Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 201
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Bossa Nova и Нощни очи честити ви рожденици да растат здрави и палави.Весел празник и много подаръци   bouquet

# 631
Bossa Nova и Нощни очи да са ви много здрави дечицата и много да ви радват!   bouquet

# 632
Оххх, пак започна да ме боли корема долу ниско, направо съм се сковала цялата от болка   Sad Това кафявото се появи и то отново, въпреки че си пия редовно дуфастон-а и метергин-а. Ще се побъркам вече, на всичкото отгоре и док не отговаря. Но и той сигурно пак ще каже, че нищо не може да направи и да имам търпение...

# 633
Здравейте!
ЧРД на двамата рожденници!  nbirthday newsm38
Извинявам се за въпроса, но защо БХС се прави след ФМ и не може ли да се направят в различни дни?  Все пак има доста бъдещи мами, които правят първо БХС, а ФМ чак към 20-та сеедмица?

# 634
Bossa Nova, и твоят юнак да е жив и здрав!

# 635
  • София
Нощни очи, Bossa Nova, да са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват  newsm59

авс_0033: Когато се съмнявам да.и имам нужда от АБ и.и не, си пускам пълна кръвна картина с CRP и СУЕ. Ако има наличие на бактериална инфекция, започвам предписания антибиотик. В 1-та и 2-та седмица след зачеването пих Зинат, Микомакс, Зиртек и куп други лекарства, преди да разбера, че съм бременна. Тогава утайката ми беше 40, а CRP 29 – бронхит и синузит накуп. Моля се на Бог да не съм увредила детето.

Natali03: Днес ще опитам да се запиша за ФМ при д-р Стратиева. Благодаря  Simple Smile

# 636
ПЬрвата ФМ се прави в 12г.с и тогава е и БХС .
След като направя ФМ ми дават документ с който отивам да ми вземат крьв за БХС.
И аз сьм в невидение ,затова питам ???

# 637
  • София
Нахлувам в темата направо...again.  Crazy

Аз, доколкото знам, няма изискване феталната и скрининга да са в един ден. При предишната бременност, докторката ми направи всички измервания и ми попълни листа във вторник, в Майчин дом отидох в сряда сутрин. Не е имало проблем, така че- спокойно. Wink Също не е задължително да сте гладни като ви взимат кръв за скрининг, показателите, които евентуално се изменят, ако сте хапнали, нямат отношение към това изследване.

Някой беше питал, защо не бих отишла повече при доц.Димитрова във Фемина. Намръщена е, не обяснява, говори с недомлъвки за "евентуален проблем с кръвоснабдяването на плацентата по- нататък".  ooooh! Като разбра, че мъжът ми е лекар, му каза: "-Е, Вие си ги знаете тези неща."  Rolling Eyes Ами не, не си ги знае- нито е АГ, нито специалист- ехографист.  Crossing Arms За капак "препоръча" отделно фетална ехокардиография- при тях, естествено. Мъжът ми спомена доц.Томова, която именно е въвела феталната ехокардиография в България, Димитрова замълча и след малко: "Не, просто тук имаме най- добрата техника." Общо взето ни претупа, платихме си и се почувствахме излъгани и притеснени от недомлъвките. Напълно излишно, както се оказа- плацентата ми беше перфектна, и въпреки токсичната анемия, която ме съпровождаше, си свърши работата прекрасно. Родих в началото на 38-а седмица здраво, напълно оформено бебе, 3,550кг.

Това са нашите лични впечатления, с които не ангажираме никой- просто споделям. Wink

Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 638
nezi, сподели после дали си имала проблем със записването при Стратиева или има часове?

# 639
Да ,не  е задьлжително да е в един ден . Но тьй като не сьм от Софиа и ще пьтувам ,за всички лекари които поисках час преглеждат само след обед след 14.00, а крьв се дава до обед .Попитзх изрично -няма вариант пьрво да дам крьв , а след това да отида за ФМ.
Освен да се насоча кьм други лекари -давайте сьвет.
Благодаря предварително !!

# 640
  • В центъра на Вселената...
Здравейте и честито на малките рожденици  Tada
Момичета, тази сутрин почувствах много силна болка ниско долу, която продължи около 6-7 секунди. Много ми заприлича на контракция. Страшно се притесних  Confused Някой да е усещал нещо подобно?

# 641
А кьде преглежда Стратиева ?

# 642
  • София
МЦ "Св.Петка", Борово. Правят и двете неща- фетална морфология и биохимичен скрининг, доколкото виждам:

http://mc-svetapetka.com/site/?p=78

# 643
Добре дошли на новите попълнения, особено на тези от морската столица Wink
Нощни очи, Bosсa nova,  да са ви живи и здрави рожденниците!
FeRity не се претоварвай, почивай си и не се нервирай - това e на-доброто, което можеш да направиш.
Аз още не съм се записала нито за ФМ, нито за БХС, док дори не пожела да ме запише на ЖК, рано било...
Момичета, вие как сте с настроението? Аз нещо много съм се скапала. Уж работя (което ми е супер удоволствие), а нещо хич не съм о'к. Едно ми е криво....

# 644
  • София
Миналата седмица за един ден минах от еуфорично настроение  до обяд и после до сълзи, ей така без причина и го осъзнавам, че няма причина да съм тъжна, ММ ме обича, щастливи сме, здрави сме и тнт. и продължава да ми се реве. Вечерта се прибрах скапана от толкова емоции, не толкова  от Joy работа!

Общи условия

Активация на акаунт