Отговори
# 60
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизунке  Heart Eyes Hug Мими  Heart Eyes Hug Профииии  Heart Eyes Hug Миши  Heart Eyes Hug Ирче  Heart Eyes Hug Мише  Heart Eyes Hug  
добре че все ощИ имаме балкон чИ да сЪ констатираме  Rolling Eyes па послИ шЪ сме има ли някой У къщи  Crazy

Ще има свети ли,не свети ли  Joy Joy Joy Joy
От понДРелник констатация в мазата при бидонти... Joy hahaha Joy

Ох, ше падна... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На Дида и зеха ключовИтИ от мазата и ся зее.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 61
Май всички сме тук, пък защо никой не пише  Laughing

Ирка, я кажи 2 думи за нашата Серка. Гледам слагаш някаква снимка, в която лети някъде, ама къде?  newsm78  Mr. Green
Не съм гледала ПО все още.
Серка е като газела Mr. Green Ти4а кат луда да избяга от бившия годеник и да иде при нащо мом4е Joy

Сериозно ли? Браво на нея  Mr. Green Явно сценаристките обновяват доста сериала. Не си спомням Мариса да е имала подобни способности  Mr. Green

Майтапя се, просто ми стана смешно като видях снимката  Joy hahaha Joy
Мише, то си е за смях Mr. Greenверно е литнала кат 4апла Joy

# 62
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Ухааа  smile3521 smile3501

Скрит текст:
Дженка, аз съм писала за тези високи рейтинги- рейтинга, който е 12 и нещо, ако не се лъжа като гледам датата е от серията след планината 47 или 48....може би са имали очакванията на 46-та. Бях ви писала за няколко паметни цифри- към 13 % Crazy Сигурна съм че тези високи рейтинги доведоха до гениалната идея за трети сезон въпреки обещанието за щастлив финал на историята, което беше дал Аксой и въпреки отказа на Хазал да продължи с тях! Аксой видя, че и без усилия се получаваше- диплеха глупост след глупост- тези които не бяха в главни роли играеха със собствените си дрехи... Спонсори имаше, но незнайно къде отиваха парите, защото Айсунката втория сезон я показваха само в кола на път за някъде си- да не е луд да плаща наеми за снимки в къща, като може и тънко да мине....и още безброй примери за орязване на бюджета имаше....Наскоро ви бях публикувала един рейтинг топ 100 където АФК води и е с 10 % като води убедително и пред следващия в класацията  поне с 2% -беше за 63 или 64 серия, а там няма нищо запомнящо се- ни прегръдки, нито целувки....ни-щи-чко!
Има и друго, което ми е минавало през ум newsm78 АФК е добре позната турска история и като такава е много харесвана независимо че имаше много пълнеж- според анкетите се гледаше от цялото семейство, малки и големи! Да не забравяме и как веднага прави впечатление двойката Ч и Х- Надето се развя за малко в една тема и само нейте дрешки запомниха Laughing
Малко ми е неудобно да го кажа, но според това което се чува ПО се гледа предимно от тийнове- не случайно в анкетите има въпроси, гледа ли се от по-възрастните роднини  Wink Laughing Бях ви писала, за моята приятелка, която вече 2 пъти попада на анкета и това са били преобладаващи въпроси, както и дали харесва Серенай и дали и допада двойката Ч и С Може би имат някакви съмнения по въпроса  Wink .
 А и като цяло историята въпреки че Еджето достатъчно се постара да я направи по-лесна за преглъщане за комшиите, е направо от раздел научна фантастика по отношение житие - битие, което се показва....Да е жив и здрав Ча!
И друго чух за ПО, но засега ще се въздържа- ще видим по-нататък как ще се развият нещата и може да го кажа!

Бел, удоволствие е да те чета, да знаеш  Hug

Толкова много информация даваш, че все едно съм гледала сериала с вас онлайн.

Моля те, ако имаш време и желание, пиши (може и ЛС) по въпроса със ситуацията, която Ча описа в съда (провала на ПЕ, сривът му и наркотиците)  Hug Не съм гледала в този период и някои моменти ми се губят или не ми се връзват нещата, които съм чела  Peace

# 63
  • София
Зизунке  Heart Eyes Hug Мими  Heart Eyes Hug Профииии  Heart Eyes Hug Миши  Heart Eyes Hug Ирче  Heart Eyes Hug Мише  Heart Eyes Hug  
добре че все ощИ имаме балкон чИ да сЪ констатираме  Rolling Eyes па послИ шЪ сме има ли някой У къщи  Crazy

Ще има свети ли,не свети ли  Joy Joy Joy Joy

В момента се смея с глас, да знаете  Joy hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

ох, дублирала съм постове, извинете  Embarassed

# 64

Ще има свети ли,не свети ли  Joy Joy Joy Joy

В момента се смея с глас, да знаете  Joy hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

ох, дублирала съм постове, извинете  Embarassed
ше местим парцуцата на тавана Whistling :whistle:4е гостите ше я изкъркат Mr. Green

# 65
  • София
Бел, често си мисля, ако Хазал се беше съгласила на сезон 3, какво ли щеше да бъде  Whistling

Вие гледайте да се открием сутринта, че да не вземем да сервираме кафета по чуждите теми и форуми  Joy hahaha Joy

# 66
Миси, ми ти ако объркаш диспансера, начи си била пияна...или на клизма... Joy Joy Joy
Но, споко...ако измучиш, някой ше чуе и ше дойде да си те прибере от форумния лабиринт... hahaha Joy

Нема се плашиш...ножа е дървен... Hug

# 67
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
То вече новата тема, ама аз да си кажа каквото от старата исках  Joy Joy Joy добре че вчера не съм гледала ПО, щом е имало предимно Серенай щеше да ми дойде много в повече, а и чесно казано Чаатай, колкото и да ми е хубав и да е добър актьор, в сцените с нея .... така ми се претопява в дразнещо, заради Серенай, че чак не ми се гледа

Зизу - тенкю за обобщението и понеже не мога да го повторя, затова го копирам Wink
Така, ся да обобщим....какво знаем за сега за новия ни дом от понДРелник
1. Остават подписите...може би не с такава големина, ама доста несързмерни с мненията.
2. Аватарите...пригответе лупите
3. Изкривете се на ляво...щото като дясното е заето с простотиите , означава, че цялата работа дет ще вършим ние е у лево... И вратленца у лево...сИга...
4.Как ще си влизаме в профилите...сао господ и стари баби знаят....ама не са клюкарки.
5. Дали ще има балкон...същата работа...ше питаме бабите...
и те така...
Клюка...
в момента онази тема е заета от едни особи и кат влязох си помислих, че съм сбъркала темата...се едно бех в "Дневниците на вампира"

А това как ме разсмя  Hug Hug Hug А, Мариетестата била дошла...

Аз също съм от искащите ФЕМИР  Heart Eyes

Nevimiro, добра дошла  Hug

Диди, Мими, Мише, Профи, Ирка, Зизу, Сиси  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
Бел, често си мисля, ако Хазал се беше съгласила на сезон 3, какво ли щеше да бъде  Whistling

Вие гледайте да се открием сутринта, че да не вземем да сервираме кафета по чуждите теми и форуми  Joy hahaha Joy
ше има мерси и добре дошла в ''клизмата'' Joy Joy Joy Joy

# 69
докатУ си се разождах по кордоРити намериф онЪз мИтла Бея и Съра и сИга съм ги прибрала у дома на сигурнУ мястУ чи дани гИ загубим у  пондРелник  Mr. Green

ей ги на къде си играйкат  Joy

Скрит текст:
[/ spoiler]

# 70
докатУ си се разождах по кордоРити намериф онЪз мИтла Бея и Съра и сИга съм ги прибрала у дома на сигурнУ мястУ чи дани гИ загубим у  пондРелник  Mr. Green

Скрит текст:
[/ spoiler]
Олееееееееее, добре, чИ ги прибра...че кат гледам и аз и Джена сме ги забрайли... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 71

Скрит текст:
[/ spoiler]
Диде newsm10 много е хубава

# 72
  • София
Миси, ми ти ако объркаш диспансера, начи си била пияна...или на клизма... Joy Joy Joy
Но, споко...ако измучиш, някой ше чуе и ше дойде да си те прибере от форумния лабиринт... hahaha Joy

Като ви слушам, нищо чудно да викам и да дойдете да ме приберете, ей  Grinning Да не ме оставите по чужди полета да ора  Joy hahaha Joy

Диди, много хубава украса  Peace

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
[/ spoiler]
Айде,айде сега,колко деликатно си захвали украсата само  hahaha hahaha hahaha

# 74

Като ви слушам, нищо чудно да викам и да дойдете да ме приберете, ей  Grinning Да не ме оставите по чужди полета да ора  Joy hahaha Joy

Диди, много хубава украса  Peace
Как бее...тва не мой стане нивгъш... Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт