ЮЛСКИ бебета - тема 9

• 30 283
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Така като гледам май само 4-5 сме си вкъщи за празниците,всички са отишли някъде.Цял ден 2 странички едва се изписаха.
Моят ученик е ваканция и малката изобщо не мога да я приспа.Само да му чуе гласа и ококорва очи,днес само на обяд е спала 1 час и не ще,че не ще,голяма борба падна и накрая се отказах.С триста зора изтика до 7,окъпах я,нахраних я и сега спи.....Та с 2 думи днес нищо не можах да приготвя,всичко остана за утре и ММ и той е на работа,но поне се надявам да се прибере към 3-4,че да ми помогне малко,гости не очаквам и няма да ходим никъде.Но Агнес твоите сладки ще ги направя още сутринта,че да могат да престоят,много вкусни ми изглеждат.

# 586
Ама как може да сте толкова велики! Чудя се къде съм попаднала и тук ли ми е мястото изобщо. Сега пък и за Коледа да готвите, и джиднджифилови сладки и баклава и постни буламачи... Ужас! Аз днес наредих елха и приключих с приготовленията.

Затова пък вчера беше голям ден за мен. Ходих на аеробика! За първи път от юни 2012-та (последва скъсан ахилес, 2 месеца патерици, инвитро, бременност, лежане, раждане, кърмене, дундурикане). Голям кеф беше, макар че треперех да не ми стане нещо на крака. Една рехабилитаторка ме наплаши, че можел да изпусне шева... Аз в залата съм голяма натегачка. Ама го давах по-лекичко. Все едно, чувството беше страхотно. Толкова съм отслабнала и пак съм дебела, да му се невиди...

Близначе, страхотни новини, ей! Браво на момичетата! Стискам палци да станеш леля за пример! Ама като ви чете човек ще рече, че няма демографска криза, бе!

Агнес, ние на теб разчитахме да повлечеш крак с ново бебе...

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:46 от Bemol

# 587
Я, да надникнем какво става тук  Laughing Да рапортувам:
К. отказва и пюре от броколи  Tired, единствено що годе положително реагира на тиквата

Днес беше интересен шопинг ден. 4 кръга докато си намеря място на паркинга. С бебешка количка и количка за пазар в най-голямата блъсканица ooooh! Запасих се с пюренца, щолен, меденки, туй онуй и накрая на паркинга така си разтоварих негативната енергия
Скрит текст:
Навиках се на една овца, която ме гледа, премествам бебешко столче в колата имам бебешка количка и пълна пазарска количка и като се разсвири да се намества на съседното парко място... Е какъкв глас и крясък извадих  Embarassed така се навиках какво се е разсвирила, не ме ли вижда, че съм с малко дете, че като не може да чака да мине през мен и количките ... ох, така ми олекна Embarassed Rolling Eyes
После се прехвърлих в Лидъл, а там за първи път да няма блъсканица, спокойно си донапазарувах, взех и 2 пакета мини еклерчета Blush Та запразнявам вече bowuu

# 588
 newsm09 аааа не. Трети син не искам. Двама ми стигат. Ти си с две бебета и виждаш как е. Моето голямо бебе освен, че е бебе ами и не се спира и само бели прави. Не, не искам повече  Crossing Arms

Глупи разфасовките на това мляко са две. Едната е тази 397гр, а другата е към половин кило някъде. Има го и в руския магазин и в Карфур ще го има. НА мен просто Кауфланд и Лидл са ми в квартала, та купувам от там. В Карфур ходя когато водя баткото на детски кът в Мола.
Можеш да сложих естествено бадем вътре. И лешник можеш и фъстък също. С орех мисля, че ще е малко по сложно, но не и невъзможно. Аз нищо не съм слагала. Със сметана няма да стане. Това мляко е подсладено кондензирано, точи се като  newsm78 маджун. Много е вкусно. Аз го обожавам. Едно време ни носеха от Франция и ние се молехме да го ядем така, че иначе нашите се мъчеха да ни го разреждат с вода и да го пием вместо прясно мляко. То и така става, но концентрат ми е по вкусно (с лъжицата  Mr. Green ).
Количество бонбони не съм броила, но си зависи от големината на топчетата. Моите станаха големи понеже бързах, че единия член на семейството ревеше, а другите двама спяха. Според мен не е малко количеството бонбони, макар че бързо взе да свършва  Mr. Green

