Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 932
  • 644
  •   1
Отговори
# 330
А какво значение има дали сезонът е от 14 или 15 епизода, след като веднага започва следващият сезон. Бях видяла в програмата на бтв синема, че на единия ден дават S3E15, а веднага на следващия ден - S4E1. Писала съм го преди 2-3 страници.
Ама то трябва само да си пишем, без да четем.

# 331
А какво значение има дали сезонът е от 14 или 15 епизода, след като веднага започва следващият сезон. Бях видяла в програмата на бтв синема, че на единия ден дават S3E15, а веднага на следващия ден - S4E1. Писала съм го преди 2-3 страници.
Ама то трябва само да си пишем, без да четем.
Тъй като аз попитах...да, няма значение колко епизода е, но на мен лично пък ми е интересно, защо да не попитам тогава.
А колкото до поста ти от преди 2-3 стр., прочела съм го, но да признаем, че ТВ програмата не е най-достоверната информация  Peace

# 332
Задавайки въпрос във форум очакваш достоверна информация от първоизточник? Както и да е. Днес (според информацията от програмата) простосмъртните очакваме 15.епизод.

И не, не питаш само ти. През един два поста следват безумни, повтарящи се въпроси. След като на мен, която не се впечатлява от подобни неща, ми направи впечатление и ме подразни, смятай  Peace

# 333
  • София
Айде сега пък "безумни"  Tired
Хората са заети, не киснат по цял ден във форума да четат всичко изписано от край до край.
И аз включително, понякога нямам време да изчета всичко, направо влизам и питам, с риск да подразня някого.
Който го дразни да прескача такива постове  Peace

# 334
Гледам, че във VOYO е излязъл 15 епизод, но аз не го намирам никъде качен newsm78 Може ли някой да ми каже от къде мога да го сваля или да го гледам? Благодаря.

# 335
# 336
# 337
Няма ли да го качват вече във вбокс  newsm78

# 338
  • Berlin
В събота и неделя нали няма епизоди? Или просто излизат предварително тези за понеделник?

# 339
Днес ще има ли епизод? Визирам 1еп. от 4 сезон?
Стоя до късно, за да успея да го сваля и го гледам веднага, след като го пуснат, много ме разтоварва.

# 340
Довечера пускат 1 епизод на сезон 4 във Voyo.bg, вероятно утре ще е качен във vbox или zamunda.

# 341
  • Berlin
Е, кога успяха да пуснат 14ти и 15ти?  newsm78 Нещо им изгубих бройката, иначе ги гледам през деня, когато ги сваля.
Цеков и Пешева бива ли такава параноя да ги гони, накрая вече малко ми дойде в повече. Simple Smile А Савов постъпи като Савов общо взето. Диляна Попова сигурно е забременяла по време на снимките на тези серии.

# 342
само дето не е бременна от Юлия Вергов  Wink

# 343
Здравейте Simple Smile Днес ли излиза 1 епизод на 4 сезон във voyo ?

# 344
А коя е песента, която пускат в някои по-драматични моменти, например в 15-та серия по време на разговора на Савов с Мария?

Общи условия

Активация на акаунт