в публикациите?
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните послания в публикациите?
-
Какви съвети се предлагат във форума за бъдещи майки?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са симптомите на бременността и кога трябва да се направи първият преглед?
-
Какви са препоръките за витамини и добавки по време на бременност и какви са опитът с тях?
съжалявам за спама
на всичко ще се радваме! 

Синчето го родих на 20 и дълго време си мислих,че ще си остана с него.Но с времето майчинското започна да говори в мен,пък и си казах ако не сега-кога!?
Записвам се плахо при вас, въпреки, че от седмица хвърлям по едно око на темичката.На 31 г. съм и това ми е втора бременност, евт. термин 19.09.2014г.Казвам плахо, защото днес към обяд почувствах режеща болка..след което последва леко кафеникаво зацапване. Изплаших се и макар да планувах посещение при док поне след 10 дни, хукнах нататък.Преглежда ме сигурно около 20 мин и накрая само ми каза: подготви се и за двете неща!Не съм сигурен, май виждам някакво малко плодно сакче, но не съм сигурен.(Как така в 5 г.с. не вижда поне сакчето?) Ела след седмица пак...Изписа ми Дуфастон и ме остави с хиляди неотговорени въпроси.Моля се, малкото ми плодно сакче да се бори...Стиснете и вие по едно палче
В Борово (МЦ Св.Петка) прави фетални морфологии, нали? Иначе работи в Патологична бременност в "Тина Киркова".