Аз между другото се поулях с уискито. Незнам колко сложих, но сигурно 100гр съм ливнала. На мен ми харесват така ... сочнички  Mr. Green

# 589
  Хе хе, лельо Близначе, много бебеносна ще е следващата година, дано да са им леки бременностите!
Сандалка, честита ти рожденичка на патеричка!
Мисти, и моето настроение е под нулата, за пръв път ще караме Бъдни вечер и Коледа сами у дома. Аз даже не знам как се приготвят пълнени чушки с боб и тиквеник, досега все майка е готвила, а на Коледа ходехме при родителите на мъжа ми, баща му е именик и черпеше. Сега, понеже Катето си ляга в 19.00 и не е удобно, не знам ако и наруша режима, сигурно ще реве и ще трябва да се прибираме скоропостижно. А и Теди вече втори ден е с температура и кашлица, утре ще се наложи да търся докторката, да и сложи една слушалка и ако се налага, да почваме АБ.
Джине, разконспирирах те аз, в събота вечерта имаше репортаж за този музей в Мелник, даже гледах за теб, нали стана ТВ звезда Hug, ама не те дадоха.
Wwwaz, Катето много хареса броколите, миналия ден яде,  на мен на вид и мирис ми приличаха на пролетно разстройство, предполагам, че и на вкус са подобни.
Пине,
Скрит текст:
сигурно винаги ще си мислиш, че не си била достатъчно често и достатъчно мила със сестра си, не бива да се самообвиняваш, така болката само става по-силна.Чувала съм една приказка, че човек трябва да се държи с близките си така, сякаш ги вижда за последен път. Но не е честно, когато млад човек си отиде така не навреме.
Гърлче, а ти нали няма да си сама по празниците, че за теб те сигурно са най-трудните дни? Hug
   Нещо тъжен ми стана постът, време е да спирам.
   Качих снимка на елхата ни, която стига буквално до тавана.
Само да кажа, че започнах да пиша в 18.00 часа Embarassed

# 590
 Спешъл за Сандалка и всички други,които си го пожелаха!
Скрит текст:
Rage Rage Rage Rage Rage  Каква майка го е раждала това животно бе хора???? Казвам ви момичета,свекървите на всички ви да съберем,моята няма да направим!! УНИКАТ!!
Само от ден е тук и вече сме скарани с мъжа ми,а тя е сърдита и сама не знае защо.Празниците сигурно ще прекараме както сме в момента-всеки в отделна стая.
Не знам как,не мога,а май и не искам да се науча да контактувам с тази жена.Постоянно е сърдита за нещо.Окупирала е кухнята,разместила е всичко,като вляза,застава мирно и казва,че не иска да ми се пречка. #Crazy
Цял ден държи беба седнала.На няколко пъти й казах,че тя още не седи,а тя каза,че е трябвало вече да съм я научила. #Crazy
 Тръгнах да сменям памперс,тя дойде да държи беба за коремчето,да не падне от повивалника  #Crazy Преди да й обуя ританките каза да й сложа чорапчета.Отговорих й,че чорапите ги обувам в/у ританките.Не било правилно,но "ти си знаеш,каквото кажеш" С един тон все едно съм й се скарала нещо и тя иска да прекрати спора.
 ХОдихме на разходка,тръшна се като малко дете да бута количката.Ок.Пита ни коша дали се свалял и ние й казваме,че не.Това е комбинирана количка,от по-евтините,не е 2 в 1."Сгреших,че попитах"-заключва и въздиша,сякаш пак някой я скастрил нещо.
Сега последно дойде в спалнята да каже лека нощ на беба и остави вратата отворена.Ние не отопляваме коридора.Цитирам дословно думите си:"Само,ако обичаш би ли затворила вратата,да не ни избяга топлото" Засилва се тя към вратата,аз си мисля да я затвори,а тя излиза и малко преди да хлопне вратата издъхва едно "Лека вечер". Викам й "Какво ти става,бе жена?Какво толкова ти казах,защо вечно се сърдиш за нещо??" Внимание ли търси тази жена..не знам вече.. ooooh!
За утре е приготвила пържоли.Казвам й че е Бъдни вечер и се яде постно -"Ми добре,както решиш" Пак с оня смирения тон,все едно й се карам.
5 минути по-късно :"А руска салата няма ли да правим?" #ShockedЩото за нея руската салата е върха на кулинарията и какъв ще да е този празник без руска салата.Казвам ви луда ще стана!
И още куп други чух днес,ама няма да ми  стигне една цяла една страница.

Мисти,дано при вас минат по-леко нещата!

Близначе,страхотни новини!Така се зарадвах!!! Grinning Hug

М-тина,честито и на вас!!  bouquet

И друго щях да ви пиша,момичета,но забравих какво беше!
Аа Уууаз,да не я урочасам нашата ама 2 дена си хапва.Щом му харесва на твоя бебок тиквата давай му.И ако ми даваш други пщренца,слагай му по малко тиква вътре за да има от любимия му вкус.Стискам палци да започне да си хапва.

Агнес,абе за една девойка няма ли да се премислиш  Laughing Ти от къде си толкова сигурна,че ще е момче?

Глупи,Гърлче,Джина Hug Hug

Весели празници момичета!Да си изкарате хубаво!Здраве и много усмивки желая на вас и семействата ви!!!

# 591
Милата  Rolling Eyes благодарна съм, че свекърва ми е кротка, сдържана жена. Повярвай благодарна съм. Те свекървите май през поколение се прераждали. Ако е така, то е мой ред да съм зла  Crazy От сега тренирам  smile3508
Майтапа на страна, но представям си в какъв ад живееш. Тя ще си тръгне, но ти и твоят мъж дълго ще помните скандалите. А ти продължавай да разтоварваш нервите си тука, че ние май се забавляваме на товй гръб  Whistling
Ели с тебе така и не успяхме да се видим. Утре се разбрах с приятелка да водим големите зверове в детския кът в големия мол. Ще се радвам ако се присъединиш към нас  Hug Надявам се да не е голяма лудница, макар че имам такива съмнения.

# 592
Леле Гифтче, стисках зъби докато те четях. Представям си какво ти е. Моля те, само опитай да не се карате с мъжа ти заради нея. Тя ще си замине, но скандалите както казва Агнес ще се помнят. Не си заслужава просто. Направо такова чудо не се търпи да се чете пък камо ли да си е в къщата. Стискай зъби, пиши при нас да се успокояваш и всичко ще мине. Сложи утре голямата усмивка и си направи най-хьбавият празник. Ни я слушай като дрънка глупости. Всичко ще мине. Пожелавам ти много спокойни, мирни и весели празници макар и със свекървище в дома. Hug

Агнес, ние наблизо нямаме супер маркет и Карфур го предпочитам. Утре ще се запозная и с чудото що е то кондензирано мляко и има ли почва в моят дом Simple Smile)) ще кажа после какви съм ги свършила.

Гърлче, чакам си снимките на моят приятел Simple Smile)

Флайче, бързо да оздравявате и да изкарате страхотно дори и сами.

Ох все забравям, Близначе честито за бебенцата, голяма радост ще е догодина с 2 бебета Simple Smile) стискам палци всичко да е наред.

Джине, догодина идвам с теб в Мелник. В Сандански имам едни много близки приятели та ще приютят пияните ни души Simple Smile))

Уф вчера спахме до 10 сутринта и в 3 едвам заспах. Мисля да се предам сега та да имам сили утре за нови действия Wink)

Лека нощ и спящи бебета ви пожелавам Simple Smile) и тихи съседи Simple Smile) това специално за Мисти и за Дени Simple Smile))

# 593
Мисти, какви са тез депресии предколедни - я се стягай, пусни си малко коледни песнички, вземи си един душ и си направи топло какао или горещ шоколад, меденки (може и от магазина), някой коледен филм и готовоооо.
Агнесана, аз също имам усещането, че съм като пепеляшка(но не в романичния смисъл, а в домакинския;) ), все чистя и подреждам. Обещала съм си по празниците да не си давам толкова зор - колкото и да подреждам все някой минава след мен и прави кочинка #2gunfire
Близначе, честито отново и за второто лелинство - много хубави новини  Hug само такива ти пожелавам през цялата следваща година. Стига пазарува, че няма да остане нищичко за нас Simple Smile
Бемол, честита тренировка - малко и благородно ти завиждам и аз искамммм.
Подаръче, не си разваляй празницие - ако можеш прави се на ударена или пробвай с нейната тактика, все би трябвало да се усети.
Аз днес 2 часа опаковах подаръци, че баткото утре се връща и трябва всичко да е покрито по високите шкафове и да чака дядо Коледа. Като се почне от утре - готвене, посрещане на гости (брат ми и жена му с двете племеннички), на Коледа ние сме на гости в брат ми, следва посещение на свекърите на 26-ти, после обикаляне по приятели, кумуве, кръстници, следва пак посрещане на гости  #Crazy. Вече е 1:00часа, а на мен не ми се ляга. Все ми се въртят в главата подаръци, опаковки, да не забравя някой или нещо - ужас. Ще гледам да ви чета, та дори и от телефона, но ако не стига да пиша пак -
Нека магията на святата Коледна вечер
влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

