Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 278
  • 644
  •   1
Отговори
# 495
Еее защо така бе Алена, мен преди ме дразниха, но сега са ми любимци.  Crazy Crazy

# 496
  • в 1001-та нощ
Сигурно съм гледала повече серии  Mr. Green

# 497
Мен пък никой не ме дразни, даже говоренето на Лили, за което бяха говорили доста хора тук. :Д Нали била с връзки според вас. Може да има нещо вярно. Актрисата е Яна Абрашева, на финалните надписи изписват името на някой си Абрашев, едно от първите е, може да му е дъщеря. А Лили с две години ли е по-малка от Тино?

# 498
  • гр. София
И мен Тино и Ани много ме дразнят. Изключително неприятни персонажи са станали.  Peace

# 499
  • в 1001-та нощ
Лили не ме дразни с говора си, но на моменти и аз не й разбирам и ме дразни това Sad Иначе ролята й е позитивна, може би затова и отношението мие позитивно, накрая се опитаха малко да я раздвижат, но като цяло, не блести с актьорски умения, не мие убедителна и играе сякаш с досада  Thinking

Много ми харесва играта на Стефан (така ли се казваше) - новият образ  Peace Не знам дали е професионалист, но за мене убедителен  Peace

# 500
И мен Тино и Ани много ме дразнят. Изключително неприятни персонажи са станали.  Peace

Защо да ви дразнят, те са млади, още идеалисти и е хубаво, че се борят за това, в което вярват. Още са чисти и някак си не са се компрометирали с/ за пари, интриги и т.н.
Значи по-ви харесват Мира и Боби? Ей, това е показателно за обществото ни Crossing Arms
Мен, Фипо ме разочарова, а беше принципно момче, отиде след парите......

# 501
  • София
Според мен беше нормално Тино и Ани да реагират така предвид гадостите, които им е правила Мира. Колкото и да се сдобриш с някого, човек винаги има едно наум

# 502
  • гр. София
Тино и Ани много бързо забравиха кой спаси групата докато Ани си пушеше тревичка 1 година.

# 503
  • в 1001-та нощ
Идеалисти? Ами да си свирят по градинките и у дома  Stop Защо им беше да искат да се продават, да имат продуцент, да им се плаща и т.н., никак не ми звучи за човек, който го прави за идеали  Stop

# 504
Тино и Ани много бързо забравиха кой спаси групата докато Ани си пушеше тревичка 1 година.

Peace
Да не говорим, че за една година, техните фенове (като контингент) едва ли ще помнят коя точно беше Ани   Laughing
То един тийнеджър не помни вчера какво е ял, камо ли коя е била певицата на еди коя си банда преди сто години.  Mr. Green

# 505
Спасила групата, Мира за товяа ли го направи, или защото имаше интерес.
Не харесвам хора като Мира и Боби....при тях винаги има подтекст, и дори начина по който се сдобри с Ани, когато я защити от биячката...убедена съм, че Мира е помолила въпросната девойка да се зяде с Ани, тя да я защити, и така да се сдобрят......Мира и едно извинявай не може да каже както трябва.......а кой забрави гадостите, които Мира наговори на Ани......беше много, много гадно.....определено съм изненадана, че двойката Боби/ Миро е по-харесвана

# 506
  • гр. София
Аз лично не харесвам слабохарактерни персонажи като Ани, склонни към самоубийство или пък наркомани. При всеки проблем или търчи да пуши или да се мята.

# 507
Ани сякаш хич не нарече Мира "тъпа кифла". :Д

# 508
Едно тъпа кифла, дали може да се сравни с цялата помия на Мира....и едно 17г. момиче сирак, ви е слаб персонаж, абе хора, вие минали ли сте през толкова трудности? От чуждата камбанария лесно изглежда....Мира си е кифла, и аз да имам такъв тати, и аз ще съм силна и пич

# 509
Едно тъпа кифла, дали може да се сравни с цялата помия на Мира....и едно 17г. момиче сирак, ви е слаб персонаж, абе хора, вие минали ли сте през толкова трудности? От чуждата камбанария лесно изглежда....Мира си е кифла, и аз да имам такъв тати, и аз ще съм силна и пич

Какво толкова е казала Мира?? Не е същата като от първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт