лечение за псориазис ИМА

• 511 077
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 1 095
Здравейте отново и от мен.Искам да ви попитам дали някой от вас е използвал Дипрозон и какво ви е мнението за него?Знам че Съдържа кортикостероиди,което никак не ми харесва.Питам,защото вчера говорих с жена,която около 10 години е имала псориазис и е почнала сама лечение - хапвала е до 2 кг домати на ден/за прочистване на черния дроб/,мазала се около 2- 3 пъти с Дипрозон/1 път седмично/ и си е миела косата с бебешки шампоан,в който е добавила 2 хапчета Низорал втрити/преди всяко миене го разклаща/.Каза ,че от 3 години не се е появявал отново.Аз обаче много се двоумя дали да пробвам този Дипрозон,понеже от билковото мазило имам бавен,но сигурен ефект и знам че не си вредя на кожата,а майка ми държи да пробвам Дипрозона...Та дайте съвет дали да пробвам или не този Дипрозон.... newsm78 Thinking

Извинявам се предварително за отнетото време.

# 1 096
Аз съм ползвала дипрозон в комбинация с ланолин и вазелин /приготвяха ми го в аптеката/. Докато го ползвах почти всичко изчезна, но като го спрях пламнах още повече. Вече ползвам само натурални продукти като зехтин в комбинация с билки или цитросепт и продуктите на aquasource, които поне не вредят.

# 1 097
  • София
"Дневен център за лечение на псориазис" в отделението по Дерматология в ДКЦ "Токуда".

Някой вече посетил? Отзиви?

# 1 098
sym, благодаря ти за отговора. newsm74 аз също мисля като теб.Писна ми от кортикостероидни препарати ,които за момента да ме облекчават,но после да се завърне псорито с тройна сила.Засега ще продължавам с мазилото с билки а ще пробвам само доматите и низорала .

# 1 099
здравейте,приятели!аз също имам псориазис от 4 години.искам да се обърна специално към Мишел,която беше писала за едно лекарство което се приема през устата и се маже.аз също си поръчах от него и съм много доволна,на билкова основа е и е горчиво,но ефект има.Благодаря Мишел!

# 1 100
валито,не благодари на мен,а на жената от която си си поръчала лекарството.аз също се чувствам прекрасно,продължавам да приемам мехлема и кожата ми е гладка.наистина е горчиво,но аз си го вземам с една лъжичка мед,както ми каза г-жа Иванова.Опитайте приятели,мисля,че няма да съжалявате. Simple SmileИванова-0896 111 921

# 1 101
eho,kak e sladuri? :lol:abe kvoto,takova,ve4e mi pisna s toq psori,ama umirane ima,otarvane nema.4eta tuka za taq Ivanova i 6e zema da si go kupq newsm78.ajde pak 6e pi6a. #2gunfire Heart Eyes  bouquet

# 1 102
hello,на всички! Simple Smileаз също вземам от горчивото лекарство на Иванова,не мога да го ям сутрин както ми каза тя,взимам го когато се сетя вечер и пак имам ефект,бавен наистина,но пък съм много доволна.целувки и успех на всички. Simple Smile

# 1 103
обръщам се специално към Аля.Незабавно спри кортикостероидните кремове на доктор Порязов,вредни са не само за теб,но и за бебето,има толкова мехлеми на билкова основа,които успокояват псориазиса.ако искаш ми пиши на nadya1981@abv.bg

# 1 104
Тези които приемате лекарството на д-р Ианова, бихте ли казали какво съдържа и ориентировъчна цена?
След колко време от първия прием има ефект?

# 1 105
lekarstvoto struva 15 lw ednata kutijka,mislq,4e sadarja pelin i neven.pri men efekta se zabelqza sled 3 sedmici,ve4e go vzemam 2 meseca i kojata mi e gladka i 4ista. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 106
аз също имам страхотни резултати от горчивото лекарство,вземам го 5 седмици вече и съм доволен. Simple Smile newsm44 smile3521

# 1 107
# 1 108
  • София
Всяка година пускат, но никой от моите познати досега не се е вреждал. За мен си правят безплатна реклама. Един ден в годината преглеждат 10 души безплатно, а те им стават КЛИЕНТИ за дъъъълго. Моят мъж е много зле, моля, ако някой има нещо ново - да пише. И ако може да ме пропуснат гостите, рекламиращи незнайни продукти. Money

# 1 109
Всяка година пускат, но никой от моите познати досега не се е вреждал. За мен си правят безплатна реклама. Един ден в годината преглеждат 10 души безплатно, а те им стават КЛИЕНТИ за дъъъълго. Моят мъж е много зле, моля, ако някой има нещо ново - да пише. И ако може да ме пропуснат гостите, рекламиращи незнайни продукти. Money

Колкото и да не ви се вярва, може и да има Господ !

Вчера прочетох статията и анонса за безплатните прегледи. Почесвах се и се почудвах до 15:15. След 4-5 опита чух "свободно" при набирането на посочения за записване телефон. И чудото стана - имам час за преглед въпреки късния час за който ме записаха.

Ще докладвам какво е станало. Най-вероятно в четвъртък.

Поздрави !

P.S.  В момента пия дрогата и се мажа с мехлемите на Елмазов. Започнах в края на август и е рано да се каже какво става, ама поне не ме сърби така както беше.

Общи условия

Активация на акаунт