Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 244
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Tака е,Tedi772.Май повечето чакаме момиченца.Аз съм със син на 14 Simple Smile
Браво бе, Нелка! Как се реши след толкова време на тази стъпка?Супер! Сега ще се подмладиш! Simple Smile
Хаха.И аз така казвам с подмладяването Grinning Синчето го родих на 20 и дълго време си мислих,че ще си остана с него.Но с времето майчинското започна да говори в мен,пък и си казах ако не сега-кога!? Simple Smile
Абсолютно, нали млада първескиня било до 20-25, значи ние сме млади второскини Laughing-там възраст няма!

# 571
  • В центъра на Вселената...
Привет!
Добре дошли на новите момичета!
4efito, как си, момиче? Хайде, болните да оздравяват!
Гледам, че има момичета със същия термин като мен или около него Simple Smile 13.09.
В петък съм на преглед да чуем сърчице. Като наближава и започвам да се притеснявам  Confused
Момичета, вероятно вече записвате часове за ФМ, нали?

# 572
Espa, благодаря за бързия отговор. Аз още се чудя дали да ходя на ранна ФМ или направо към 20-тата седмица да отида. Ще питам доки при следващата среща. Тя каза, че първо иска да чуе сърчицето, а после да водим разговорите кое кога и как.
TIAta, виж в магазините за дрехи за бременни. Аз съм виждала и в магазини за бельо, а и в интернет магазини също.

# 573
  • София
Espa, ти тогава каза, че си много доволна от Марков и затова ще си ходиш при него. Wink Ние също бяхме доволни от доц.Томова при първата бременност, но сме отворени към...нови хоризонти.  Laughing Само никога, никога, ама никога вече няма да отида при доц.Димитрова във Фемина, не!  Naughty

За д-р Стратиева- показателен случай от практиката й: http://free.evo.gope.eu/news/view/2013/09/10/57535/%D0%BE%D0%BF% … 0%B0%D1%86%D0%B8/

Стискам палци на всички, които очакват да чуят сърчица!  Praynig Peace

# 574
  • София
Здравейте и добре дошли на всички бъдещи майки септемврийки. Не мога да ви спомена една по една, понеже нямам време. Имам домашни проблеми - за 1 година ще се местим за 4-ти път и меко казано ми е нервно и много сдухано.
Аз с предната бременност не правих БХС, отидох на ФМ около 20-та седмица доколкото си спомням. Ходих при д-р Димитров в МЦ Св. Георги някъде в драгалевци ли беше, дори и за името на доктора и клиниката не съм сигурна. Там ме прати тогавашната ми ЖК. Да си кажа, не че не съм доволна, ама не обясняваше човека, както очаквах. Прегледа мина в полумълчание от негова страна, с мъжо ни беше супер неудобно, че трябваше да му вадим думите с ченгел.
Относно пазенето от грипове. Първия път ходех всеки ден на работа в претъпкано метро, колежките ми нон стоп бяха болни, редуваха се, ту едната, ту другата, ту третата. Не съм се пазила и не съм и боледувала. Може би е безотговорно от моя страна, но пък не съм се и страхувала, че ще се разболея. Може би, защото не го мислех толкова не се и разболях. Тогава някак бях доста смела. Сега втора бременност и съм се ошашкала яко  Joy

# 575
 Juleto, ти записа ли се вече за ФМ? Чака ли се много или може да се почудя още седмица?

# 576

И нещо, което не е много по темата, но да знаете от къде в София, мога да си взема чорапогащник за бременни, че вчера се побърках с един нормален!  Embarassed

ФБ май ме засече, че съм се разчела за бременност последните дни и ми препоръча това  Laughing  http://chorapogashti-lida.com/

# 577
  • have faith and be patient ..
Здравейте мили бъдещи мами. Редовно ви чета,  но почти не пиша. Гледам говорите за бхс,  фетална,  и жк... Не е ли много рано   newsm78  само за бхс не знам кога се прави  Peace

П.С. Моя термин е 13.09.14,  живот и здраве  Praynig

# 578
Хаха - подсетихте ме сега с тези грипове и да се оплача - половината ми колеги кашлят и кихат и аз само бягам от тях. Все пак още е твърде рано да казвам каквото и да било - даже на преглед не съм била. Гледам да се храня здравословно, а скоро ще започна и някакви витамини, дано организмът ми се опази сам.
Стискам палци гриповете да стоят далеч от мамчетата и скоро да завали сняг - тогава ще позачезнат бацилите.

# 579
  • София

И нещо, което не е много по темата, но да знаете от къде в София, мога да си взема чорапогащник за бременни, че вчера се побърках с един нормален!  Embarassed

ФБ май ме засече, че съм се разчела за бременност последните дни и ми препоръча това  Laughing  http://chorapogashti-lida.com/

Благодаря ти, ще ги разгледам! Hug

# 580
Не съм изчела всички странички от темата, за съжаление не разполагам с много свободно време.За това предварително се извинявам, ако съм пропуснала нещо и задам повтарящ се въпрос.Исках да попитам, кой е модератор на тази темичка и изобщо има ли такъв.Би било хубаво да има оформена първа страница с имената  на всички ни, термин и т.н., както и разбира се полезните информационни сайта за бременни Simple Smile

# 581
Espa, ти тогава каза, че си много доволна от Марков и затова ще си ходиш при него. Wink Ние също бяхме доволни от доц.Томова при първата бременност, но сме отворени към...нови хоризонти.  Laughing Само никога, никога, ама никога вече няма да отида при доц.Димитрова във Фемина, не!  Naughty

За д-р Стратиева- показателен случай от практиката й: http://free.evo.gope.eu/news/view/2013/09/10/57535/%D0%BE%D0%BF% … 0%B0%D1%86%D0%B8/

Стискам палци на всички, които очакват да чуят сърчица!  Praynig Peace
Защо така с доц.Димитрова във Фемина? newsm78

# 582
  • В центъра на Вселената...
Здравейте мили бъдещи мами. Редовно ви чета,  но почти не пиша. Гледам говорите за бхс,  фетална,  и жк... Не е ли много рано   newsm78  само за бхс не знам кога се прави  Peace

Хич не е рано Simple Smile Ранната ФМ се прави 11-14 г.с.. Ако държиш добър лекар да ти я прави трябва да си запазиш час. Същото е и с БХС

# 583
  • have faith and be patient ..

Хич не е рано Simple Smile Ранната ФМ се прави 11-14 г.с.. Ако държиш добър лекар да ти я прави трябва да си запазиш час. Същото е и с БХС

Да , съгласна съм .. но ние не сме ли повечето в 6-7 г.с.  до 13 г.с си е още толкова време колкото от последния ни цикъл до сега  Peace  Всеки сам си решава де , но исках да попитам , защото почнах да се чудя аз ли не съм в час  Grinning
А за женската консултация как стоят нещата - от 3-тия месец или от по - рано записват ?

# 584
  • София
Моята АГ ме вика на 13 февруари за записване! Щеше да ме запише още на предния преглед, обаче нямаше сърчице. От предната бременност знам, че записванията стават след 9г.с.

Общи условия

Активация на акаунт