"Te Voy A Enseñar A Querer" / "Изпитание на любовта"

• 10 810
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря. Честита Нова Година!

# 16
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
За нищо. Wink Честита Нова Година и на теб!!! Hug Peace

# 17
Малко снимчици с Дана Гарсия и от мен Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 16:07 от David_Charvet

# 18
Епизодите на "Изпитание на любовта се качват в този тракер: Hug
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … =1&hidexxx=on

# 19
Малко инфо и за МАЙКЪЛ БРАУН Hug

Истинското име на Майкъл Браун е Мисаел Броварник, името е еврейско, но приятелите му го наричат Майкъл, Михел или Мишел. Роден е на 10-ти юни 1976-та година в Буенос Айрес, но израства и поставя началото на кариерата си в Мексико сити. Във вените му тече смесена руско-полска кръв, а артистичния му талант е наследство от неговия баща.

На 16-годишна възраст Майкъл открива, че има артистична дарба. Придружавайки свой приятел на кастинг за водещ на ново предаване за екстремни спортове, Майкъл бива забелязан от режисьорът, който го моли за кратка импровизация на сцената. Въпреки липсата на опит талантливият аржентинец е избран да оглавява шоуто цели четири години, като междувременно се снима в епизодични сцени в сериали и усилено посещава курсове по актьорско майсторство.

Скрит текст:
Браун демонстрира завидни музикални заложби и през 1997 година издава своя първи албум с балади "Майкл". Истинската му страст остава актьорството, а музиката - любимото му хоби. Предпочита хип-хопа, електронната музика, съвременното фламенко. Звездата на Майкъл Браун изгрява с ролята му на Франко Рейес в сериала "Трима братя, три сестри", който се излъчва в над 100 държави. Следва не по-малко успешното му превъплащение като Пабло Мендес в "Изпитание на любовта".

През 2006-та година аржентинецът получава първата си самостоятелна роля; тя е на бившия футболист Диего в теленовелата "Трудна любов". Следват роли в сериали като "Физика или химия", "Зрънце любов", "Призракът на грандхотел", "Пеперудата", "Отворено сърце", "Перфектни лъжи" и още много други".

Майкъл е женен за колумбийската актриса и модел Маргарита Мунюс (Изабела от "Горките родители на богатите деца").

Още за него:

- обича да пътува, да свири на ударни инструменти, да скача с парашут, да лети с парапланер, да практикува рафтинг;

- не понася доносниците и интригантите;

- когато се пенсионира смята да лежи по цял ден на хамак на плажа в компанията на съпругата и кучето си;

# 20
Честит Рожден Ден на Катрин Сиячоке (Дебора)!!!  newsm59  Gift  cook  party041 Gift  ura newsm18  Party Time  costumed034 Tada Да е жива и здрава, все така красива и да ни радва от малкия екран!!! Hug

# 21
Култово сериалче, в момента го гледам, гледах го и преди години. Гласувах за Камила, защото е много сладка,. Grinning

# 22
kiticat, добре дошла Hug Аз не мога да го сваря все сериала Sad
И аз харесвам Камила Peace Wink

# 23
Аз гледах в интернет няколко серии, днес понеже съм свободна, си го пуснах на тв.

# 24
Блазе ти, аз все искам да го гледам, но не успявам. А на компютъра все нещо друго гледам, но ще наваксам Wink

# 25
И аз имам да наваксвам от 1 седмица епизодите  Sad

# 26

# 27
Нещо, което остана пълна тайна, беше, че Дана Гарсия имаше специално участие в теленовелата  на "Телемундо" "Camelia la Texana" / "Тексаската Камелия" със Сара Малдонадо. Актрисата сподели снимка в Twitter, на която се вижда зад решетките и цялата в кървави петна, но след това я махна. Принцесата на теленовелите благодари на режисьора Епигменио Ибара за тази възможност. Дана се появи в 4-ти епизод  на спомената новела, излъчен в петък, 28-ми февруари, като Роса, но за съжаление сериите не могат да се гледат по интернет от страните в Европа и някои други страни по света. Sad

# 28
Добро утро и честит 8-ми март на всички дами в темата ни!   bouquet Бъдете живи, здрави, усмихнати и приятно изкарване на празника!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт