лечение за псориазис ИМА

• 511 170
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 855
  • Tам през Атлантическия океан
Луда Котка не мисля че псориазиса е неследствен  Sunglasses поне при мен не е !

А иначе това за спазването на диетата т.е. прочистването на орагнизъма е вярно че  помага  Peace
Споменала съм го във всички постове по тая тема  Wink  .... но мн.пренебрегват варианта за подържане на кожата в добро състояние именно със спазването на режим/диета  Simple Smile 

Общо взето представлява пречистване на организма. Подлагаш се на една диета, която не е изобщо трудна и пиеш много витамини.

# 856
Аз ходих при Димитрова на преглед и направо откачих след това.От Търново се дигнах до София заради преглед при нея,тя нищо не ми каза само ми взе пари за прегледа.Вика недей се маза с дайвонекс,не се излагаи на слънце,не ходи на море??Се неща дето уж помагат.Вика ми,аз ще те излекувам,с някви витамини щяла да ме боде,ама не казва с какво.Страх я е да не и открадна бизнеса ли,какво?Като е намерила лек да го патентова и да стане милиардерка,да си намери един свестен кбинет,да си наеме една свясна сестра там-не онува чудовище дето е сега и така.Вика ми,ако няма каде да спиш ей там отсреща има една жена дето дава стаи под наем-няма проблеми.Абе изобщо измислили са схемата как да печелят пари.Освен това е няква супер груба.Аз дигам сериозно и съм наясно с витамините долу горе Grinning и нали я питам като ше си давам парите(които не са малко),поне да знам с какво ще ме боде,а тя ми се репчи насреща-ама трябваше да стана и да й забода един шамар,да се научи да не се подиграва с хората.Голяма чапа е таз Димитрова,сама си се рекламира в нета,несъм чул някой да се  е оправил за постоянно след нейното лечение. #2gunfire

# 857
  • София
Аз ходих при Димитрова на преглед и направо откачих след това.....да се научи да не се подиграва с хората.Голяма чапа е таз Димитрова,сама си се рекламира в нета,несъм чул някой да се  е оправил за постоянно след нейното лечение. #2gunfire
И аз!!!

# 858
Здравейте, всички се вълнува ме от това как да излекуваме псориаз-не става  по никакъв начин няма нещо което да е излязло и да не съм го пробвала.Стояла съм по 10-15 дни само на вода всички мазила които излязат съм пробвала няма врачка лекар знахар при когото не съм ходила- псориатик съм от 30 години и дългият си опит ви казвам не си даваите парите на вятъра.Помислете за последиците от него в момента пръстите на ръцете ми са подути и са със страшни болки-псориатричен артрит.Нежелая да използвам МЕТОТРАКСАТ защото на всички са известни последиците от него.Опитах само две седмици и ходех като дрогирана с невероятна тежест в челния дроб.Имам приятели лекари с добър рейтин който са болни от това чудо -няма спасение. Живея на морето и всяко лято съм на плаж от май та чак до септември -временен резултат докато започне зимата. За съжаление това е голата истина. Ако някой е приложил някакво лечение на псориатричен артрит и има някакъв ефект нека сподели но само  без кортикостероиди.

Благодаря
                                                                         вал     

# 859
Не и вярваите на ,тази6арлатанка-Димитрова.Никола е прав и при мен бе6е съ6тотодържане.А и оная ве6тица сестрата ми бие6е инжекците като на животно.има6е и една по мила женица но тя маи замина.След първия цикал на инжекции,ме подложи на конски дози витамини,и ми каза да доида след месец.между времено аз се вло6их о6те повече и като отидох на преглед след месеца тя ми се развика че не съм си пил правилно житамините.Имах и стра6ни кесилини в стомаха.Даде ми нова схема ,но и от нея не помогна.Чел съм целия форум и като гледам и други са си патели от нея.

# 860
VAL9 а какви са симптомите за псориатричен артрит, знам че голям процент от хората страдащи от псориазис с времето го развиват  Confused newsm78

Пробвала ли си диета , лично на мен тя ми помага що годе да подържам кожата в добро с-е  Wink на тоя етап само това има ефект в/у мен . Много е важна също така и положителната настройка понякога с негативните мисли някои кофти наща сами си ги отключваме (важи не само за псориазиса а  и  по принцип)

# 861
Predi edna sedmica me izpisaxa ot vma tam edna jena mi kaza,4e e izlekuvala artrita kato e smesila orajeina smaska s luti 4u6ki.No ta4no kak se pravi ne znam.taka se e mazala s nego i ve4e 20 godini ne e imala problem.

