Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 218
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и честито на малките рожденици  Tada
Момичета, тази сутрин почувствах много силна болка ниско долу, която продължи около 6-7 секунди. Много ми заприлича на контракция. Страшно се притесних  Confused Някой да е усещал нещо подобно?

На мен ми се случва често - често да изпитвам подобни спазми, макар и да не мога да определя болката като "силна" (но ме буди, ако се случи нощем). Доколкото разбрах, четейки из нета, не е нещо притеснително и се случва, стига болката да е търпима. Разбира се, ще питам и медицинско лице, защото не ми е работа сама да ги преценявам тези неща Simple Smile Стискам палци всичко да е наред!

poloni - настроението е такова, че колегите ме ядосват повече от обичайно, но какво да се прави - и те нямат вина за моето "положение"  Laughing Гледам да съм търпелива Wink Но имам друг проблем - все още ми липсва кафенцето Sad

# 646
Аз така и не можах да се откажа от сутрешното кафе . Но пък за сметка на това , почнах да закусвам и обядвам . Иначе като цяло нямам симптоми , освен подутите гърди

# 647
  • София
Въобще не ми се пие кафе, даже мога да каже, че ми е леко неприятно при все че го пиех до сега с мляко. Напълно съм го спряла! Но пък налитам на туршия! Joy

# 648
Миналата седмица за един ден минах от еуфорично настроение  до обяд и после до сълзи, ей така без причина и го осъзнавам, че няма причина да съм тъжна, ММ ме обича, щастливи сме, здрави сме и тнт. и продължава да ми се реве. Вечерта се прибрах скапана от толкова емоции, не толкова  от Joy работа!

Извинявай, обаче много ми стана смешно последното изречение  Joy
И аз така, такъв театър разиграх на моя мъж, заради един шоколад. То беше рев, чудо.
И за едно платежно, казва ми той, че не съм попълнила нещо, и аз край, обидена, наранена, сълзи, сополи. Голяма драма.

# 649
Аз като се замисля , май и аз разиграх една драма , заради една не изхвърлена кофа . И оттам минах на неговото отношение , че не ме обича , не ме уважава, и не зачита моето мнение  Joy Joy

# 650
А пък аз нали нямам никакви симптоми на бременност, а за смяна на настроенията или да съм изнервена и дума на може да става, а и по време на стимулацията пак нямах проблем с нервите, и напоследък с ММ гледахме в два филма една жена на стимулация, която "откачи" Simple Smile и една бременна, която яко я друсаха хормоните, и аз му викам: виждаш ли колко много трябва да си щастлив, все едно до теб няма бременна Simple Smile

# 651
Тихите води са най-дълбоки !  Laughing Grinning Иначе като цяло и аз нямам, след 2 седмици , мислех да ходя във Фемина , да видя дали има развитие . Притеснено ми е , нали съм с късна овулация и не си отговарям на седмиците..

# 652
  • София
ММ, като ме види кисела или намръщена започва да ми се прави на шут, снощи ми се появи с една пенсионерска пижама, и се беше запасал до мишниците, щях да умра от смях, и с най сериозен тон ми заяви: не виждам нищо смешно! Голям цирк е при нас! Joy Joy Joy

# 653
Какво прекрасно настроение днес в темичката ни   Joy
Аз влизам по един естетически въпрос да говорим  #Silly Как смятате да се обезкосмявате? Питам, защото хич не съм фен на бръснача и прибягвам до него в крайни случаи. Простете ми невежеството, но се чудя с епилатора или колата да не си докарам някоя ранна контракция  newsm78 Мамите да споделят опита си ...

# 654
TIAta, ама много весело у вас  Laughing
Моят мъж пък винаги идва от кухнята накапан. Добре, че има шкембенце, че да не чистим пода.

Semplice, сложен въпрос. Аз пък не съм фен на колата и епилатора. Един единствен път пробвах с епилатор за краката и успях само единия. Така и си стои чисто нов този уред. Аз действам с бръснача.

# 655
  • В центъра на Вселената...
Какво прекрасно настроение днес в темичката ни   Joy
Аз влизам по един естетически въпрос да говорим  #Silly Как смятате да се обезкосмявате? Питам, защото хич не съм фен на бръснача и прибягвам до него в крайни случаи. Простете ми невежеството, но се чудя с епилатора или колата да не си докарам някоя ранна контракция  newsm78 Мамите да споделят опита си ...

Аз бръснач не ползвам, също не съм фен. С първата бременност си ходих на кола маска без проблеми. Тази също ще ходя. Имам лоши спомени от бръснача...

# 656
  • София
TIAta, ама много весело у вас  Laughing
Моят мъж пък винаги идва от кухнята накапан. Добре, че има шкембенце, че да не чистим пода.

Semplice, сложен въпрос. Аз пък не съм фен на колата и епилатора. Един единствен път пробвах с епилатор за краката и успях само единия. Така и си стои чисто нов този уред. Аз действам с бръснача.

За накапването не ми говори, че ММ и фъстъци да яде, пак ще се накапе!
Определено е весело, сега вика на бебето Кокорчо, че нали оченцата са започнали да се образуват... Joy

# 657
  • София
Bossa Nova  bdbaloniЧестит Рожден Ден и на твоето момченце, живо и здраво и много да ви радва.
pressii идеята е да имаш снимка от видеозон, която е правена до два дни преди взимането на кръв за БХС, аз миналия път отидох в Майчин Дом и там направиха измерването и снимката на видеозона и се качих до лабораторията да дам кръв, всичко стана за 1 час с попълването на документите и чакането.

# 658
Здравейте мами и от мен! И аз се присъединявам към септемврийските мами. Странно за мен и вече радост в мен нахлува, че живот и здраве си чакаме и нашето бебче да се появи на бял свят на 12.09.14г.
Направих си тест преди 2 седмици- имаше 2 чертички, при което не знаех как да реагирам ...... имаше едно странно чувство да се радвам ли, а мъжа ми беше най-щасливия. Сега вече към този момент се радвам и чакам с нетърпения 28.01. да отида и да чуя сърчице.
Пожелавам на себе и и на всички бъдещи мами  едно хубава безпроблемна бременност, и септември месец да ни зарадват едни здрави ангелчета! Simple Smile

# 659
  • София
Днес се чух с моята лекарка от I АГ св. София ( бившата Тина Киркова), ЖК днес са ги връщали, болницата била затворена и не знаеше как ще бъдат нещата в понеделник и дали ще преглеждат, разбрахме се да се чуем в понеделник преди да тръгнем за прегледа. Confused

Общи условия

Активация на акаунт