# 594
Дами, заминавам за прованса  Sunglasses Ще се видим след голямото плюскане.

Весело изкарване и до скоро писане  Heart Eyes

# 595
Глупи подчертавам подсладено понеже има и неподсладено. Да не ги объркаш  Hug

Ого снощи заспа преди 19ч и тази сутрин цъфна в 6ч. Много ми е весело от сутринта  ooooh! Но така е, когато детето не успее да се наспи през деня. Вчера сутринта тъкмо Зар се заигра и реших, че сега е момента и почти беше заспало детето, но дойде свекър ми и се събуди. Заспа чак следобед, но аз пък реших, че в нас е мръсно и пуснах прахосмуча да чистя и се събуди като влетях в спалнята с нея.

Подсетих се да ви питам. По колко пъти на ден ви спят бебетата и с каква продължителност? Спомням си Зар ставаше сутрин към 8ч, после към 11ч пак заспиваше и следобед към 14-15ч пак му теглеше един сън. В редките случаи заспиваше и привечер, но после трудно го приспивах 20ч за нощния сън. В нас има закон и ред. Спане 20ч, само дето големия звяр вече не иска да заспива толкова рано, но ние сме си виновни. С тия местения покрай ремонтите му развалихме тотално режима и сега е кошмар.

Честит Имен Ден на всички именници. Да сте живи и здрави и много обичани  Hug

# 596
agnesana , нашия режим за спане е следния: вечер ляга в 20ч; става в 7.30-8ч; към 10ч една дрямка около 40мин; големия следобеден сън в 13ч около час и половина-два; привечер към 17ч пак една дрямка около 40мин. Ако не е наспан добре става много кисел  ooooh! , през последната седмица не се буди за нощно ядене, за което съм много щастлива, но ако започне пак да си иска ще му давам  Mr. Green

# 597
Явно всички сте на гости вече, весело изкарване довечера ви желая!
Толкова тихи не сме били никога.
Глупи  почивай.

# 598
  • varna
Пууу, завиждам ви. Ема заспива към девет и нещо след баня и хранене и скача точно в 5 и 30 по часовник да яде. След това спи около час докъм 7, после игра, смяна на памперс и пижама с дрешка и пак храна, после спи максимум час до 10 и нещо, следобед като изяде пюрето пак има час максимум спане между един и два и после пак между 4 и 5 един час в най-добрия случай, но обикновено са й по 30-40 мин. дрямките. А така искам да почне да спи до 8 поне, че да се наспивам и аз, хич не ми стига от 9 до 5  Cry
Честито лелинство на Близначето! Весели празници на всички останали! От университета чак вчера благоволиха да пратят графика и то пак е само до февруари, края на семестъра никой не знае кога ще е, надявам се да не очакват да им изфабрикувам 500-те лева за втория на секундата. Изобщо егати айляшката организация.

# 599
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Привет момичета! Hug
Тези дни голямо готвене пада вчера и днес по точно,но нали Кирил не спи през деня много много та ми е голям зор.Вече съм почти готова за довечера  Peace остава само да мина и да си взема питката,че аз си я поръчвам.Само ние ще сме си,а аз съм сготвила толко много че накрая ще се хвърля ама.......Гледам и да не си изпускаме и разходката.Излизаме си всеки ден за по 3 часа.
Агнес Кирил заспива вечерта между 19.00-20.00 и сутрин става към 6.00-7.00.През деня ако спи е най-много за по 20 минути два или три пъти.
Руми не ти завиждам мила ooooh!пробвай се да не и обръщаш внимание.То по лошото е че се карате с половинката заради нея!
Весело изкарване и много подаръци Grinning. Кирето се събуди и ме зове!

Общи условия

Активация на акаунт