# 862
Здравейте, симптомите на артрита са първо подуване на ставите на различни места движи се по цялото тяло днес може да боли на едно място утре на друго.Преди  да започне да уврежда ставите първо се увреждат меките тъкани -сухожилия и др.В определен момент се застопорява на едно място и там болката е отвратителна подува се обездвижва се ставата -замръзнала става движението е ограничено почти до невъзможно-при изследване С-креатиновите протеини са безбожно високи и така . Това с оръжейната смазка  и чушките съм го пробвала но при този вид артрит не може да се използва нито много топло нито много студено - просто всички рекламирани мазила не стават едните загряват другите истудяват. Що се отнася до диетите аз съм вегитарианка месо не ям основната ми храна е плодове  и зеленчуци алкохол не пия кафе най много едно на ден  пуша ограничено. За кожата да се изчистят петната което не е решение на болеста само бани с тетра и мазане с крем БЕБИ ТАН.Заздравява и премахва петната на с много  голямо упорство но това не решава проблема това е вътре и се развива с космическа скорост- особено като започне стадия на артрита.

ВАЛ

# 863
аз от 3 години имам псориазис и вече стана много тежко.Много хора ми казват за д-р Димитрова и за някакъв лечител в Своге, но и много други се оплакват от тях така че не мога да се реша да отида при някой от тях.Казаха ми и за фунго-терапията,лечение с японски гъби.Ако някой има информация за това лечение нека  да пише за да каже има ли ефект.

# 864
Само да вметна че зеления чай много добре влияе на хората страдащи от псориазис  Peace

Лично аз редовно го пия и педпочитам пред кафето и черния чай  Hug
Скоро попаднах на интересна статия в едни весник че зеления чай може да помогне за лечението на псориазиса , пък и в нета намерих това : http://www.tialoto.bg/article.php?cat=32&id=5092

Нищо не ни пречи към харан. режим да добавим и зелен чай  Wink

# 865
искам да ви кажа, че има страхотни резултати при лечение на псориазис с продуктите на Вижън. На сайта visionbalkan.com може да видите продукти, резултати, приложение. Пишете ми ако имате въпроси на gerasimova_yanka@abv.bg и ако искате повече подробности за това как да намерите продуктите. Успех!

# 866
яки искам пък да ти кажа че при вс.е индивидуално лечението  Wink

п.п.мн.ми е интересно защо ли мн.влизат/пишат  в тази тема като гост newsm78 (срам ли ги е що ли)

# 867
яки искам пък да ти кажа че при вс.е индивидуално лечението  Wink

п.п.мн.ми е интересно защо ли мн.влизат/пишат  в тази тема като гост newsm78 (срам ли ги е що ли)

Интересен въпрос... newsm78 Мисля, че няма значение дали си регистриран потребител или гост. Лошото според мен е друго! В темата пишат и хора, които рекламират различни продукти и препарати, няма смисъл да споменавам никове...

# 868
Лично аз влизам във форума защото бях заинтригувана от темата за псориазиса,и не съм се регистрирала защото не съм млада майка.ако има проблем да се отговори на моя въпрос няма да пиша повече,за да не дразня регистрираните.Просто потърсих помощ.А затова че някои се рекламират тук аз нямам вина.Държа обаче да ви кажа,че от тази фирма Вижън ми писаха и на електронната поща,по повод на мое писмо  в един вестник.Желая на всички мноооооого здраве  bouquet

# 869
Predi edna sedmica me izpisaxa ot vma tam edna jena mi kaza,4e e izlekuvala artrita kato e smesila orajeina smaska s luti 4u6ki.No ta4no kak se pravi ne znam.taka se e mazala s nego i ve4e 20 godini ne e imala problem.
20 бр.много люти чушки се смесват със 1  буркан /0.7/оръжейна смазка.Правят се компреси 30 дни.Това е нейната рецепта.
За съжаление не познавам някой,който да е използвал тази смес при лечение на артрит

Общи условия

Активация на акаунт