Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка

Да кача една хубава голяма картинка от любим момент, че от утре не се знае знае ли се Crazy

# 571
  • У дома :)

Да кача една хубава голяма картинка от любим момент, че от утре не се знае знае ли се Crazy

Еххххххх, Беллл Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:
Привет на всички wavey wavey wavey Дано да можем и в бъдеще да си го казваме по тези странички Crazy

Пейкова, честит двоен празник newsm59 Ели и на твоя татко също!

Наде, примерът назад го дадох набързо, знам че са расли в различни среди има и още неща които мога да изтъкна и да се обоснова по-добре. Това което ме подразни е долното в цитата (ще се самоцитирам, че не ми се пише същото пак)

Цитат
Той пък Чачо щото са го докарали нали  hahaha Мъж та дрънка, а Еджето ще го кара да репетира в огледалото обичам те като някакъв 14 годишен   doh Боже, Боже   Crazy....Да бяха му дали в ръце и някоя маргаритка за да си поиграйка и на обича ме, не ме обича и щеше да е съвсем точно   Laughing

Та става въпрос за голям човек, и независимо плах ли е срамотен ли е, комлексар ли е, са му спретнали поведение битер 14 годишен. Такова поведение мъжко не ми е сладко та да предизвика у мен умиление, а сериозно почвам да им се чудя на ъкъла на сценаристите . Да казвам ли, че като израсъл в Тузлудере и потомък на такова семейство, с всичките произтичащи от това грешки във възпитанието и моделите си на подражание, трябва да е доста по- наперен иначе не би оцелял !!! Никак не ми се връзва внушението за плах и срамотен...никак, да не почвам, че и с визията му не се връзва Naughty Ето това дразни възприятията ми ужасно много. И след като ще е такъв смотан характерът му, а Мира е скромна като него, не следва на масата да има дъска с мезета, там някакви сирена и т.н. свещи и прочие в стил Б&Б от ЗП, защото след такава изискана и никак неврзваща се с характера на двама келеши обстановка, следва любовна нощ...Мда- подобни подредби никак не са в стила на 19-20 годишните ( да оставим на страна факта че и не изглеждат на толкова- хич не ми са започва за това, че отида страницата ooooh!) Начинът по който ги описва Еджето като характери, по би им подхождало да вземат по една купа с пуканки, една кофа с течен шоколад и бутилка кока-кола Wink Ето от тези на глед дребни неща идва и това че основната зрителска аудитория е тийн, защото подобно поведение което сдиплят на героите си е направо детско и точно такива му се радват без да се задълбочават в противоречията за окото! После чуденки, че при нам си какви си сценки, пък рейтинга не отивал нагоре, чак понякога отстъпвал позиции и какво искали комшиите- ми просто детски филми явно не обичат Rolling Eyes

Чаатай има страхотен потенциал за драматични роли, абстрахирам се и от моментната му визия, знам че няма как да играе все загладен и секси....но определено има доста дразнещи моменти за мен в сериала, дори и извън сцените му с Мира!

пп Снощи мъжът ми банкетчия, а сега ще излязат на кино с дедето и ще хапнат навън, а за мен остава домашната тръстика- отивам да я мятам Crazy
[/spoiler]
  wavey здравейте пак
 Hug На Ренка,че се епоявила, пий и чайове с мед и лимон, или сода с мед и малко ракия, за кашлицата е добре
За Елиту и нейния баща- newsm59 да е здрав и вие покрай него, весел празник
За Зизу-пръстчето може да го къпеш с твоята урина

А сега за скрития текст-Бел с теб съм и моето мнение се покрива с твоето ,споделям го, трябва малко да се преработи сценария, иначе нека го раздаваме по-лежерно и по-празнично, я колко хубави неща са отразени в бюлетинчето на Зизу, така е добре в диспансера, екшъна да става
http://www.youtube.com/watch?v=9KgrkonS6CQ

# 573

Hug На Ренка,че се епоявила, пий и чайове с мед и лимон, или сода с мед и малко ракия, за кашлицата е добре

Hug Hug Hug ни чай ни ракия понасям Laughing видях че у фейса си писала  love001

# 574
  • Варненска клюкарка

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да се позабавляваме и с творчеството на Зизка и на Ирчето, аз поне си умирам от смях с техните комикси Laughing hahaha

# 575
# 576
  • Варненска клюкарка

Crazy Crazy Crazy

# 577
  • Още у мъглата ...
Добър следобед, прекраснички  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Радвам се да те видя  Grinning Hug Бързо оправяне  Heart Eyes

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes Да ти е живо и здраво бащето ти  newsm59 Да си се подкрепяте много години  Grinning Heart Eyes newsm51

Пейкова  Hug Heart Eyes Heart Eyes Честит двоен празник на теб и на твоичкия Емир   Grinning Hug Heart Eyes
Живи, здрави, щастливи и красиви  Grinning Hug newsm51 newsm51

Хубав следобед с едни Фемирски сърчица, защотооооооо .... ФЕМИР ФОРЕВЪР Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
# 579
  • Още у мъглата ...
Такааа...доклада на МВР-тУ Laughing Гледайтиии...срамувайтиии... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та, смотан ден в диспансера, пълно мъртвило на фона на други дни. Никой не знаеше, какво предвещава това спокойствие, защото нищо не е странно за това място наречено "Диспансер- Фемир" Grinning

Спокойствието беше до вечерта когато изведнъж главна тема в коридорти беше "Как да си намерим в понДРЕлник диспансера, без да се налага да минаваме през "КЛИЗМАТА"? Развъртяха се горещи дебати, разменяха се скайпове и телефони...сакън да не се изгубим, че контраразузнаването е бъгнало джипиеса. hahaha Накрая след цялата тази говорилня се зе решение...кой се загуби влиза у КЛИЗМАТА и чака някой от диспансера да гопреведе през форумния лабиринт. Laughing

Нещеш ли Външно (Нарцисчева) реши, че е време да събере диспансера в конферентната зала и да изложи всички компромати дет е намерила за Серка...настана смут и уживление . Диспансера оново заприлича на говорилня...Ние с Габа се чудехме на теча на мозък  в главите си. Нарцисчева размахваше компромати приела ролята на прокурор. Някъде между словесните престрелки чат пат се шмугваше Лелчето като беше приела неусетно ролята  на адвокат. Whistling
Миси, ту се трогваше от компроматите, ту не....ама главният й проблем беше..."как да влезна в понДРЕлмик в диспансера"? newsm78 Белчето и тя едвам минаваше да отговори на диспансерски въпроси за Ча и ПЕ. ooooh! ooooh! ooooh!
Така неусетно стана стана нощеска...ДЪРЖА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖАТ ДВА ФАКТА:
1- ДИ ПРИСЪСТВАШЕ ЧАК ДО СЛЕД ПОЛУНОЩ...НЯКАК СИ НЕ СИ НАМЕРИ ПИЖАМАТА Mr. Green
2- ЖАНИ ДРЕМНАЛА ДВА ЧАСА В КОРИДОРТИ, ЕЙ ТЪЙ ПОДПРЯНА НА СТЕНАТА. Whistling
Дис момент ни в клин, ни в ръкав....насред компроматната война на Външно (Нарцисчева) , Мариета зе да се тревожи и тя за понДРЕлник....тази и тревога стигна до там, че си загуби апетита. Но, след като проблема и беше решен...беше намерена кротко приседнала да налазва щайга мандарини. Mr. Green
В същото време Дида и Елитулия бяха много разтревожени как така им отнеха ключЕвЕте от мазата и едва ли не от понДРЕлник там ще се превърне в пешеходна зона. Как ще се спаси парцуцата от неизвестни елементи-гости? ooooh!
Нещеш ли изведнъж нахълта Проф и от мориторинг се превърна в съдия и набърже осъди Серка...ВИНОВНА!!! едвам издала аргументираната си присъда, Проф трябваше да се върне обратно да прочете 50 бр. писма дошли докат заседава. Mr. Green
Ей ти я и на хоризонтя Пипе...влезе с трясък у танците...дето тресяха коридорти, благодарение на кастУфончИту дет Чепика самоотвержено предостави на Мичето...нали му е новата любов... Joy
Двамата си денсеха в ритъма на музиката...докато Дида и Елитулия пак се бяха натряскали до ушите и се спъваха и огъваха в някакви странни движения.  Laughing
Това продължи докато едната се спъна, повлече другата и както обикновено се увиха на осмица и не мой се разплетат...така уморени заспаха на стълбите. Whistling
Проф, прочете пощата и речИ да си ляга...някъде към 03.10ч. ама стъпваше внимателно, че не знаеше кого ще настъпи по пода...прескочи пиафурите и се натъкна на Дани...дет сама си денсеше все още мислейки, че си е самодостатъчна. Joy
и така...някъде към 04.13ч. коридорти утихнаха...Мичето прилежно сложи Чепика да спи и се оттегли...е, тва беше доста по-рано през нощта...ама тва е друга тема. Whistling Whistling Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Лелеееее, дека ни е мозъкот  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

В КЛИЗМАТА ли влязох аз newsm78,
А у лево, а у десно #Crazy
Гледам статии в захлас Mr. Green
Майкооо, то не било лесно  Mr. Green Joy Joy

Де сте вий, не ви видях  smile3506
Викам "Мууууууууу" да ме спасите smile3514
Ох, ураааа, успях ooooh!
Вече съм си със сестрите  Party Party Party

# 580

В КЛИЗМАТА ли влязох аз newsm78,
А у лево, а у десно #Crazy
Гледам статии в захлас Mr. Green
Майкооо, то не било лесно  Mr. Green Joy Joy

Де сте вий, не ви видях  smile3506
Викам "Мууууууууу" да ме спасите smile3514
Ох, ураааа, успях ooooh!
Вече съм си със сестрите  Party Party Party

Joy Joy Joy Joy

# 581
  • Още у мъглата ...

Ренкааааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Няма се предаваш  Hug Ша кашляш, ша кихаш, па ша мине, къде ша ходи  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Габи,винаги ми оправяш настроението щом се появиш  Hug Laughing

Рени
, бързо да се оправяш.  Hug

# 583
Ели ЧРД на баща ти да ти е жив и здрав и да има дълги години живот. Hug newsm59
Рени няма да се даваш.Бързо оздравяване. Hug

# 584
  • Още у мъглата ...
Габи,винаги ми оправяш настроението щом се появиш  Hug Laughing

Рени
, бързо да се оправяш.  Hug