Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Тая кой и отпусна ресурси за СПА,да ходи  Thinking
Гъбак  Heart Eyes Hug Hug

# 181
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габун Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Мирка,с вечната гримаса,ама май е задобряла тука в изражението ми се види  hahaha hahaha hahaha
Ох маааааааааа.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Направо съвсем е оформила овчия поглед  Joy Joy Joy Joy Joy

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes Хай да ти е честит Оскара  Mr. Green Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Скрит текст:
Я па Беа къде брише... hahaha Joy Joy hahaha

# 184
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Скрит текст:

е неееееееееее това направо е върха - как мести козинката  hahaha hahaha hahaha

# 185
  • София
Ирка, като се замисля Чачо какви причудливи неща го карат да прави- почти скочи от Виенското колело, после танцува, сега остана и с парашут да скочи и може да свърши сезонът  Mr. Green

Диде, и твоите Фемир са  Heart Eyes

# 186
Габи Hug Hug Hug
снощи цяла ве4ер на Йо, виках Габи Mr. Greenи къде един нощеска ми обясниха 4е съм в грешка Joy Joy Joy Joyаз така се бех отплеснала в танци и до последно си мислех 4е си контактувам с теб Joy Joy Joy Joy А, здрасти и кога забегваш, ли4но ме извести, да не се изложа пак Mr. Green

# 187
Габи Hug Hug Hug
снощи цяла ве4ер на Йо, виках Габи Mr. Greenи къде един нощеска ми обясниха 4е съм в грешка Joy Joy Joy Joyаз така се бех отплеснала в танци и до последно си мислех 4е си контактувам с теб Joy Joy Joy Joy А, здрасти и кога забегваш, ли4но ме извести, да не се изложа пак Mr. Green
Ай стига муча ма...излагацията беше малка...резила голям... Joy Joy Joy Joy

# 188
  • Още у мъглата ...
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....
Ти па Марието...само ти не беше мучала... Laughingкой па те обвинява тебе, че Нарцисчева е Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

еми и аз малко да си измуча викам, стига съм дрямала  Joy Joy Joy Joy

Ко ся newsm78 Нашият сигнал за намирване  Mr. Green Муууууууууууу  Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 189
  • Още у мъглата ...
Габи Hug Hug Hug

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy
Добре си си, туй йе диспансера  hahaha hahaha hahaha
Алцхаймер в секви форми  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама вери тенкю, че съм присъствала виртуално във виртуалното  Grinning Heart Eyes Joy Joy

# 190
Ох Габо, нали вчера Нела се беше изцепила така в оная тема и на мене мнооу ми АресА...та взех да го краднем за диспансерския фолклор...и да не забравяме клизмата...кой не слуша в тема "КЛИЗМА" hahaha hahaha hahaha hahaha

# 191
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Габи Hug Hug Hug

а вярно, така се смях като четох, то танци/манци и опа станала объркация  Joy Joy Joy

# 192
Габи Hug Hug Hug
мани,мани,мани Mr. Green

# 193
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Ренку е във вихъра на танца  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Я каква си е кръшна  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

# 194
  • София
Ох Габо, нали вчера Нела се беше изцепила така в оная тема и на мене мнооу ми АресА...та взех да го краднем за диспансерския фолклор...и да не забравяме клизмата...кой не слуша в тема "КЛИЗМА" hahaha hahaha hahaha hahaha

Тази "клизма" от другата тема ли я взехте  Joy

Общи условия

Активация на акаунт