лечение за псориазис ИМА

• 511 082
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 065
Елементарното лечение на псориазиса, който е в резултат на срив на нервната и имунната система, е 20 инжекции витамин Б 12 по 1000 единица на ампула (продава се в аптеката на х-л Плиска) и един блистер Атаракс. Инжекциите се бият всеки ден, мускулно. За 1 месец се оправяте и забравяте, без драстични диети. Това е за възрастните. За малките деца, както и за всички останали - обадете се на проф. Странски от Кожната клиника на Александровска болница. Неговият мобилен номер можете да го вземете от рецепцията на клиниката. Звънкате на услуги, искате телефона клиниката, а после искате номера на професора. Прегледът е 30 лв. Това е голата истина. Това ви го пише препатил и сега доволен човек. Успех и не се връзвайте на евтини трикове, които целят да ви точат парите бавно, но сигурно.  bouquet

# 1 066
Не ви трябват мазила, нито нагревки с облъчвания, нито други дивотии. Просто това е решението, което написах. Прескочете всички глупости и ще бъдете доволни. Но после се пазете от повторен срив, защото пак ще се появи. Това е. Карайте нормален живот, без много нерви и стрес, но и с нормално хранене.  chef bowuu

# 1 067
Както сте забелязали, псориазисът не е по същество кожна болест, а има вътрешен характер. Тези, които ви предписват мазила, направо ги отпишете. Също и тези със слънчевите бани. Просто от тези дивотии ефектът е нулев и още по-голяма подсилване на болестта чрез напрежението от очакването и по-скоро разочарованието. newsm78

# 1 068
Пробвайте с хомеопатия. Намерете си добър хомеопат. Аз за три месеца имам значително подобрение. Плаките паднаха вече и някои от петната изчезнаха, а другите се разсейват и намаляват. С нищо не се мажа - само 3 хапченца месечно и това е. Не трябва да се приемат някои неща ама те ще ви обяснят.
Успех

# 1 069
Здравейте, аз имам от много години псориазис, за ммента бих казала положението е задоволите, успях доста да огранича плаките след нагревки., за жалост обаче по краката и малко п ръцете ми останаха доста грозни тъмни петна,за които не съм сигурна от кое от хилядите лекарства, с които съм се мазала са причинени. Затова моля ви ако някой е изпробвал определен мехлем, лекарство или каквото и да е срещу тъмните петна, и му е помогнало, нека сподели Simple Smile)Поздрави и успех в лечението!

# 1 070
Елементарното лечение на псориазиса, който е в резултат на срив на нервната и имунната система, е 20 инжекции витамин Б 12 по 1000 единица на ампула  и един блистер Атаракс. Инжекциите се бият всеки ден, мускулно. За 1 месец се оправяте и забравяте, без драстични диети. Това е за възрастните.

Какво мислите за този начин на лечение и има ли някакъв страничен ефект?Изглежда доста лесно и приемливо като начин на лечение.

# 1 071
di4o, този препарат
Цитат
АТАРАКС се прилага за:
- За симптоматично лечение на тревожност при възрастни.
- За симптоматично лечение на пруритус (сърбеж)
- За предоперативна подготовка
не звучи разумно. Накаква химия която бърка в мозъка не би било безнаказано
Цитат
Как действа и за какво се прилага АТАРАКС ? АТАРАКС подтиска активността на някои основни (ключови) области в мозъчното подкорие
От мен забрави за химията АТАРАКС,
а относно прилагане на витамин B12 ПРИ РЕВМАТИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ-ПСОРИАЗИС също НЕ! Сега ще обясня защо не. При ревматичните заболявания по-често има склонност към образуване на повишено ниво на ПИКОЧНА КИСЕЛИНА, която пикочна киселина се концентрира, обарзуват се кристалчета в туфи, те възпаляват тъканите и става ПОДАГРА, подаграта не е само на палеца на крака както повечето хора си мислят, ами става навсякъде...мекотъканен ревматизъм(туфи се откриват много лесно с просто око на ушната мида, или на клепач). Та ПРЕДОЗИРАНЕ НА ВИТАМИН B12 е неоправдано. Насищането на пикочната киселина и кристализирането й става при много различни нива при различните хора, едни имат високи нива но не подозират че имат подагра, други от малко имат оплаквания. Къде е връзката м/у предозираният витамин B12 и пикочната киселина - ревматичните заболявания имат за последствие матаболитен проблем.
 Търсете начин да си намалите натоварването на метаболизма, особено от пурини.
 Това означава бъбречно/чернодробна диета

# 1 072
Миналата зима ходих в Алексанровска при Странски.Изписа ми същото-20 ампули Б 12 по 1000 гами,атаракс и понеже имах и по лицето някакъв мехлем,който се приготвя в аптека.Значи с постоянство за някаде около месец лицето ми се оправи от този мехлем,но сега продължавам да се мажа с него поне два пъти седмично.За главата,ми изписа вино и зхтин но изобщо не ми помогна.Б12 между другото е желателно да е съпроводено с прием на фолиева киселина.От B12 нямах подобрение,а атаракса мисля че ми помагаше за сърбежа,всъшност то е вид успокоително.Пих атаракс някаде около два месеца и  ми хареса от гледна точка на това че спях непробудно инъче др ползи не вижам Laughing .Като цяло Б12-то не е вредно,мисля че подобрява белтъчния синтез в епидермиса или нещо подобно,витамина като цяло е добър за кожата ,а Странски е сигурно с 30 годишен трудов стаж и щом го изписва значи има наблюдения за добри резултат при някои пациенти.Даже сега съм си взел пак 15 ампули и вече си бих 4.Аз сега го вземам заради фитнеса-кожата става по-еластична и не се появяват стрии.За щастие в момента съм в добро състояние,благодарение на едномесечния ми престои на море в Испания-това маи е наи-доброто лекарство(море и слънце). Peace Peace

