Отговори
# 90
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бад Hug Heart Eyes Heart Eyes чей те констатирам Laughing

Миси, Лелчето пък има моя...аз па на други, имаме си телефоните ше се насочим споко. Hug

Пък не знам кво сте се разтревожили....нашия диспансер трябва да е най-отпред. Ако разбира се ни броят за хора. Rolling Eyes

Защото (ей ся подпалих джета #Cussing out) едно време бяхме в "Кино и телевизия" и зарад некви патки-патриотки дето не искали да си затормозяват зрението с турски сериали ни запофичиха в този подфорум кат  некви боклуци. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И тогава мучахме, протестирахме и кво от тва...да се виждате в "Кино и телевизия"? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 91
  • Варненска клюкарка
Как му отива на Чачко да е по-зрял  Heart Eyes

Нали?!? Crazy Чак ме е яд да го гледам на какво са го направили сега, ама нали е Ча- прежалвам се!

# 92
# 93
Мешенце, ще се спасяваме бе душа, кой с каквото може и пак, ще си се съберем, и пак, ще си ни е готино както досега, и ще свикнем с новостите, и ще забравим дори тази мама, и ще си ни е готино, стига да сме живи и здрави.... hahahaобаче тези, които ги дразнят моите дрешки като виждат темата ни все на челна позиция не знам ако решат да влязат тук свят, ще им се завие от нас.
А така Зизунче леля, аз пък имам твоя скайп и не само и в Понеделник тук с песен. Grinning

# 94
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
май съм станала толкова хубава, че чак съм неотразима,  Joy Joy Joy Joy ама дано поне песничката да видите (аз при Ирка я видях и веднага я споделям),  Hug

# 95
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
айде и още една, че нали съм си джангърка  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 96
  • Варненска клюкарка
Мешенце, ще се спасяваме бе душа, кой с каквото може и пак, ще си се съберем, и пак, ще си ни е готино както досега, и ще свикнем с новостите, и ще забравим дори тази мама, и ще си ни е готино, стига да сме живи и здрави.... hahahaобаче тези, които ги дразнят моите дрешки като виждат темата ни все на челна позиция не знам ако решат да влязат тук свят, ще им се завие от нас.

Наде, на мен твоите дрешки са ми любими- обожавам ги след виенското колело, пък и докато бяха на него ...много са красиви и двамата там !!! С право точно тях са запомнили, на фона на други които се развяха там в онази тема, независимо и от тона който използваха, факта, че не остават незабелязани е неоспорим- дори вече да не ни въздействат със същата сила, както първия, втори, третия .....път гледане Laughing Laughing Laughing ФЕмир са си ФЕмир!

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 21:50 от Беллора

# 97
  • София
Как му отива на Чачко да е по-зрял  Heart Eyes

Нали?!? Crazy Чак ме е яд да го гледам на какво са го направили сега, ама нали е Ча- прежалвам се!

Нали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, ще свиркам, ако се объркат нещата, а и както Зиз казва, трябва да сме на челна позиция  Mr. Green
Те ни навряха в отделен подфорум, че да не пречим, съмнявам се да ни изтипосат на заглавната страница  Mr. Green

Бел, въздействат си ми  Embarassed Снощи гледах финалните епизоди и  newsm45, а после ме беше яд на Аксой  Crossing Arms

# 98
Ивче ми на мен затова не ми дава сърце да си ги сменя, обаче как пък точно моите дрехи и ав им избодоха очите, hahaha изяждащата се, пардон, целуващата се двойка!?! Joy
Винаги съм била с тях отпреди повече от две години откакто съм тук във форума като пишеща, защото доста преди това бях само четящ нерегистриран гост и когато зачезнеха понякога много се натъжавах.
Ако реша да ги сменя, то трябва някоя екранна двойка да ми въздейства ако не повече от ФЕмир, то поне колкото тях.
Ще си свиркаме Мишенце на скайпа.
Говорите за ПО, нямам какво да кажа, освен само едно, че епизода ми хареса и то много, а Мира и Яман бяха големи сладурковци, особено в последната сцена, но да не задълбавам по тази тема тук при положение, че на повечето от Вас Серенай Ви е неприятна.

# 99
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
От тия по Гоуеми няма за мен  Stop

# 100
# 101
  • София
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes
От тия по Гоуеми няма за мен  Stop

И за мен е така, макар че уверявам ви, правя усилия да ги игнорирам и да захаресам друга двойка.
Сега ще се пробвам със Слънцата.

Наде, ти пък, бъди поласкана, че точно твоите дрешки се набиха на очи  Peace

# 102
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Без коментар. smile3505
- Бату Кая, Орчун Бенли, Хазал Кая

Ако в Истанбул има кафене "Париж", тази снимка мисля е направена там.

Да се похалосваме малко. Laughing

А това е от същото корабче, но Ча не е в кадъра.

Още хапове, че да може хубаво да се надрусате. Laughing

Колажче. Grinning

И понеже имам някакъв проблем с компютъра... сте ми натрупали 50-тина отговора пред това време, които сега трябва да се връщам да чета.  ooooh! ooooh! ooooh!
 Joy Joy Joy
Нямам представа за какво сте си говорили през това време.

# 103
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

няма, само мога да кажа - ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 104

Общи условия

Активация на акаунт