Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 202
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Едвам ви изчетох, много сте писали.
И тъй, някой да ме светне какво е бхс и ранна ФМ, и кои лекари бихте препоръчали за час и колко се заплаща? Извън дома съм и пиша извънредно та нямам възможностд а питам гугъл, така че помагайте и този път   bouquet

# 616
Ранната Фетална Морфология се прави около 12 г.с. и не е задължителна, но е препоръчителна. Доста майки познавам, които не са си я правили, но аз препоръчвам да не се подминава. Това е обстойно преглеждане чрез видеозон на бебчето, дали си има всичко и дали всичко с него е нормално. Като се започне от вътрешните му органи, чак до броене на пръсчетата му. Хубаво е да се направи, тъй като ако има някакъв проблем или недъг (не дай Боже) до 3-ти месец казват, че не е толкова опасно да се направи аборт. Доколкото ако тази ФМ се направи за 1-ви път на по късен етап и се наложи аборт, има възможност за повече усложнения при майката, то ще се води като раждане.
Биохимичният Скрининг е изследване по кръвен път, което показва наличие на вродени дефекти при бебчето, например синдром на Даун и др. То също се прави около 12г.с.
Успех на всички мами !   Nature Sunny

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 22:43 от abc_0033

# 617
  • ул. "Мечтание"
Да почерпя!  Mr. Green Днес малкият ми син става на 3 годинки!  Heart Eyes

# 618
Нощни очи и тук честито  Wink
 sugarpup мисля, че е рано за ЖК, поне 10 седмица  Peace
Аз миналият път правих ранния скрининг и ФМ при Славкова във Фемина. Много съм доволна и ЖиЗ тази бременност пак съм там. Чакам утре да мине прегледа и всичко да е наред  Praynig и ще се обадя да си запиша час.

# 619
  • София
Нощни очи Честит Рожден Ден на малкото момче, пожелавам му да расте щастливо и безгрижно и много да ви радва. nbirthday

# 620
Добро утро, момичета  smile3525 Как сте, какво ще правите днес? Аз съм на работа, а така ми се спи, че си мисля само за леглото в нас. Последните дни е все така при мен.Чувствам се като балон вече, подут корем, гърди и тн., а още сме на старта.Не ми се мисли просто. С предишната бременност качих 30 кг  ooooh!, сега тайничко се надявам да не е така и благородно завиждам на мамите с малко закръглено коремче.Намрънках се рано рано, хубав ден ви пожелавам   newsm03

# 621
Добро утро!

Аз съм на работа вече  Tired

Нощни очи, честит рожденник! Да расте много здрав, щастлив и послушен батко!

Как сте днес? Аз имам чувствителни гръди, но корема не ми е подут.

# 622
Добро утро, мами Simple Smile
Аз след много колебания, се записах за ЖК в клиника Щерев, при д-р Савова.Имах желание да се следя в Тина Киркова, но последният път лекарката ме претупа и започнах да се оглеждам за други места. На преглед съм чак на 4ти, така че след това ще мога да споделя впечатления. Иначе киселините си продължават и това си е... Tired Записах час за ранна ФМ в МЦ Фемина за 15ти. Постоянно ми се спи и съм страшно изморена. Нямам търпение да дойде пролетта за да правят дълги разходки с тумбака Simple Smile Някой беше питал за раждане във Вита, до колкото знам, там нямат неонатология, което ме разубеди за раждане там.

Спорен ден  bouquet

# 623
Нощни очи, да ти е жив и здрав малкия юнак!

# 624
Здравейте бъдещи прекрасни мами, записахте ли се вече на ЖК и ако да къде?  Колебая се между Вита и Щерев Simple Smile Ако има запознати със следенто на бременността там,  нека споделят. Пожелавам на всички ни сладка и безпроблемна бременност Simple Smile  Heart Eyes

Аз лично съм много почитател на Вита, ходя си там на прегледи от доста години, при д-р Славкова (която работи и във Фемина). Миналата година ме оперираха там от полип на матката и ето сега - вече по хубави поводи ще се виждаме с тях. Живот и здраве, всичко да е наред, надявам се да имам възможност и там да родя...но рано е да го мисля от сега Simple Smile
Хубав ден на всички smile3525 .

И да не забравя да честитя и на малкия рожденик празника! Да е жив и здрав и радост за мама Simple Smile

# 625
Нощни очи , да ти е здраво и много щастливо детенцето.Весел празник му желая!

# 626
lucky14 при кой си записа час за Фм в Фемина?
Аз исках при Марков но няма часове,оказа се тьй като не сьм ос София трябва да преспа за да направя и БХС,тзй като всички на които звьннах имат часове след обед ,А БХС се прави след ФМ и то  сутрин . В Фемина питах за др Димитрова -кьм нея ме насочиха .В Марковс за др Павлова - и двете преглеждат следобед.
Та се чудя да тьрся ли други лекари за да го сьвместя в един ден ?
Така е като нямаме лекари тук в провинциата.

# 627
  • София
Здравейте момичета! Влизам да почерпя! Моят син Кристиан  става на цели трииии годинки!

# 628
lucky14 при кой си записа час за Фм в Фемина?
Аз исках при Марков но няма часове,оказа се тьй като не сьм ос София трябва да преспа за да направя и БХС,тзй като всички на които звьннах имат часове след обед ,А БХС се прави след ФМ и то  сутрин . В Фемина питах за др Димитрова -кьм нея ме насочиха .В Марковс за др Павлова - и двете преглеждат следобед.
Та се чудя да тьрся ли други лекари за да го сьвместя в един ден ?
Така е като нямаме лекари тук в провинциата.

Аз исках да се събота, тъй като видях, че работят до 15ч, за да не ми се налага да излизам от работа. За това и записах час за 15ти и попаднах при д-р Врaгалева.  Виждма, че във Фемина предлагат и БХС, взимат ти кръв и я пращат до Майчин дом, така че предполагам няма да е проблем да се свърши всичко на куп за един ден или за една събота.
Bossa Nova & Нощни очи Честит рожден ден на дечицата ви с пожелание за много здраве и все така да си радват.

# 629
Проблема е,че пьрво се прави ФМ, а след това БХС.
А часовете за Фм има само за следобед ,а крьв се дава сутрин до обед .
Поне това ми обясниха от двете клиники .

Общи условия

Активация на акаунт