# 1 073
Какво да правя на 18г. съм пробвал съм доста неща но уви нищо не ми помага. Sad
Това е доста гадно нещо имам малки петанца на доста места също така и на главата пълна ми е и не спира да се лющи,бихте ли ми помогнали с нещо.
Това ми е скайпа enviro1421 защоото немога да следя много форума. Sad
Ако някой може да ми помогне но наистина да ми помогне нека пише Просто вече се чудя какво да правя.Тепърва трябва да ми започва живота но с това заболяване просто ме е срам честно казано когато изляза някаде и просто...  Cry

# 1 074
Ммда-а-а: B12... преди 32 год. първото ми лечение на псориазиса беше с B12 + фолиева киселина и Лоринден-тар... Какво да ви кажа, лекуваше ме едно тогавашно светило  - доц. Капнилов, после стана и проф.. Мажех се с тая гадост и ми слагаха проклетите инжекции в продължение на една година, а псориазиса си се разнасяше по цялото ми тяло и нищо не го спря... Сега Лоринден-тар е спрян като канцерогенен, а на мен ми бе предписан на 12 годишна възраст. Сложиха ми тогава 280 инжекции B12, подух се от тях, като футболна топка. През всичките следващи години са ме правили какво ли не, и само ме объркаха още повече. Скоро бях на кантролен преглед във ВМА и искат пак да ме вкарат в болницата за нови процедури, слава Богу дошъл им е умът на кожните доктори и поне не ми предлагат вече кортизони, а само натурални препапати, но аз точно сега не мога да изляза в болнични...  Thinking

# 1 075
# 1 076
Някой май пропуска един много важен факт, а именно - псориазисът не е по същество кожно заболяване, а вътрешно. То е в резултат на срив в имунната и нервната система. Тези, които пият тубоцин, ще прочетат внимателно листа и в него пише, че влияе на централната нервна система. Ето къде е проблемът - в централната нервна система, придружена от проблеми в имунната система. Атараксът влияе подтискащо на чувството на тревожност, което няма как да не влияе отрицателно на заболяването. Що се отнася до горния коментар за тежките форми, неслучайно препоръчах консултация при проф. Странски. Иначе от витамин Б 12 няма странични ефекти, дори се препоръчва профилактично. Но преди да се вземе, идете на консултация. Ако няма толкова силен ефект при някои хора, тогава комбинирайте няколко вида лечения, които да стимулират имунната и нервната система, които да се коригират този дефект в системите. При някои хора ще се наложи смяна на начина на живот, т.е. да се избегнат някои крайно отрицателни навици, дори пренебрежителното отношение към собственото здраве, начина на хранене, ограничаване на стреса. Разбира се, че е добре да се приемат имунностимулиращи препарати, но по-скоро се ориентирайте към натуралните плодове и зеленчуци, но не купени на някой пазар в София или другаде, които от опит знам, че са наблъскани с торове и отрови. newsm78

# 1 077
А както казвате от тези B12 има ли ефект или не?
Вече съм се отчавл доста незнайно защо,а и като гледам плаките започват по малко да се увеличават. Sad

# 1 078
Ами какво да ти кажа Станислав, аз имам псориазис горе-долу от 6 години.Сега съм на 21 и след много ходения по различни лекари чак миналата година ми казаха че имам псориазис/никой от предишните лекари не е искал явно да ми сложи тази диагноза/.В кожното в Бургас ми направиха изследвания,правиха ми биопсия и чаках 10 дена за резултатите.През това време те ми биха витамин Б12 дадоха ми мазило което приличаше на олио и някакви хапчета .Нямах нито подобрение ,нито влошаване.На 1-вия контролен преглед след лечението докторката не ми обърна никакво внимание,просто по инерция ми написа някакво там мазило и то с кортикостероиди .Не каза колко време трябва да се мажа дали да го спирам и т.н.След тази случка аз вече разчитам само на себе си и хора имащи псориазис и опитващи различни методи на лечение.Аз се подобрих с едно билково мазило.Рецептата съм я написала в форума.Можеш да го пробваш ако искаш.Аз те потърсих по скайпа,за да мога по-добре да се опитам да помогна с каквото мога/като опит естествено/

# 1 079
Смятам да пробвам и хапчетата  Samento, за които беше станало дума във форума.Прочетох информацията в страницата на в.Лечител и смятам да ги опитам защото ако не ми помогнат,то поне няма да ми навредят.Ще пиша ако имам някакво подобрение и ако пробвам и нещо друго.Аз опитвам много работи ,но на билкова основа и ако имам напредък ще пиша.Надявам се да не съм станала досадна... newsm47 smihesorry

Общи условия

Активация на акаунт