Отговори
# 105
# 106
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я ле па Мариетестата мучи неконстатирана...тцтцтцтцтцтцтц...може ли така да я оставите? ooooh!

Мариетке,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug констатирам те и те установявам. Laughing

# 107
  • Варненска клюкарка
Забравих да ви кажа, че вчера реших да пробвам мобилната версия с телефона, нали това и е основната функция -та поиска ми име с което съм регистрирана, потребителско име, парола при това 2 пъти и накрая ми каза че няма такъв потребител и както ме няма в системата, според това което ми изписа, някак попаднах на личните си съобкщения- никъде не пишеше че са моите, но си ги познах! Shocked
Представям си каква каша ще е другата седмица ooooh!

# 108
  • София
Добре де, гледам клипа от поста на МарМиши и се чудя, как може всеки поглед, всяко докосване, да те кара да изтръпваш  Rolling Eyes Какво толкова има в този сериал: сценарий, добри оператори, режисьор или просто Ча и Хазал  newsm78

# 109
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes

# 110
# 111
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 112
# 113
Аз пак да размахам помпоните за Кобрата  newsm18 newsm18 newsm18

# 114
# 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Серка,се унесе  hahaha hahaha hahaha

# 116
Скрит текст:
Забравих да ви кажа, че вчера реших да пробвам мобилната версия с телефона, нали това и е основната функция -та поиска ми име с което съм регистрирана, потребителско име, парола при това 2 пъти и накрая ми каза че няма такъв потребител и както ме няма в системата, според това което ми изписа, някак попаднах на личните си съобкщения- никъде не пишеше че са моите, но си ги познах! Shocked
Представям си каква каша ще е другата седмица ooooh!
Ивче, мани, мани, че от това ме е най-страх, дали, ще мога да си влизам във форума както досега и дали, ще Ви открия, иначе с всичко друго бих свикнала но без двете теми, в които пиша не бих могла да свикна и не искам да свиквам. Crossing Arms
Аз пък вчера тъкмо посвикнах и то се оказа, че била мобилната версия. ooooh!

# 117
У мазъта...беги се сбори с Дида за едно шише...стига муча... Mr. Green  Joy Joy Joy

# 118
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Я ле па Мариетестата мучи неконстатирана...тцтцтцтцтцтцтц...може ли така да я оставите? ooooh!

Мариетке,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug констатирам те и те установявам. Laughing

ей, значи таман се притесних, че заради тези нови теми, сигурно пиша, ама никой ме скива - ох, олекна ми, значи  Hug Hug Hug Hug за теб Зизу

Скрит текст:

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
И ето я засилка към Яманчо ,вардаааааааааааа  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт