лечение за псориазис ИМА

• 511 164
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 870
  • Tам през Атлантическия океан
Извинете ме  Hug  не ми беше за цел за обиждам някой  Blush просто пусто любопитство  Crazy

Ще се радвам и занапред са споделяме "опит" и начини за лечението на това което ни е "събрало" тук   bouquet

# 871
  • София
Като говорим за дистрибутори....моля, кажете някой дали е пробвал да си мие главата и да се къпе/ маже/ с Л.О.К. на Амуей? Сега това ми препоръчват...не че няма да го пробваме, ама ми се иска и някой друг да е пробвал.... Tired

# 872
Л.О.К. това какво е, бихте ли ми обяснили,че за първи път го чувам и ми е много интересно какво може да е.И аз съм сагласна да го опитам стига да знам къде да го намеря   bouquet

# 873
  • София
L.o.k. E PREPARAT ZA PO4ISTVANE, NO GO DAVAT I ZA DRUGI NE6TA. Moq myj se kype sega s nego, za 2 pyti kypane i edin pyt mazane, plakite namalqha, 6te pi6a pak, nadqvam se polojitelni ne6ta. Prodavat se prez distributori.

# 874
Мисля, че може и трябва да се пробва всякакво лечение, което не са базира на кортикостероиди и външно третиране. Няма защо да се нахвърляме върху всеки, влязъл в темата с някакво предложение. Лошото е с неща като рекламата на Порязов в тази тема, който отрича, но пълни мехлемите си с кортикостероиди. Като си правя сметката, само от злощастния опит на няколкото потребители в тази тема е направил една солидна сума ...

За продуктите на "Вижън" - чувала съм за един познат, който се е излекувал с тях.

За Димитрова - както съм казвала, аз лично съм се лекувала при нея и през това време съм виждала хора, дошли при нея с псориазис и отишли си без него. Тя самата е лекар, заболял от тази болест, експериментирала върху себе си с различни неща и успяла да се излекува. Всеки е наясно, че няма засега универсално или 100% лечение на болестта, но всички вие четете темата с надеждата някой да сподели положителния си опит и не би ви било приятно, ако го запази само за себе си. Такова беше и моето отношение към Димитрова - нищо не ми е обещавала или гарантирала. Лечението ми вървеше добре, но спрях да ходя на прегледи, защото забременях. Чела съм, че хипервитаминозата дава сензационни резултати при различни заболявания, но фармацевтичните компании умишлено не развиват изследванията си в тази насока, защото витамините са твърде евтини и достъпни.

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:35 от ЕДЕЛВАЙС

# 875
пиша до "спокойна"моля да ми каже как мога да се снабдя ЛОК,има ли начин да ме свърже с човек който да ми го достави.За да не звучикато реклама,нека не казва фирма,а просто да ми даде име и телефон на някой който може да ме снабди .БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 876
Zdraveite,taka kato i az se borq s psoriazisa ve4e 10 godini i se lekuvah s kakvo li ne ,mislq che nai nakraq namerih edna uspe6na terapiq.Shte vi napi6a lechenieto si dano da pomogne na nqkoi.Sutrin i ve4er se maja s Daivonex.prez ostanaloto vreme ot denq polzvam Excipial s 4%urea.piq folieva kiselina i Omega-3 mastni kiselini.prez zimata 3 pati sedmi4no hodq na solarium,a lqtoto zadaljitelno na more.

# 877
тия продукти на вижан знае6 ли колко са скъпи. имам познати ,които се занимават тези продукти пият се постояно за да има някакъв ефект.но не съм 4увал да помагат за на6та болест. те са като хербалаив и тем подобни фирми -супер продукти.Ако някои има възмойности нека опита.

# 878
Попаднах на ето това:
http://www.doctorbg.com/page.php?id=1434
...някой знае ли нещо повече?

А ето тук е най-добре обяснено що е псориазис и т.н.
http://www.puls.bg/issue_print/177/index.html

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:15 от MTV

# 879
преди време попитах тук някой знае ли нещо за блукап
имаще коментар, 4е е с кортикостериоиди
не е вярно
преди да го ползвам направих доста справки........и го ползвах..
из4езнаха ми вси4ки плаки.....и не ли4и нищо

има го ве4е и тук

http://analytica-bg.com/dietary-food-additive-essential-oils/use … ue-cap-psoriasis/

# 880
  • София
тия продукти на вижан знае6 ли колко са скъпи. имам познати ,които се занимават тези продукти пият се постояно за да има някакъв ефект.но не съм 4увал да помагат за на6та болест. те са като хербалаив и тем подобни фирми -супер продукти.Ако някои има възмойности нека опита.
Moq myj ne mu pomognaha i te.
reia, imam poznata, koqto e tehen distributor, 6te q pitam dali moje da dam telefonyt j, no ne si registriran potrebitel i ne moga da ti pi6a LS.
E, kaji ne6to pove4e de. Kak se prodavat, imat li licenz, kolko vreme se polzvat, kolko struvat?

# 881
питай ги

# 882
http://www.pravda.ru/health/kozh-ven/dermatology/237834-0/

да знаете, 4е скин и блу е едно и съшо
видно е зщо от сайта

# 883
llllllllllll , кой точно от посочените продукти Blue cap ползва и продължаваш ли да ги ползваш - т.е. мисълта ми е дали ефектът е само докато се ползва продукта и дали след спирането му се възобновява образуването на плаки?

# 884
Az iskam da popitam dali moje da se izpolzvat predi i po vreme na bremenost  i gore dolo kolko pari struva blue cap.Ne mojax da nameria takava informazia

Общи условия

Активация на акаунт