Терп, страхотна тема - Благодаря

Близначе и аз знам, че като сънуваш лош сън е на хубаво
не го мисли, пускай си коледни песнички и танцувай с Боци.За Дядо Коледа и аз не помня кога съм разбрала, че не съществува - не ми травма. На баткото съм обяснила, че Дядо Коледа е легенда и всеки сам преценява дали да вярва в него и както може да се досетите - той вярва, а аз не съм го излъгала.
Да се похваля, другата седмица свекървата ще дойде на гости и съм решила да я науча да сменя памперси, с баткото й се размина
(е не по нейна вина де, работеше в Италия и си идваше много рядко), но сега трябва да се научи
Вече ми е едно коледно, само сняг да навали и всичко ще е готово. Утре мисля да скокна до Джълбото, за да намеря коледни чорапки за дребния - ако има де
Минах и през снимка-та - страхотни са ни бебчовците, няма по-сладки май
)))(как мразя да се потя, но трай бабо за хубост - после скачам веднага в банята) 

Че е супер сладка - да ! Обаче за мен всяко дете си прилича само и единствено на себе си, с леки черти на родители, баби и дядовци.
Предишната нощ сънувах , че правя секс с един пич и се събудих. Освен да се пробвам пак да се върна в тоя сън
пестеливко... Като го настъпя малко и му се наруши ритъма, после целият свят му е крив. Е, няма как да стане къщата да е под конец, боклука да е изхвърлен, да е напазарувано и сготвено, да не го търся за нищо и само на К. да се радва. Мама ми е дала съвет да не се преработвам
Представям си как е реагирала щерката
В 3.30 Боци реши, че се е съмнало. Сега е буден, яде, църка и се смее. Нарочно дойдох в детската на компа, че като ме гледа още повече се хили. Надявам се да заспи сам. И двата броя са при мен, че ММ е нощна смяна. В такива нощи дребната използва повода да се примъкне при мен на спалнята. И се разчеква по цялата и дължина и ширина а аз спя на ръбчето.