лечение за псориазис ИМА

• 511 137
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 270
Zdravei. Vzeh telefona za porachka na Omega, koito ti be6e ostavil i dnes zvunqh nqkolko pati, no nikoi ne otgovarq6e. Tova nqkakuv sklad li e ili apteka? Ina4e kak varvi le4enieto? Az posledno bqh na pregled v Munich i sega vzimam nqkakvi kapki, no ako ima efekt togava 6te pi6a Simple Smile

# 271
По-горе писах за хода на болеста ми. Изпих една опаковка омега-3 с витамини -Центрум и мазане с Дайвобет. В момента пия омега-3,6 и 9  и витамини "Мерц" /за кожата били/ , но спрях мазането на дланите /аз имам по тях/ с Дайвобет  една седмица , като че ли малко имаше полза , кожата взе да се лющи , но имам чувството че вече стои на едно положение и по-вече не мърда и пак се пукат плаките и пак боли и ефекта като че ли беше до тук.Сега си купих пък Дайвонекс и продължавам да пия и омегата с витамините.Но загубих кураж, че ще има оправия.Някой опитвал ли е с ПСОРИАЗАЛ + , четох ,че трябва да се пие 3-4 месеца за да има някаква полза. Препоръчаха ми да пия  и Цитросепт и то по-продължително време. Като изпия витамините ще мина на него, можело и да се мажат плаките с това лекарство. Кажете Вашите мнения и препоръки.

# 272
Моята препоръка е да комбинираш Омегата с алое, защото Псориазиса е свързан с имунната система и именно алоето я модулира/леко я подтиска/

# 273
Spored vsi4ki lekari, koito sum obikolila - posledno v Germaniq, mnenieto im e, 4e ne trqbva da se smesvat dvete le4eniq...mazaneto s po-seriozni kremove i pieneto na nqkakvi ne6ta. Na men mi kazaha da se maja samo s nqkakvi hidratira6ti losion4eta, za da ne me boli i da ne stava kato guba:) Su6to, koeto sum zapomnila e po-dobre da vzima6 vitaminite i hranitelnite dobavki pootdelno, a ne kompleks, kakto sa Mertz naprimer...probvai s Milgamma N, tq e osnovna v le4enieto na Dimitrova...moje da ti podeistva dobre

# 274
Spored vsi4ki lekari, koito sum obikolila - posledno v Germaniq, mnenieto im e, 4e ne trqbva da se smesvat dvete le4eniq...mazaneto s po-seriozni kremove i pieneto na nqkakvi ne6ta. Na men mi kazaha da se maja samo s nqkakvi hidratira6ti losion4eta, za da ne me boli i da ne stava kato guba:) Su6to, koeto sum zapomnila e po-dobre da vzima6 vitaminite i hranitelnite dobavki pootdelno, a ne kompleks, kakto sa Mertz naprimer...probvai s Milgamma N, tq e osnovna v le4enieto na Dimitrova...moje da ti podeistva dobre
Какво е това Milgamma N - има ли го в аптеките

# 275
Моята препоръка е да комбинираш Омегата с алое, защото Псориазиса е свързан с имунната система и именно алоето я модулира/леко я подтиска/

От къде да си купя Алое - хапчета или гел за пиене, кое е по добре и може ли да се закупят от аптеките

# 276
Според една статия на проф Манолов, при псориазис и изобщо при автоимунни заболявания помага най вече гел от алое. Можеш да си  поръчаш през сайта www.aloebulgaria.com

# 277
И аз започнах да губя вече надежда,че нещо може макар и временно да ми помогне.Вече три седмици пия витамини и омега,но няма и поне малко подобрение.Пила съм и Псориазал+,но итой неми е помогнал.В последния брой на в.Уикенд пише,че в едно село-Чирпанско някакви хора са направили пирамида по подобие на Хеопсовата и който престои няколко пъти в нея ще се излекува.Даже имало излекувани специално болни от псориазиз.Мисля,че селото се казваше Спасово.Някой чувал ли е нещо за това?Струва ми се голяма измишльотина!!!лекувала съм се и при д-р Димитрова,но и там не ми помогнаха-голяма скъпотия е при нея!!!Не виждам изход,отчаяна съм!!!

# 278
Аз си набавям един гел, спокойно може да се каже от другия краи на света! Но има мн бурз ефект и няма кортикостероиди, напулно натурален е! Някои се излекуват, при някои се появява пак след 6-7 години! Поне такава информация имам до сега от други които са го използвали!
Ако има някой сериозен мога да му услужа (но малко) защото е доста скъпо, особено като из4езна малката разфасофка macyp40@yahoo.co.uk

# 279
При4ина за псориазис-а е 4ерния дроб и стомаха! за това наи-лошото за болните е употребата на АЛКОХОЛ!!! Диетите и пре4истването на организма мн помага за ле4ението. Кортикостероидите забавят временното развитие, но  влошават самото заболяване, както така и вредяд  на организма като всеки стероид.
Липсата на Vitamin-D трудно може да се компесира по изкуствен на4ин, а предозирането води до разширяване на кръвоносните съдове! Затова наблягаите на плодове, по малко месо (и пълно отказване на свинско,кафе,сандви4и,мазни хлебни изделия или ограни4ете изброените).
Аз не сум лекар, това нау4их от приятели от щатите! я вярвам и 4е вие 6те се убедите в това!

# 280
Milgamma N e nqkakuv kompleks ot B - vitamini, ne sum mnogo sigurna to4no...no go ima vuv vsi4ki apteki. Vzemi si edin blister, okolo 4-5 leva e, probvai kak 6te ti podejstva. Na men mi podobrqva6e polojenieto, no az go pih mnogo dalgo vreme i go sprqh ve4e.
Ina4e za tazi piramida i az 4uh, no neznam dali pomaga. Ako probvam i tam, 6te vi informiram sled tova:)

# 281
Аз си набавям един гел, спокойно може да се каже от другия краи на света! Но има мн бурз ефект и няма кортикостероиди, напулно натурален е! Някои се излекуват, при някои се появява пак след 6-7 години! Поне такава информация имам до сега от други които са го използвали!
Ако има някой сериозен мога да му услужа (но малко) защото е доста скъпо, особено като из4езна малката разфасофка macyp40@yahoo.co.uk
Защо не споделите, как се казва този гел. Вие използвали ли сте го. И къде може да се намери.

# 282
Благодаря за информацията.Що се отнася до вит.В,то аз пия В комплекс или Невробекс.Моля g.m. да каже наименованието на този гел и от къде да си го вземем.Благодаря предварително!

# 283
Hubavo e i B kompleks...Milgamata prosto e malko po-silno, pone dokolkoto razbrah ot Dimitrova. Za informaciq na tezi, koito pitaha za piramidata - tozi weekend mislq da otida do tam i sled tova 6te vi kaja otzivi:) Vse pak trqbva vsi4ko da se probva... Simple Smile

# 284
Здравейте аз имам сащо псориазис от около 10 години 27 год. съм но досега не съм намерил лечение което да е траино за повече от месец а съм пробвал по4ти всичко за което съм чувал надявам се някои от вас да изнамери нещо в момента пробвам нов вид хомеопатия от 3 4 месеца но няма резултат за сега Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт